Avrupa sahnesinde ilk kez 4 gol yiyen takım değiliz arkadaşlar umarım hafızalarını biraz yoklarlar.

Maça gelince biz İstanbul'da Beşiktaş'ı ve Fenerbahçe'yi yenerken üçlü ön libero ile başlamıştık. Ertuğrul Hoca'dan aynı hamleyi bekledim ancak Insua'yı kullanarak bu sistemi bozdu. Maçın kırılma noktalarında şans bizimle beraber değildi Sercan'ın getirip Turgay'ın atamadığı, Nunez'in kafayla kaçırdığı pozisyonlar ama bunda tecrübesizliğinde mutlaka etkisi vardır.

Nunez'e ilk 45 dakika şans verilmesine bir şey demiyorum, CL tecrübesi vardı, defansı yoruyordu ama ilk yarı hiçbirşey yapmadığı halde ikinci yarıya başlamasına anlam veremiyorum.

Hüseyin neden oyundan çıktı, sakatlığı varsa tamam ama 4 olduktan sonra neden Svenson oyuna girdi.

Ali Tandoğan ve Ivankov hiç bu kadar kötü performans sergilememişlerdi.

Ozan'ın kötü olmasının sebebini ben hala da Vederson'a bağlıyorum.

Takım olarak kötüydük ama Volkan Şen en iyi maçlarından birini oynadı, Rangers ve ManU maçlarında aynı oyununu devam ettirirse Avrupa takımlardan büyük teklifler alacaktır.

Sercan kenarda bekleyecek adam değil kondisyon ve sakatlık problemi yoksa. Maça girdiği gibi hem sahadakileri hem tribündekileri ateşledi. Ne an ne yapacağı belli değil.

Tribünler maçtan 2 saat öncesinde dolmaya başladı. Sahadakiler nasıl heyecanlıysa bizde o kadar heyecanlıydık. Hele şampiyonlar ligi topunun orta sahada sallandığı an bizden mutlusu ve gururlusu yoktu.

Bizim bu en kötü oyunlarımızdan biriydi. Ben hala daha bu gruptan UEFA'ya kalacağımızı düşünüyorum. Deplasmanda Sercan - Volkan gibi adamları tutamazlar.

Son olarak Mehmet Topal'a teşekkür etmek lazım bütün tribünleri dolaştı, çağırılan her yere gitti, gollerden sonra sevinemedi, yolu açık olsun...