Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Beşiktaş`ı kimsenin Şampiyon feLan iLan ettiği yok. Ben öyLe yorum daha forum ve basında göremedim. Aksine haLa herkes Beşiktaş ı yerden yere vurmaya devam ediyor. Bizden daha kötü durumda ki GaLatasaray ve Fenerbahçe bizim kadar eLeştiriLmezken bizden daha iyi durumda ki Trabzonspor ve Bursaspor da konuşuLmuyor. Bu medya işLerine girmeyeLim bence.
Tamam abi, o maddeyi çıkaralım da yine Fenerbahçe'nin ciddi rakip olması için bir çok sebebi var. Ayrıca algıda seçicilik abi, ben mesela bu ne ya daha Aykut Kocaman geleli ne kadar oldu, ne bu eleştiriler dediğim oluyor.

Beşiktaş'ın bu şekilde oynamaya devam ederse çok pozisyon bulacağı gibi çok pozisyon vereceği de söyleniyor. Farklı kazanılan maçlarla yakalanan hava var ve sezona çok köüt başlayan hatta tarihin en kötü başlangıçları listesinde ilk 5'e girebilecek bir sezon başlangıcı yapan Fenerbahçe var. Bu şartlarda şu ana kadar Beşiktaş'ın şampiyonluk için daha iddialı görüldüğünü söyleyebiliriz, üstelik beraberlikte bile yarışın çok gerisinde kalacağını bilen bir Fenerbahçe'nin.

Beşiktaş kaybederse önümüze bakacağız der, berabere biterse deplasmanda derbi kaybetmedik der yine olumlu bakar geleceğe ama Fenerbahçe kaybederse, taraftarın yönetime büyük protestosu olur, hocaya takıma protesto olabilir, kötü, karmaşık günlerin başlangıcı olabilir.

Tüm bu şartlara rağmen Beşiktaş çıkar, çatır çatır oynar ve maçı kazanırsa zaten bize de sadece tebrik etmek düşer. Tüm bunlar ortadayken oyuncular hala oynayamıyorsa, kaybetse de mücadele gösteremiyorsa, kaybetmeye mahkumdurlar.

ben tüm bunları düşünüp Fenerbahçe kazanacak diyorum, çünkü bu derbi maçları bir yerden sonra teknik taktiğin dışına çıkıyor. Biri çıkıp gereksiz atılıyor ve tüm planlar değişiyor mesela, Kazım'ın Keita'nın atılması gibi geçen sene. O nedenle 2 taraf da doğru sistemle çıksa, bunu bozacak başka şeyler bu maçlarda mutlaka ortaya çıkıyor.