Ertuğrul hoca burası TSL değil , 35 ' lik ivankov , 33'Lük takoz ön libero Hüseyin ve ilerde de hız hızlanması en fazla 9-10 edecek Nunez ile olmaz .![]()
Bursaspor
Valencia
Beraberlik
Ertuğrul hoca burası TSL değil , 35 ' lik ivankov , 33'Lük takoz ön libero Hüseyin ve ilerde de hız hızlanması en fazla 9-10 edecek Nunez ile olmaz .![]()
Iyi ki Sercan'in dilekleri olmadi su futbolla Real karsisinda oynamak facia olurdu
Benim üzüldüğüm, yoruldular bi de.. Bari ligteki performans devam etsin
Sentugo.
Volkan 2-3 dkda 1 yerde
Daha Old Trafford deplasmanı olduğunu görünce tüylerim ürperiyor.
Real Madridden kovulurcasına gönderilen Soldado girdiği gibi gol attı.Birde Real Madrid gelseydi 8-0 Hayal değildiErtuğrul Sağlamda ilginç bir rekora imza atmış olurdu.
En çok şu Vasatın altındaki Ligimize o kadar para basan Digiturk'e acıyorum![]()
ivankov ne geldiyse aldı
bu nunez rezil bi topcu nerden gidip almışlar.
ergic de hayatının en kötü toplarından biri oynamıştır keşke o isvecliyle başlasaydı daha bi agresif gibi geldi kısa sürede olsa
yazık oldu bursa ya rahat olamamışlar maçı kafa olarak kaybettiler valencia öyle ahım şahım oynamadı
ivankov özellikle bide tecrübeli olacak bu adam
VaLLa ben Bursaspor da bu akşam en çok Svensson u beğendim. ALberto Costa maça damgasını vurdu. MontpeLLierde oynarken dikkatimi çekmişti. Çok iyi yerLere geLecek bir oyuncu. VaLencia tecrübesi, kadro kaLitesi iLe rahat gaLibiyet aLdı. Bursaspor un bu kadar pasif kaLacağını hiç bekLemiyordum açıkcası.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
çok şansızdık abibi kere. 4kere geldiler 4ünü de yedik yani.
bal bal goller yedik kardeşim.. direkten döner boşa tamamlar, anasının dininden vurur kaleci yetişemez, üçüncü gol zaten bomba bir gol, ergicin hatası, dördüncü golü sinirden hatırlamıyorum bile..
Nunez bu maç kötü, ligte iyi oynuyor.. Kafa toplarına hakim ve sert vuruşları var...
Ivankov neden böyle yaptı yaa
Sentugo.
rangers deplasmanda manu dan puan aldı..3. olsa iyidir bursa..
Bursa umarım en kısa zamanda Bursa gibi oynamaya başlar.
Avrupa Arenası'nda bu kadarız işte.Adamlar gençlerle bile sahaya çıksalar yetiyor.Bursaspor,grupta puan almayı başarırsa büyük iş yapmış olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Seyir zevki olarak çok güzel , bol gollü bir maç oldu. Beklediğim bir sonuç oldu zira Ertuğrul Sağlam'ın Avrupa maçlarında nasıl pasif ve korkak bir mentalite ile oynadıgını biliyoruz.
Bence Bursaspor en iyi 1 galibiyet alarak veda etmeye baklamlı artık. manchester'ın puan kaybı ile başlaması kötü oldu bursa için. Bursa maçına ciddi ve as kadro çıkacaklardır. Glasgow'da ilk 2 için Valencia ile kapışacağa benziyor , bu yüzden Bursanın işi çok çok zor. Avrupa arenasının farklı bir yer oldugunu anlamıştır Bursalı futbolcular ve taraftarlar en azından ona göre hazırlanırlar kafa olarak bundan sonraki senelerde. Öyle Real gelsin , Ronaldo gitsin olmuyor malesef.
Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Eylül.2010 at 02:03
Bursa bugün rezalet bir top oynadı.Volkan haricinde mücadele eden yoktu.Oda zaten 2 dk da bir yerdeydi.Malesef Bursa bence en fazla beraberlik alabilir grubta.Galibiyet alması çok zor.Hele deplasmanlar kabus gibi geçicek gibi.Takımın tecrübesiz ve bana göre kalitesiz olması işlerini çok zorlaştırıyor.İşi çok zor Bursa'nın.
Bursa bu futbolu oynamaya devam ederse İngiltere'de yeni bir rekora imza atılır.Puan falan da alamaz gruptan.Süper Lig ile ŞL'nin farkını iyice anlamıştır oyuncular.
Bu skora şaşırmamak lazım Bursa ligdede adam gibi top oynamıyor hep kazandıklarına bakmayın .Galatasaray maçındada Eses maçındada böyleydi bu .Tecrübe eksikliğinden kaynaklanıyor birazda ,bu senelik 3-4 puan yeter Bursa'ya .
Bursaspor'un aldığı mağlubiyete sevinenler var diyecek birşeyim yok çünkü zamanında bende Türk takımlarının Avrupa'da aldığı mağlubiyetlere seviniyordum iyi oldu yenildiler diye. Bizden gururlusu ve mutlusu yoktu bugün. Neyse yarın maçla ilgili birşeyler yazarız yol ve maç yorgunuyum. . .
bu kadar olumsuz bakmaya gerek yok bence . tamam çok kötü oynadı bursa ama zaten en azından benim fazla bir beklentim yoktu bu sene için . 4-0 tabi ki olmaması lazımdı ne olursa olsun . çünkü valencia güç kaybetti yeni yapılanma vs. ama bu kötü sonucun bi mazereti olmaz . en azından bursa'da böyle olmamalıydı . artık bursa rangers maçlarına final olarak çıkmalı .
bursa rangers tan evinde 1 puan koparırsa dua etmelidir
Bursaspor'un şu halini görünce kahroldum.Sercan Yıldırım gibi key man i kenarda oturtursan sonuçlarına katlanırsın.Gerçekten Bursaspor'un işi bu saatten sonra mucizelere kaldı.Man Utd deplasmanında Allah yardımcıları olsun.Söyleyecek fazla birşey yok.Bu arada M.Topal'ın durumuna da üzüldüm açıkçası ilk ve son kez forma buldu teknik direktörün jestiyle...Bir daha forma yüzü göremez gibime geliyor....
tecrübenin bireysel değilde takım tecrübesi olduğunu bugün valencia göstermiş oldu o kadar rahat oynadılarki topalda dahil tabi bursada bi o kadar kötüydü ama yinede bursa 0 çeker demek yanlış olur daha 5 hafta var en azından kendi sahasında rangersı yenerek prestij kazanmak önemli olur bursa için.
O Tiago Costa çok dehşet biri ya.
En azından bize arkadaş gelir.![]()
Evet hiç bilmediğimiz bir bilgi. Ertem Şener nerden buluyor bu bilgileri ya.
Bence İvankov'un yavaşlığından öte top sağlam falso aldı.
Real'e ve Ronaldo'ya eğlence çıkardı sadece.
Bence M.United ve Valencia maçlarının tecrübe kazandırmak dışında hiçbir anlamı yok. Sonuçta bu grupta Bursaspor'un ilk 2'ye gireceğini düşünmek gerçekcilikten fazlasıyla uzak. Bursaspor'un bu gruptaki tek amacı içerdeki ve dışardaki Rangers maçlarını kazanarak yoluna Avrupa Liginde devam etmek olmalıdır. Zaten Şampiyonlar Ligine ilkkez katılmış bir takımımızdan daha fazlasını beklemek yanlış olur. Sonuçta daha 1 ay öncesine kadar avrupada tecrübeli diyebileceğimiz takımlarımızın yaşadıkları hüsranlar ortada..
Bir Takım Ayakları Yere Sağlam Basmadıkça ve Önünü Görmedikçe O Takım İleri Gidemez. Bursa Şampiyon Oldu Diye İlk Senede Gruplardan Çıkmak veya Gruplardan Çıkmayı Hedef Koymak Ütopik Hayalden Başka Birşey Değil. Kendini Dev Aynasında Görmek Tabiri Şu Durumda Bursaya Uyan En Anlamlı Söz. Bir Günde Büyük Olunmaz Önce Temelleri Sağlama Al Sonra Büyük Ol. Herkes Bir Gecede İstediklerini Elde Etseydi Herkes Dünyada 1 Numara Olurdu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bursa'da mesele 35'lik kaleci ya da 33'lük Hüseyin değil ki... 19 dan 35 e tüm oyuncular dün sahaya ayakları titreyerek çıkmışlardır. Zaten bu da normal bir durum. Çoğu hayatlarında ilk defa ŞL maçına çıkıyorlar. Gerçek performanslarını yansıtmaları da beklenemezdi.Golü yiyince hurra saldırmaları da ne yapacaklarını bilmemelerinden kaynaklıBence skor da , oyun da gayet normal... Bursaspor'un bu sezon bu grupta kazanacağı en önemli şey : TECRÜBE!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ohbe abi adam gibi yorum yapan birisini görmek ne kadar güzel! Nedir alıp veremediğiniz Bursaspor'la anlamadım arkadaş?! İlk kez böylesine büyük bir organizasyonda mücadele etme fırsatı bulmuş bir takım Bursa. 5 karşılaşma daha oynanacak, bu maçı da tekrar tekrar izleyip yaptıkları, yapmadıkları şeylerden dersler çıkaracaktır Ertuğrul hoca. 10'da yese gönlümün şampiyonu Bursa! tek istediğim bu karşılaşmadaki gibi olmasınlar, mücadele etsinler, daha agresif oynasınlar.