valdes çok geliştirdi kendini son yıllarda bence kusursuz denilebilir barcelonaya ama real şampiyon bu sene![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu Barcelona bu sezon yenilmez...
Barça pisikopatlar ordusu oldu yaw her mevkisinde dünya yıldızları var
İspanya La Liga'da 2. hafta fikstürü şöyle:
11.09.2010 ---- Barcelona - Hercules
11.09.2010 ---- Valencia - Santander
11.09.2010 ---- Real Madrid - Osasuna
11.09.2010 ---- Atl. Bilbao - Atl. Madrid
12.09.2010 ---- Zaragoza - Malaga
12.09.2010 ---- Getafe - Levante
12.09.2010 ---- Sporting - Mallorca
12.09.2010 ---- Villarreal - Espanyol
12.09.2010 ---- Sevilla - Deportivo
13.09.2010 ---- Almeria - Real Sociedad
Zidane Mourinho'ya inanıyor
7 Eylül 2010 10:39 | NTVSpor.net
Real Madrid'in efsane futbolcularından Zinedine Zidane, Mourinho'nun Real Madrid'te çok başarılı olacağına inandığını söyledi.
![]()
Eski Real Madridli ve Fransa'nın efsane oyuncusu Zinedine Zidane, eflatun-beyazlıların yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bu sezon Real Madrid'in Barcelona'yı geçeceğine ve şampiyon olacağına inandığını söyleyen Zidane "Mallorca maçını izlemedim ancak böyle sonuçlar olabilir. Takımda eksik olan şeyleri Mourinho, Real Madrid'e katacaktır. Barcelona çok iyi takım olabilir ancak bence Madrid bu sezon çok iyi önemli işler yapacak Barcelona'nın oynadığı futbol tarzını mağlup etmek kolay değil ancak Madridli oyuncular ve Mourinho'nun Barcelona'yı yenebileceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.
Mourinho'nun yeni gözdesi kim?
7 Eylül 2010 11:57 | NTV Spor ve Ajanslar
Bild'in haberine göre Mourinho şimdi de Schweinsteiger'i istiyor.
![]()
Real Madrid kulübünün teknik direktörü Jose Mourinho, Bayern Münih'te oynayan Alman milli oyuncu Bastian Schweinsteiger'i istiyor.
Bild gazetesinde yer alan haberde, Mourinho'nun Mesut Özil ve Sami Khedira'dan sonra Schweinsteiger'i de takıma katmak istediği belirtilerek, bunu Schweinsteiger'e de söylediği ifade edildi. Haberde, Mourinho'nun 13 Ağustos 2010 tarihinde Almanya'da Bayern Münih ile Real Madrid arasında oynanan özel karşılaşma sonrasında Schweinsteiger ile tokalaştıktan sonra ''Seni geçen yıl almak istiyordum. Ancak o zaman alamadım. Gelecek yıl bana ait olacaksın'' şeklinde ifade kullandığı belirtildi.
Mourinho'nun İnter'de teknik direktör olduğu dönemde de Schweinsteiger'i transfer etmek istediği ifade edilen haberde, ancak Schweinsteiger'in Bayern Münih ile 2012 yılına kadar sözleşmesini uzattığı hatırlatıldı. Schweinsteiger'in gelecek yıl Real Madrid'e transfer olabileceği belirtilen haberde, Bayern Münih'in tecrübeli oyuncunun sözleşmesini önceden uzatmaması durumunda, 2012 yılında sözleşmesi sonra ereceği için, ancak en geç gelecek yıl satabilirse para kazanabileceği kaydedildi.Dünya Kupası'nda performansı ile göz dolduran Schweinsteiger'in bonservis bedelinin 30 milyon avronun üstüne çıktığı ifade edildi.
In Mourinho Zidane trusts.
Hercules Barça önünde ilk yarıyı 0-1 önde kapattı. Güzel maç oluyor. Hercules 2.golüde kaçırdı
Hercules Barcelona'yı Nou Camp'ta Valdes'in attığı 2 golle 2-0 yendi.
Hercules oynaması gerektiği gibi akıllı oynadı ve belkide tarihi bi galibiyet aldı. Malum Barca'yı Camp Nou'da yenmek kolay değil.
Mesut çok faydalı oynuyor Osasuna maçında çok maçın içinde değil ama gayet faydalı bir oyun sergiliyor.İşini çok düzgün yapıyor Higuain biraz becerikli olsa fark olmuştu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hercules'in transferleri randıman verdi. Kontrollü ve güzel oynadılar. Sadece dakika 45-60 arası biraz bocaladılar. Fakat golü bulduktan sonra arkasıda rahat geçti. Trezeguet ile 3'ü de bulabilirlerdi. Bugün Fener ve Manisa'nın yenilmesine üzülmemden sonra Barça'nın yenilmesi üzüntümü bir nebze azalttı. Real'e gelecek olursak maçını izliyemedim. Manisaspor'un maçına gitmiştim. Fakat Morinho evinde yenilmeme serisini 1 maç daha arttırmış oldu.
FM2011 de favori takımımı bu hafta ki maçlar belirledi--> Hercules
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasaray'a geçen sene büyük umutlarla transfer olan ancak yediği hatalı gollerle anılan Leo Franco bir kez daha tarihe geçecek bir performans sergiledi.
Sezon başı Galatasaray'dan İspanya'nın Real Zaragoza takımına transfer olan Leo Franco, Zaragoza'nın kendi evinde Malaga ile oynadığı maçta çok kötü bir performansa imza attı. Geçen sezon Galatasaray'da hatalı goller yiyen ancak kulübün desteğini arkasında bulunduran kaleci, Ali Sami Yen'deki Fenerbahçe derbisinde Selçuk'un uzaktan cılız şutunu çıkaramamış ve tepkileri üzerine çekmişti. Bunun faturasını ise bu sezon başı takımdan gönderilerek ödemişti.
Yeni takımıyla iyi bir başlangıç yapmak isteyen Arjantinli kaleci Malaga ile oynanan maçta ilk yarım saatte tam 5 gol yiyerek kötü performanslarına bir yenisini daha kattı. Maçın 34. dakikasında Malaga 5-0 öne geçince, bu maç için de umutlar bitmiş oldu. Zaragoza'nın daha sonra mükemmel bir performans göstererek 3 gol birden bulması ise maçı kazanmalarına yetmedi.
Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr
Football is simple,but Football Manager is not
yarım saatte 5 gol..!![]()
Hani kalecidir,hata yapabilir diyeceğim ama yarım saatte 5 gol diyecek bir laf bırakmıyor gerçekten.
Hem kaleci hem de defans çökmüş olmalı, yarım saatte beş isabetli şut atmak kolay değil.
biz kurtulduk ondan zaragoza düşünsün artık![]()
Bu sezon verdiğimiz en isabetli kararlardan biriydi Leo'yu göndermek.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
hani amatör maçlarda satış olur da kaleci komik komik goller yerhele 2. ve 3. golü görünce koptum
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Leo Franco
Hepte gol ararken gol yemiş Zaragoza![]()
Defans berbatmış buna değinmeden geçemeyeceğim ama Leo Franco'da iyi değildi yani.Çok basit goller yemiş.Golleri izlerken aha Galatasaray'ın bitirdiği bir kaleci daha dedim![]()
Şaka bir yana bir süre sonra tekrar güzel performans göstermeye başlayacağını düşünüyorum.De Sanctis gibi olacağını düşünüyorum.
Patates çuvalı diyordum, kızıyorlardı banaBulsunlar bi genç koysunlar kaleye, bundan daha kötü goller yemez heralde.
Bazı kaLeciLer yaşLandıkça oLgunLaşıyor. Leo ise tam tersi. Bu adam 27-28 yaşında Dünyanın en iyi kaLeciLerinden birisi oLarak gösteriLiyordu. Adam yaşLandıkça batırdı kendisini.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. Zaragoza'da oynaması onun için büyük bi şanstı. Bence daha da kötü bi takımda olmalıydı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Maçı Öğlen Özetlerden İzlemiştim. Gerçekten Bir Anda Bende Noluyor Dedim Afalladım İlk 3 Gol Gerçekten Tam Komedi Son 2 Gol Neyse Hadi. Malaga'lılarda Bu Kadar Kova Kaleciyi Bulmuşken Bütün Takım Bende Atacam Bende Atacam Diyorlardı SankiSiyahi Bir Oyuncusu Bir Asist ve Attığı Gol Karşısında Acizdi Frank. Artık Bu Kaleci Kolay Kolay İfla Olmaz.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
O 3. gol ne öyle yahu![]()