Neresi saygısızlık onu anlamadım?Arda'nın gösterişe ihtiyacı var mı sence?Birde o verdiği bahşiş o çocuğa kim bilir nasıl yaramıştır.Birde olaya bu yönden bakın.
Ayrıca böyle bir olayda kesinlikle haber yapılmamalıydı.Basın abarrtı bu işi iyice.
Neresi saygısızlık onu anlamadım?Arda'nın gösterişe ihtiyacı var mı sence?Birde o verdiği bahşiş o çocuğa kim bilir nasıl yaramıştır.Birde olaya bu yönden bakın.
Ayrıca böyle bir olayda kesinlikle haber yapılmamalıydı.Basın abarrtı bu işi iyice.
Ben buluyorum.Kapıma 50 yaşındaki adam yemek getirmeye geliyor.Bende ona 2-3 lira gönlümden ne kopuyorsa veriyorum.Bu benim iyi düşüncemdir fakat karşıdaki adamın yerine koysan çocuğu yaşındaki adamdan bahşiş alıyor dersiniz.Yanına gidip verecek hali yok ya ? Kim bilir ne kadar sevinmiştir çocuk.Teşekkürler Arda.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Uygun buluyorum.Sonuçta rica etmiş çocuktan.Bir terslik göremiyorum ben bu olayda.Kendi açımdan Arda'ya sevgim bir kat daha arttı.50 tl de verebilirdi bahşiş.Ancak kendi de oralardan geldiği için çocuğun durumunu biliyordur.Kim bilir ne ihtiyaçlarını karşıllar o para.Bırakalım bence artislikti,gösterişti şuydu buyduyu.Olaya iyi yönünden bakalım.