Quote Originally Posted by Gullo View Post
Anlatamıyorum galiba...

Editor'de kulüplerin relationships kısmında , favourite people ve club legends diye bölmeler vardır. Club legends'a oyunda profili olmayan kişilerin isimleri elle girilerek ( yazılarak ) eklenir. Favourite people'da ise "add" seçeneğiyle dataya girilmiş kişileri eklersin , buna retired persons'da dahil...

Veselinovic datada manager olarak mevcut. Ben de Fenerbahçe'nin favourite people kısmına "add" seçeneğinden Veselinovic'i arayıp bularak ekliyorum. Fakat oyunda adı bile gözükmüyor.

Çok mu zor bir şey anlatıyorum yahu ? Editor un en basit olayları bunlar gına geldi yazmaktan. Hayır yetkili biri desin ki " evet hata var editorde veya datada , sende bir problem yok" bari bizde uğraşmayalım yalandan. Bir daha zaten konu açmayı düşünmüyorum bu forumda. Milletin işi gücü hikaye vb gibi acayip acayip işler. Girin FM'nin resmi sitesine forum nasıl kullanılır öğrenin biraz. Orada 2-3 tane konum vardır , 2.mesajların hepsi konuyla alakalı düzgün mesajlar. Adam diyorki süleyman seba olmasın o , diğeri diyorki profilleri niye siliyorsun oyundan. FM sadece hikaye falan değildir. Türkçe diye bas bas bağırıyorsunuz ; ama daha Türkçe yardım edemiyorsunuz ihtiyacı olanlara. Bildiğiniz en gelişmiş şey FM ile ilgili geniescoutlar , facepackler...

Burası araştırma sitesi , hatalarla ilgilenmeyiz diye de demogoji yapmayın. Araştırma konuları bomboş duruyor. Alayı hikaye ve super lig konularına yüklenmiş.

Olmasın şu oyun Türkçe , facebook gibi olmasın...
buraya da ek yapmam gerektiği için ekliyorum
bi hata var öyleyse beklediğin bu gibi öyleyse hemen gullo 2011 i çıkar! işin esprisi bununla idare ediverecen yada madem oraya giriyon oradan sor ingilizce de biliyon herhalde oraya yaz derdini buradakiler pek yardımcı olamaz neden genelde oyunu alan ve oynayanlar burada saçma yada düzgün istekte bulunanlar cevabı pek bulamaz çünkü dediğim gibi araştıranı yok bende mesela resim gösterdim hemen bi arkadaş dedi tercüme hatası ondan diye çok bilmiş ya
yaa yazına tekrar göz gezdirdim de favorite personele ekledim demişin acaba emekli olduğundan silinmiş yada başka bir işte nefret ederiz ile ortadan kalkmış olabilirmi hem gerek te yok bu tarz şeylere ya
oyun türkçe olsun türkiyede herkes menager olur!