1 ile 30 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Hybrid View

Arkadaşım ile ortak kariyer yaptım.O Udinese,ben Palermo oldum.Arkadaşım ilk 4'e girdi ama sonra yenilmeye başladı.Ve ezeli rakibi ile karşılaştı ve 4-0 yenildi.İyi oynadı ama o skor işi bitirdi.Arkadaşım kovuldu.Okul başlayacağı için devam etmedim.Ben o Save ile oynamaya devam ediyorum.

Takım iyi gidiyor.İlk sene hedef Avrupa ve şu an gidiyorum.2-3 hafta kaldı.Büyük olasılıkla UEFA'da oynayacağım gelecek sene.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Game Hunter View Post

Arkadaşım ile ortak kariyer yaptım.O Udinese,ben Palermo oldum.Arkadaşım ilk 4'e girdi ama sonra yenilmeye başladı.Ve ezeli rakibi ile karşılaştı ve 4-0 yenildi.İyi oynadı ama o skor işi bitirdi.Arkadaşım kovuldu.Okul başlayacağı için devam etmedim.Ben o Save ile oynamaya devam ediyorum.

Takım iyi gidiyor.İlk sene hedef Avrupa ve şu an gidiyorum.2-3 hafta kaldı.Büyük olasılıkla UEFA'da oynayacağım gelecek sene.

Belki Barça-Madirid gibi takımlarda oynanabiilir ama Palermo ile ve şu kadrosuyla son derece fantastik bir diziliş.Böyle bir sistemle oynadıktan sonra açıkçası Bertolo-Di Maria-Pastore'ye Support rolü vermenin bir anlamı yok.Defans çizgisi en önde ve tamamen ofansif bir sistem, bu adamlar neden support?Zaten ALLAH ne verdiyse ileridesin.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri