Olur öyle aradaBelki bu maçınkide bitmiştir ama karaborsa diye bişey var. Maç saatine doğru 50 liraya iner. Boşunamı bayram harçlığı aldık
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray kazanır, inşallah...
Arda'nın yokluğunda yabancı kontenjanında sıkıntı yaşayacağız. Tahminim Cana yedek kalacaktır bu forma savaşında. Orta sahada yine dream three çıkarsa bu maçı izleyenlere Allah sabır versin.
insua ilk 11 baslicak sanirim da misimovic te baslicak mi acaba?
Maça gidemiyorum maalesef. Sırf Misimovic ve insua için izleyeceğim![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe'nin bu hafta kaybetmesi, bu maçın önemini de artırmıştır. Şu an bu önem tabloya yansımayabilir ama uzun bir maraton olan Süper Lig'de, Fener'in kaybettiği hafta alınacak 3 puan, uzun vadeli hedefler için kritik olacaktır.
Ayrıca bugün Arda'nın forma giyemeyecek olması da fırsata çevrilmelidir. Şayet her maç orta saha da liderlik göstermesi beklenen Arda'nın yokluğunda, büyük umutlarla transfer edilen Misimovic'i belki de lider rolde izleyebileceğiz. Yine de eksiklik çok önemli tabi.
Maçın nasıl biteceğine gelirsek, Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Ama bu zorlama bir futbolla mı olur, yoksa bu kez gerçekten iyi ve diri bir Galatasaray seyredip umutlanır mıyız bilemiyorum.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Diri bir GS olmaz. Çünkü bizim kadromuzda Kewel,Serdar Özkan, Elano ve Misimoviç gibi diri olmayan oyuncular var![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
GALATASARAY
Ufuk
Ali Turan
Serve
Neill
İnsua
Ayhan
Mustafa Sarp
Misimovic
Elano
Kewell
Baros
Elano sağ açıkta beklediğimiz gibi
Screw you guys, I'm goin' home
Ya ne Ali Turan'ı ya.Sabri'yi koysana hoca Sabri'yi.Olmadı Serkan'ı koy.O daha iyi Ali Turan'dan.Adam top süremiyor daha.
Maçmı Ezelmi bi türlü karar veremedim. Ama sanırım Neill İnsua Misimovic Elano Kewell Baros oynuyor diye maçı seçeceğim![]()
Yine mi Ali Turan ya?Şaka yapıyor olmalı Rijkaard bize![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sabri'nin sakatlığının tamamen düzeldiğini sanıyordum ama düzelmemiş galiba. Galatasaraylı ve Galatasaray'ı yakından takip eden arkadaşlar daha iyi bilir. Gaziantepspor'un Ali Turan'ın oynamasıyla sol kanattan etkin olacağını düşünüyorum. Ama bu maçta dikkatimi çeken başka birşey ise ikili orta saha ile oynuyacak Galatasaray. Ayhan - Mustafa Sarp ikilisi orayı nasıl götürür düşündürücü. Bu maçın gollü geçeceğini düşünüyorum. Çünkü Galatasaray'ın ofansı ile defansı birbirine çok orantısız. Galatasaray atacak ama yiyecekte. Güzel bir maç ve güzel bir futbolun oynanmasını diliyorum.
Hemen çektim
Uploaded with ImageShack.us
Metin Oktay'a güzel bir jest olmuş.
Baros kaleciye bi çakti kaleci uçtuDevamındaki pozisyonda boş kaleye kafa atamadık.
Bu hafta protesto beklerken mütiş bi taraftar desteğiyle karşılaştıkBu sene samiyen çok güzel.
Ayhan topu kafasına istedi milimetrik top geldi, zıplamasına bile gerek kalmadı ama dışarı attı bomboş kaleye inanılır gibi değil..
Ali Turan ' ın çıkıp Sabri ' nin girmesi lazım ve Ayhan Pino değişikliği Elano yu mc ye alıp Pino sağ kanat oynar ve biraz daha ofansif olmus oluruz
İlk yarı 0 - 0. Güzel bi maçtı. İkinci yarı bi aksilik olmazsa kazanırız.
Ali Turan adamı fıtık eder.Adam önündeki adama pas adamıyor.Çıldıracağım yaaa.