Arıza çıkarmış yine Makukula![]()
Makukula ya adam yine bize çalıştı umarım yarın kazanırızda tsnin üstüne çıkarız![]()
Galiba gol kralı yine değişmeyecek.
Trabzonspor'un 1-0 öne geçtiğini öğrendiğimde bu maçı alırlar artık diye düşünmüştüm ama maçtan sonra 3-1 kaybettiklerini öğrendiğimde şaşırdım.Manisaspor'da hoca değişikliği etkisini hemen göstermiş.Bu kadar etki edebileceğini beklemiyordum doğrusu.Gerçi Teofilo bulduğu net pozisyonların birisini gol yapsa böyle olur muydu sonuç orası da var.Sonuç olarak Trabzonspor'un puan kaybetmesi bizim adımıza iyi oldu.Manisaspor'a tebrikler.
So what?
Saike
Ligin dibine hele hele "0" puanla demir atmış bir takım , bir de teknik ekibi değiştirmişse o hafta afedersiniz ama ısıracak azgın köpek gibi olur. Manisa'nın puana çok ihtiyacı vardı ve dün de böyle olmuş. ben maçı izlemedim ama sonuç büyük sürpriz değil. yani neticede süper ligde artık her takımın kalitesiz vasatın üstünde. antalyaspor kadroyu çok bozduğu için formsuzdu trabzon maçında ayağa kalkmaya başladımanisa'da hakan kutlu gibi bir menajer dehası olduğu için manisa yerlerdeydi, hikmet karaman gelince onlar da potansiyeli zorlamaya başlayacaklardı ve bu da trabzon maçına denk geldi
inşallah bu akşam biz kazanırız da puan farkı kapanır. Bursa'dan da puan kaybı bekliyorum ben ama bakalım.... Tebrikler manisa... tebrikler ariza....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Makukulanin 2. golu harikuladeydi
Trabzon, dışarıdan gördüğüm kadarıyla kriz dönemlerini iyi yönetemiyor. Umut'a transfer teklifi geldi, karışıklıklar, kadro dışı kalmalar belki de kazanacakları bir maç gitti. Yine hafta içi yönetimde yaşanan olaylar - istifalar maça etki etti.
Böyle birşeyi bekliyordum.Manisa yeni hocasıyla birşeyler yapmk isteyecekti ve yaptı.Şans yanımızda değildi 3 puana yazdık oldu.Bu maçlarıda kaybedersen şampiyon felan olamassın.