Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

İki Takımda 4-2-3-1 Oynuyor. İş Göbekte Oynayan Aurelio-Ernst/Selçuk-Emre Mücadelelerine Kaldı. Kritik Nokta.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Selçuk Şahin'in sezon başından beri oynadığımız resmi maçlarda beni çıldırtan performansının bu maç öncesinde dehşete kapılmama neden olsa da derbi maçlarında nasıl oynaması gerektiğini bilen bir oyuncu olduğu için az da olsa rahatlıyorum.

Nesil
    2006

Turksportal anketinde şu an sonuçlar eşit.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İnşallah kazanırız Guti'nin bu maç iyi oynayıp 1 asist yapacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006

Hadi iki takımada başarılar ama Fenerbahçe kazansın. =))

digiturk duy sesimi! şu webtv'den nedir çektiğim ya, yine girmiyor sayfaya...dün akşamda galatasaray maçının ilk yarım saatini kaçırmıştım...

Nesil
    2006

Saygı duruşunda bile rahat duramıyoruz, yazıklar olsun. Hem Beşiktaş için hem Fenerbahçe, birisi ölmüş küfür etmek ne güzel olay. Anlamıyorum biz insanların durumu ne olacak. Hangi kulüp olursa olsun yapıyoruz bunu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    digiturk duy sesimi! şu webtv'den nedir çektiğim ya, yine girmiyor sayfaya...dün akşamda galatasaray maçının ilk yarım saatini kaçırmıştım...
    Şahsen ben izliyorum; ama kalite kötü. Gerçi içeride başka şeyler açık ondan dolayı... Ama bu kadarda olmamalı. Yüksek kaliteli moda bir türlü geçmiyor.

Nesil
    2006

Beşiktaş iyi pozisyon yakaladı; ama Fenerbahçe çok şanslı. Gene mi kazancağız. =)))

pes ettim...Atl.Madrid-Barcelona maçını izlemeye karar verdim. Digiturk'e de saygılar!

Nesil
    2006

Digiturk'un hatları açıldı istersen dene şansını bir kez daha.

Nesil
    2006

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ol. Niang. =)))

Niang attı.

hala kapalı girmiyor. Bunun için mi para ödedim ben yahu?

Nesil
    2006

Bilmiyorum şans herhalde; ama girsede görüntü çok kötü, çok fazla dene ben 10 dakika denedim.

Fenerbahçe iyi top çeviriyor, umarım böyle devam eder.

Nesil
    2006

Küfür gene başladı, bir küfür etmeyin başka tezahürat yok mu?

Nesil
    2006

Mehmet Topuz'u bu gün beğendim, ruhu ile oynuyor.

Fenerbahçe kontra-atak'a döndü. Bol pozisyon bulabilir. Beşiktaş defansı önde duruyor.

Bu kaçar mı Dia ?

Nesil
    2006

İki pozisyondur kötü kaçırıyoruz, Dia ve Niang. Umarım aramayız.

Nesil
    2006

Alex yapma ya...

nihayet açabildim, ibb-konya maçını açıp ordan geçiş yaptım
    bu arada ben açar açmaz %100 pozisyon kaçırdı fb, Alex karşı karşıya kaldı Cenk'le, Cenk çıkardı topu.
    7 dakika uzatma nasıl oldu yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakem son dakikalarda saçmalamadı.İyi gidiyor maç şu an tempolu.Umarım Beşiktaş kendine gelir de berabere biter maç.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

bu arada ben açar açmaz %100 pozisyon kaçırdı fb, Alex karşı karşıya kaldı Cenk'le, Cenk çıkardı topu.
    Volkan iki kere sakatlandı.Hakan da bir kere sakatlandı.Haliyle 7 dk oldu

Alex, Niang ve Dia ile üç tane %100 gol kaçırdık. İyi oynamaya başladık, Beşiktaş maçın başında çok iyiydi ama temposu düştü.

Hakem rezalet bir maç yönetiyor, sertliğe müsade etti maçın başında ve şimdi bu sebeple hatalı kararlar verdi. Berbat tek kelimeyle.

Nihat oynuyor mu oynamıyor mu belli değil, böyle rezalet bir futbolcuya nasıl tahammül ediyor Schuster, anlamak güç.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex, Niang ve Dia ile üç tane %100 gol kaçırdık. İyi oynamaya başladık, Beşiktaş maçın başında çok iyiydi ama temposu düştü.

Hakem rezalet bir maç yönetiyor, sertliğe müsade etti maçın başında ve şimdi bu sebeple hatalı kararlar verdi. Berbat tek kelimeyle.

Nihat oynuyor mu oynamıyor mu belli değil, böyle rezalet bir futbolcuya nasıl tahammül ediyor Schuster, anlamak güç.
    Alex de ilk 25-30 dakika yoktu sahada duran top harici Ama Nihat'ın adını 2-3 kez duyduk sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fenerbahce son vuruslarda iyi olsaydi su anda skor 3-0 di

Nesil
    2006

Çok fazla top durdu, hatta daha fazlada olabilirdi.

G.Gönül ve M.Topuz bugün müthiş oynuyor, hem savunma hem hücum olarak. Quaresma kanat değiştirmek zorunda kaldı.

Onun dışında Dia ile Niang çok iyiler, Selçuk ve Emre de iyi mücadele ediyorlar.

Genel olarak iyiyiz. Alex etkisizdi Aygün'ün dediği gibi ama o da devreye girmeye başladı devrenin bitimine yakın.

Niang'ın kaçırdığı gol olsaydı, müthiş bir gol olacaktı, zira G.Gönül savunmada topu kapıp 50-60 metre sürüp asist yapmış olacaktı. Gerçi istemdışı ayağından çıktı orada top ama yine de harika bir gol olacaktı G.Gönül'ün çabasından dolayı. Niang da beklemiyordu orada topu, aniden gelince iyi vuruş yapamadı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    G.Gönül ve M.Topuz bugün müthiş oynuyor, hem savunma hem hücum olarak. Quaresma kanat değiştirmek zorunda kaldı.

Onun dışında Dia ile Niang çok iyiler, Selçuk ve Emre de iyi mücadele ediyorlar.

Genel olarak iyiyiz. Alex etkisizdi Aygün'ün dediği gibi ama o da devreye girmeye başladı devrenin bitimine yakın.

Niang'ın kaçırdığı gol olsaydı, müthiş bir gol olacaktı, zira G.Gönül savunmada topu kapıp 50-60 metre sürüp asist yapmış olacaktı. Gerçi istemdışı ayağından çıktı orada top ama yine de harika bir gol olacaktı G.Gönül'ün çabasından dolayı. Niang da beklemiyordu orada topu, aniden gelince iyi vuruş yapamadı.
    +1907

İlk yarı da oyuncu performansları güzel anlatmışsın. Alex zaten bu saatten sonra düzelmez. Yaşlandı, doydu, yapacağını yaptı. Avrupa'dan elenmek Aykut ile yaşadıkları artık işi zor. Alex zaten sezon sonuda gidecek.

Nesil
    2006

Emre çıktı Özer girdi.

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri