Zayıf takım, iyi oynamayan takım demedim, ciddi rakip dedim. Hedefi olan hangi takımla karşılaştı Beşiktaş? Hazırlık maçları gibi eleme maçları oynadı, sonrasında da ligde oynadığı rakipler de belli.

Fenerbahçe'nin de bu sezon oynayacağı en ciddi rakip elbette Beşiktaş olacak, hedefi olan, sahaya kazanmak için çıkan, beraberlikte bile sevinmeyen bir rakiple oynayacak. (Derbi için değil, diğer maçlarda da, Beşiktaş hangi maçta olursa olsun 1 puan alırsa önce üzülür)

Fenerbahçe'nin elemelerde oynadığı takımlar daha ciddiydi, Fenerbahçe'yi eleyebilmeyi düşünen takımlardı.(Beşiktaş'ın rakipleri Beşiktaş'ı eleyebilmeyi sadece hayal edebilirdi) Lig başladı 2 maç seyircisiz ve 2 deplasmanda Trabzon ve Kayseri ile karşılaştı. Beşiktaş PAOK'tan YB'dan Kayseri'den ve Trabzon'dan iyi takım. Zaten ben iyi takım, kötü takım, iyi oyun anlamında da söylemedim.

Şimdi diyebilir misin ki Hayrettin abi şu ana kadar oynadığımız maçlar içinde Fenerbahçe maçı kadar ciddi bir rakip vardı karşımızda? Fenrbahçe'nin de Beşiktaş kadar ciddi bir rakibi olmadığını ben söyleyebiliyorum. Fenerbahçe bu maça 0 puanla da geliyor olsaydı, ciddi bir rakip olurdu ve göreceğiz Schuster de rakibi ciddiye alıp, daha savunmaya önem vererek oynatacak takımı ha ciddiye almayıp önde basması benim işime gelir, bol gollü bir maç izleriz, atanı fazla olan. Kim daha iyi tutarsa maçı kazanır.