Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 351 / 422 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401 ... SonSon
10,501 ile 10,530 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Kusursuz diye bir takım varsa, Barcelona'dır o.

kalede valdes olduğu düşünülürse barçada kusursuz değildir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

valdes çok geliştirdi kendini son yıllarda bence kusursuz denilebilir barcelonaya ama real şampiyon bu sene
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Bu Barcelona bu sezon yenilmez...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Barça pisikopatlar ordusu oldu yaw her mevkisinde dünya yıldızları var

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İspanya La Liga'da 2. hafta fikstürü şöyle:

11.09.2010 ---- Barcelona - Hercules
    11.09.2010 ---- Valencia - Santander
    11.09.2010 ---- Real Madrid - Osasuna
    11.09.2010 ---- Atl. Bilbao - Atl. Madrid
    12.09.2010 ---- Zaragoza - Malaga
    12.09.2010 ---- Getafe - Levante
    12.09.2010 ---- Sporting - Mallorca
    12.09.2010 ---- Villarreal - Espanyol
    12.09.2010 ---- Sevilla - Deportivo
    13.09.2010 ---- Almeria - Real Sociedad

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Zidane Mourinho'ya inanıyor

Zidane Mourinho'ya inanıyor

7 Eylül 2010 10:39 | NTVSpor.net
    Real Madrid'in efsane futbolcularından Zinedine Zidane, Mourinho'nun Real Madrid'te çok başarılı olacağına inandığını söyledi.

Eski Real Madridli ve Fransa'nın efsane oyuncusu Zinedine Zidane, eflatun-beyazlıların yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu.
    Bu sezon Real Madrid'in Barcelona'yı geçeceğine ve şampiyon olacağına inandığını söyleyen Zidane "Mallorca maçını izlemedim ancak böyle sonuçlar olabilir. Takımda eksik olan şeyleri Mourinho, Real Madrid'e katacaktır. Barcelona çok iyi takım olabilir ancak bence Madrid bu sezon çok iyi önemli işler yapacak Barcelona'nın oynadığı futbol tarzını mağlup etmek kolay değil ancak Madridli oyuncular ve Mourinho'nun Barcelona'yı yenebileceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Mourinho'nun yeni gözdesi kim?

Mourinho'nun yeni gözdesi kim?

7 Eylül 2010 11:57 | NTV Spor ve Ajanslar
    Bild'in haberine göre Mourinho şimdi de Schweinsteiger'i istiyor.

Real Madrid kulübünün teknik direktörü Jose Mourinho, Bayern Münih'te oynayan Alman milli oyuncu Bastian Schweinsteiger'i istiyor.
    Bild gazetesinde yer alan haberde, Mourinho'nun Mesut Özil ve Sami Khedira'dan sonra Schweinsteiger'i de takıma katmak istediği belirtilerek, bunu Schweinsteiger'e de söylediği ifade edildi. Haberde, Mourinho'nun 13 Ağustos 2010 tarihinde Almanya'da Bayern Münih ile Real Madrid arasında oynanan özel karşılaşma sonrasında Schweinsteiger ile tokalaştıktan sonra ''Seni geçen yıl almak istiyordum. Ancak o zaman alamadım. Gelecek yıl bana ait olacaksın'' şeklinde ifade kullandığı belirtildi.
    Mourinho'nun İnter'de teknik direktör olduğu dönemde de Schweinsteiger'i transfer etmek istediği ifade edilen haberde, ancak Schweinsteiger'in Bayern Münih ile 2012 yılına kadar sözleşmesini uzattığı hatırlatıldı. Schweinsteiger'in gelecek yıl Real Madrid'e transfer olabileceği belirtilen haberde, Bayern Münih'in tecrübeli oyuncunun sözleşmesini önceden uzatmaması durumunda, 2012 yılında sözleşmesi sonra ereceği için, ancak en geç gelecek yıl satabilirse para kazanabileceği kaydedildi.Dünya Kupası'nda performansı ile göz dolduran Schweinsteiger'in bonservis bedelinin 30 milyon avronun üstüne çıktığı ifade edildi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

In Mourinho Zidane trusts.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hercules Barça önünde ilk yarıyı 0-1 önde kapattı . Güzel maç oluyor. Hercules 2.golüde kaçırdı

