10 hafta sonra değil, 2 sene sonra görüşelim. Anlatamıyorum galiba, Alex olduğu müddetçe, 10 hafta da geçse, Dia yine ara sıra oynayan bir oyuncu olacak. Eğer Stoch cezalı ya da sakat değilse Dia'nın oynaması zor, sonradan oyuna girer.

Dia'ya neden bu kadar takıldın onu da anlamıyorum, birileri oynayacak, birileri yedek kalacak. Santos ya da Cristian arasında bir seçim yapacak hoca, eğer Cristian'ı seçerse Caner, Santos'u seçerse Selçuk ya da Mehmet Topuz oynayacak. Dia'nın oynaması Alex'e bağlı ya da Stoch'a. Kazım zaten bu maçta oynar ve senelerdir süren istikrarsız yapısını değiştirebilirse, Dia'nın oynamaması sorun olmaz, 2. devre oyuna girip takıma yine katkı sağlar ama Kazım'ın düzeleceğini sanmıyorum, Mehmet Topuz'un gerçek bir kanat gibi oynayacağını sanmıyorum. Özer sakatlığını tamemen atlatıp, fiziksel olarak tamamen hazır konuma geldiğinde şans bulacaktır. Ortada da kullanabilirsin çok rahat, alternatifli kadro olması iyidir. Ki Özer de topu alıp içeri kateden bir oyuncu, hız özelliği yok, kanatta gerektiğinde dikine gidebilecek hızlı bir oyuncu alternatifi olmasının zararı olmaz.

Cristian'ı da üzerinde durmadan, ısrar etmeden göndermeyecek, bir şey olmadığı ortada, o kısımda sorun var ve seneye ilk çözülecek sorunlardan biri.

Sol bekte Caner'i oynatmayacaktır, gerçi Beşiktaş'ın sağ kanadında kim oynayacak bilmiyorum ama Santos bu maç kesinlikle sahada olacak. 2 haftalık kulübede oturduktan sonra daha iyi bir Santos olmasını umuyorum.