Fenerbahçe'nin golüne kadar oyunun hakimi bizdik fakat golden sonra biraz dengemiz bozuldu ve Fenerbahçe daha iyi oynamaya başladı. Önce Ekrem'in sakatlanıp,yerine bir DL olan Üzülmez'in girmesi,sonra Hakan'ın sakatlanıp yerine Cenk'in girmesi Schuster'in hamle şansını azalttı. Golden sonra dengemiz,ritmimiz bozulduğu için boşluklar verdik ve Fenerbahçe önce Niang,sonra Dia,sonra da Alex'le %100'lük pozisyonlara girdi ve bunları kaçırdı.Yani ilk yarıda skor 4-0 olabilirdi,bu da bizim şansımızdı. 2.yarıda yine oyunun hakimi bizdik fakat ara boşluklar veriyorduk ve Fenerbahçe Dia ile inanılmaz 2 pozisyon kaçırdı.Tabi bu arada Toraman'ın bomboş kaçırdığı kafa vuruşunu da unutmayalım. 70.dk'ya kadar böylece skor 1-0 sürdü. Artık Schuster risk almak zorundaydı,bu oyuncu da Bobo olmalıydı. Aurelio'yu çıkararak orta sahada Guti'yi Ernst'in yanına,MC'ye çekti. Bobo'da AML pozisyonuna geçti. Ve nitekim Bobo'nun oyuna girmesi bizi daha da hareketlendirdi ve o pozisyonların birinde Guti'nin süper arapasıyla topla buluştu ve penaltıyı takımına kazandırdı.Guti'de gole çevirdi ve maç 1-1 bitti. Neticede güzel maç oldu. Her iki takımı da tebrik ediyorum bize güzel bir futbol izlettirdikleri için.
Gerçekten şu zamana kadar hep Nihat'ı savundum,ona güvendim. Ama artık şu rezil oyunundan sonra benimde ona güvenim kalmadı... :/