İki Takımda 4-2-3-1 Oynuyor. İş Göbekte Oynayan Aurelio-Ernst/Selçuk-Emre Mücadelelerine Kaldı. Kritik Nokta.
İki Takımda 4-2-3-1 Oynuyor. İş Göbekte Oynayan Aurelio-Ernst/Selçuk-Emre Mücadelelerine Kaldı. Kritik Nokta.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Selçuk Şahin'in sezon başından beri oynadığımız resmi maçlarda beni çıldırtan performansının bu maç öncesinde dehşete kapılmama neden olsa da derbi maçlarında nasıl oynaması gerektiğini bilen bir oyuncu olduğu için az da olsa rahatlıyorum.
Turksportal anketinde şu an sonuçlar eşit.
İnşallah kazanırız Guti'nin bu maç iyi oynayıp 1 asist yapacağını düşünüyorum.
Hadi iki takımada başarılar ama Fenerbahçe kazansın. =))
digiturk duy sesimi! şu webtv'den nedir çektiğim ya, yine girmiyor sayfaya...dün akşamda galatasaray maçının ilk yarım saatini kaçırmıştım...
Saygı duruşunda bile rahat duramıyoruz, yazıklar olsun. Hem Beşiktaş için hem Fenerbahçe, birisi ölmüş küfür etmek ne güzel olay. Anlamıyorum biz insanların durumu ne olacak. Hangi kulüp olursa olsun yapıyoruz bunu.
Beşiktaş iyi pozisyon yakaladı; ama Fenerbahçe çok şanslı.Gene mi kazancağız. =)))
![]()
pes ettim...Atl.Madrid-Barcelona maçını izlemeye karar verdim. Digiturk'e de saygılar!
Digiturk'un hatları açıldı istersen dene şansını bir kez daha.![]()
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ol.Niang. =)))
Niang attı.
hala kapalı girmiyor. Bunun için mi para ödedim ben yahu?
Bilmiyorum şans herhalde; ama girsede görüntü çok kötü, çok fazla dene ben 10 dakika denedim.
Fenerbahçe iyi top çeviriyor, umarım böyle devam eder.
Küfür gene başladı, bir küfür etmeyin başka tezahürat yok mu?
Mehmet Topuz'u bu gün beğendim, ruhu ile oynuyor.
Fenerbahçe kontra-atak'a döndü. Bol pozisyon bulabilir. Beşiktaş defansı önde duruyor.
Bu kaçar mı Dia ?
İki pozisyondur kötü kaçırıyoruz, Dia ve Niang. Umarım aramayız.
Alex yapma ya...
nihayet açabildim, ibb-konya maçını açıp ordan geçiş yaptım
bu arada ben açar açmaz %100 pozisyon kaçırdı fb, Alex karşı karşıya kaldı Cenk'le, Cenk çıkardı topu.
7 dakika uzatma nasıl oldu yahu?
Hakem son dakikalarda saçmalamadı.İyi gidiyor maç şu an tempolu.Umarım Beşiktaş kendine gelir de berabere biter maç.
Alex, Niang ve Dia ile üç tane %100 gol kaçırdık. İyi oynamaya başladık, Beşiktaş maçın başında çok iyiydi ama temposu düştü.
Hakem rezalet bir maç yönetiyor, sertliğe müsade etti maçın başında ve şimdi bu sebeple hatalı kararlar verdi. Berbat tek kelimeyle.
Nihat oynuyor mu oynamıyor mu belli değil, böyle rezalet bir futbolcuya nasıl tahammül ediyor Schuster, anlamak güç.
Fenerbahce son vuruslarda iyi olsaydi su anda skor 3-0 di
G.Gönül ve M.Topuz bugün müthiş oynuyor, hem savunma hem hücum olarak. Quaresma kanat değiştirmek zorunda kaldı.
Onun dışında Dia ile Niang çok iyiler, Selçuk ve Emre de iyi mücadele ediyorlar.
Genel olarak iyiyiz. Alex etkisizdi Aygün'ün dediği gibi ama o da devreye girmeye başladı devrenin bitimine yakın.
Niang'ın kaçırdığı gol olsaydı, müthiş bir gol olacaktı, zira G.Gönül savunmada topu kapıp 50-60 metre sürüp asist yapmış olacaktı. Gerçi istemdışı ayağından çıktı orada top ama yine de harika bir gol olacaktı G.Gönül'ün çabasından dolayı. Niang da beklemiyordu orada topu, aniden gelince iyi vuruş yapamadı.
Emre çıktı Özer girdi.