Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Dia'ya 7 milyon mu verildi? Hiç haberim yok.

Yabancı sınırı sebebiyle Dia oynayamıyor, sağ kanatta Mehmet Topuz da istenileni tam olarak veremediği için Kazım'ı kullanma düşüncesi var Aykut Kocaman'ın. Alex'in olmadığı bir takımda Dia rahatlıkla oynar.

Niang, Stoch, Alex, Dia'yı bir arada oynatırsanız savunmaya yardım etmezlerse çok sıkıntı yaşarsınız. Alex'in olmadığı bir 4-3-3 düzeni denerse ilerleyen haftalarda Dia elbette oynayacaktır. Alex'in bu takımda 1 sene var, Dia uzun yıllar olacak.

Hem ben de artık Alex üzerine kurulu sistemden vazgeçilsin diyenlerdenim ama bu maçta Alex'e ihtiyaç var, defansın arasına top atabilecek en iyi oyuncu, Niang ile uyumsuzluk yaşamazlarsa bu şekilde çok pozisyon buluruz.

Beşiktaş ligin en az gol yiyen takımlarından olabilir ama kalesinde verdiği pozisyonlar çok fazla, ciddi rakiple karşılaşmamış olması avantajları, değerlendiremedi rakipleri pozisyonları. Böyle bakacaksak Fenerbahçe de ligin en çok gol atan 2. takımı.

Takımda son yıllarda derbiler için kazanılmış aşırı bir özgüven var, son 5 senede birer defa yenebildi Beşiktaş ve Galatasaray Fenerbahçe'yi, geçen sene 3-0 biten maçta zaten neler olduğunu hatırlıyoruz, sonra hakemden bahsediliyor.

Umarım hakem hatalarının hiç konuşulmadığı bir maç olur. Fenerbahçe elinde son kalan ipe sıkı sıkı tutunmak isteyecektir, maça basılı başlayıp erken gol bulabilirse, Beşiktaş risk aldığı anlarda daha kolay pozisyonlar bulabilir. Geriye düşerse eğer, maçı çevirmesi kolay olmayacaktır, psikolojikman etkilenecektir oyuncular, o nedenle mutlaka ilk golü atmalı Fenerbahçe yoksa çok zorlanır.

Fenerbahçe ciddi rakipLerLe karşıLaşmadan Ligin en kötü savunması durumundaysa ciddi ekip iLe karşıLaşınca o zaman oLacakLarı bende düşünemiyorum.

BırakLım bu ciddi rakipLer iLe karşıLaşma bahaneLerini. Beşiktaş Fenerbahçe den 1 ay önce açtı sezonu. 10 tane daha fazLa maç yaptı. Biz ağLamıyoruz da siz her seferinde ciddi rakip diye tutturuyorsunuz onu çözemedim. Ligde ki bütün takımLar artık ciddi. Avrupa da ki bütün takımLArda ciddidir. Zayıf takım, kekLik takım yok artık.