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hercules Barcelona'yı Nou Camp'ta Valdes'in attığı 2 golle 2-0 yendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hercules oynaması gerektiği gibi akıllı oynadı ve belkide tarihi bi galibiyet aldı. Malum Barca'yı Camp Nou'da yenmek kolay değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mesut çok faydalı oynuyor Osasuna maçında çok maçın içinde değil ama gayet faydalı bir oyun sergiliyor.İşini çok düzgün yapıyor Higuain biraz becerikli olsa fark olmuştu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hercules'in transferleri randıman verdi. Kontrollü ve güzel oynadılar. Sadece dakika 45-60 arası biraz bocaladılar. Fakat golü bulduktan sonra arkasıda rahat geçti. Trezeguet ile 3'ü de bulabilirlerdi. Bugün Fener ve Manisa'nın yenilmesine üzülmemden sonra Barça'nın yenilmesi üzüntümü bir nebze azalttı. Real'e gelecek olursak maçını izliyemedim. Manisaspor'un maçına gitmiştim. Fakat Morinho evinde yenilmeme serisini 1 maç daha arttırmış oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

FM2011 de favori takımımı bu hafta ki maçlar belirledi --> Hercules
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Default Leo Franco çıldırttı

Galatasaray'a geçen sene büyük umutlarla transfer olan ancak yediği hatalı gollerle anılan Leo Franco bir kez daha tarihe geçecek bir performans sergiledi.

Sezon başı Galatasaray'dan İspanya'nın Real Zaragoza takımına transfer olan Leo Franco, Zaragoza'nın kendi evinde Malaga ile oynadığı maçta çok kötü bir performansa imza attı. Geçen sezon Galatasaray'da hatalı goller yiyen ancak kulübün desteğini arkasında bulunduran kaleci, Ali Sami Yen'deki Fenerbahçe derbisinde Selçuk'un uzaktan cılız şutunu çıkaramamış ve tepkileri üzerine çekmişti. Bunun faturasını ise bu sezon başı takımdan gönderilerek ödemişti.

Yeni takımıyla iyi bir başlangıç yapmak isteyen Arjantinli kaleci Malaga ile oynanan maçta ilk yarım saatte tam 5 gol yiyerek kötü performanslarına bir yenisini daha kattı. Maçın 34. dakikasında Malaga 5-0 öne geçince, bu maç için de umutlar bitmiş oldu. Zaragoza'nın daha sonra mükemmel bir performans göstererek 3 gol birden bulması ise maçı kazanmalarına yetmedi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

yarım saatte 5 gol..!

Hani kalecidir,hata yapabilir diyeceğim ama yarım saatte 5 gol diyecek bir laf bırakmıyor gerçekten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hem kaleci hem de defans çökmüş olmalı, yarım saatte beş isabetli şut atmak kolay değil.

biz kurtulduk ondan zaragoza düşünsün artık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu sezon verdiğimiz en isabetli kararlardan biriydi Leo'yu göndermek.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hani amatör maçlarda satış olur da kaleci komik komik goller yer hele 2. ve 3. golü görünce koptum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hani amatör maçlarda satış olur da kaleci komik komik goller yer hele 2. ve 3. golü görünce koptum
    2.golde heykel gibi duruyo,3.golde ise şöyle bi hava alıp geliyim diyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Leo Franco

Hepte gol ararken gol yemiş Zaragoza

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Defans berbatmış buna değinmeden geçemeyeceğim ama Leo Franco'da iyi değildi yani.Çok basit goller yemiş.Golleri izlerken aha Galatasaray'ın bitirdiği bir kaleci daha dedim
    Şaka bir yana bir süre sonra tekrar güzel performans göstermeye başlayacağını düşünüyorum.De Sanctis gibi olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Patates çuvalı diyordum, kızıyorlardı bana Bulsunlar bi genç koysunlar kaleye, bundan daha kötü goller yemez heralde.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bazı kaLeciLer yaşLandıkça oLgunLaşıyor. Leo ise tam tersi. Bu adam 27-28 yaşında Dünyanın en iyi kaLeciLerinden birisi oLarak gösteriLiyordu. Adam yaşLandıkça batırdı kendisini.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. Zaragoza'da oynaması onun için büyük bi şanstı. Bence daha da kötü bi takımda olmalıydı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Maçı Öğlen Özetlerden İzlemiştim. Gerçekten Bir Anda Bende Noluyor Dedim Afalladım İlk 3 Gol Gerçekten Tam Komedi Son 2 Gol Neyse Hadi. Malaga'lılarda Bu Kadar Kova Kaleciyi Bulmuşken Bütün Takım Bende Atacam Bende Atacam Diyorlardı Sanki Siyahi Bir Oyuncusu Bir Asist ve Attığı Gol Karşısında Acizdi Frank. Artık Bu Kaleci Kolay Kolay İfla Olmaz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bazı kaLeciLer yaşLandıkça oLgunLaşıyor. Leo ise tam tersi. Bu adam 27-28 yaşında Dünyanın en iyi kaLeciLerinden birisi oLarak gösteriLiyordu. Adam yaşLandıkça batırdı kendisini.
    Bazı değil benim bildiğim bütün kaleciler yaş ilerledikçe olgunlaşıyor bi leo çıktı istisna

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O 3. gol ne öyle yahu

Mesaj Yetkileri