Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 10.53%
  • Galatasaray kazanır

12 63.16%
  • Berabere biter

5 26.32%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: Bucaspor - Galatasaray [5. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu tamam güzel futbol yok diyorsunuz da patates tarlasına ronaldinho+messi+kaka+ kimi koyarsanız koyun bundan çok daha iyisini oynayamazlar. top havadan gelirken yere düştüğünde fizik kurallarına aykırı sekti hep! böyle saçma iş olur mu? Adamlar uzun çimleri kesip diğer alanlar da yeşil olsun diye çim az olan bölgelere dağıtmışlar. dünkü maçta sahada Dinarspor-Sandıklıspor maçı da olsa aynı futbolu izlerdik, chelsea-barcelona olsa da... Bence bu kadar kolay harcamayın oyuncuları.... Göreceksiniz o sahada çok sakatlık çıkar maçlarda. Zaten takımlara değil o sahada maç oynanmasına izin verenlere sormak lazım hesabı...yazıktır.... Süper lige yıldız gelsin diyorsunuz ama gelen yıldızı patates tarlasına sokarsanız adam demez mi " yahu kardeşim ben patates toplamaya gelmedim!" diye!!!!!
    yemin ederim çok utandım maç izlerken . quaresma'yı kewell'ı elano'yu getiriyoruz Türkiye'ye . sonra da oynattığımız sahalara bak .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    onun görüntüsü var mı yav
    edit fanatizm içeriyormuş video

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zemin bizim maçta da etkilemişti bizim oyuncuları.Yakışmıyor gerçekten süper lige böyle bir zemin.Galatasaray'ın kötü oynayarak kazanmasına gelirsek,eğer bu kötü oyunla gelen galibiyetler bir geçiş süreciyse önemli galibiyetler.Galatasaray'ı yarışın içinde tutar.Bu yüzden dün Ayhan'ın bireysel çabasıyla attığı gol,heleki derbinin olduğu bu haftada Galatasaray için çok önemliydi diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Bu sezon üst sıraları zorlayacağını düşündüğümüz takımların puanlar kaybettiği haftada 3 puanı cebine koydu Galatasaray. Sahadaki oyun iyidir kötüdür o ayrı ama 3 puanı almayı başarmaları çok büyük avantaj getirecek onlara. FB-BJK derbisi ve avrupada yara almış bir Bursa'nın Antep deplasmanında puan kaybetme ihtimali ile haftanın en karlı takımı Galatasaray olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Galatasaray... Ayhan'ın golü gerçekten güzeldi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İlk yarısını izledim sonra çıktım kafeden. Kazandığımızı öğrenince sevindim. Bugünkü beraberlikle dahada iyi oldu

Baros ne çok küfür ediyor yahu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayhan'ın attığı gole hala inanamıyorum, yediği küfür ve hakaretlerden çok bunalmış herhalde patladı resmen..

Fırsat buldukça göz ucuyla bakabildim maça, çok kısır bir futbol oynuyoruz. Kötü oynarken kazanmak şimdilik sorun değil ama artık bir şeylerin düzelmesi gerek. Çünkü böyle gitmez, çekirge misali zıplamak beni her zaman tedirgin ediyor. Geçen yılda bir dönem şans bizim yanımızdaydı belki de haketmediğimiz dönemde, daha sonrası çok üstün olduğumuz maçlarda son dakikalarda 2 puan bıraktık hep.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ayhan'ın golden sonra Rijkard'a sarılması çok güzel bi görüntüydü

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri