Quote Originally Posted by fm_monster View Post
5.haftada şampiyonluktan vazgeçmek saçma olur,ligde aman aman iyi bi takım yok zaten bence sonuna kadar hedef şampiyonluk olmalı.
Quote Originally Posted by King_91 View Post
abi takım istediği kadar kötü oynasın şu kadro her türlü şampiyonluğa oynamalı , oynar . fenerbahçe 5.haftadan şampiyonluktan nasıl vazgeçer ? taktiksel değişikliğe mi gidilir ne olur bilemem ama öyle düzelmeyecek bi tablo yok bence . fenerin şampiyonluktan kopması işime gelir tabi ama hiç gerçekçi olmaz bunu ummak . bi de radikal karar bence bu haftada almak zor . belki devre arsında .. şu anda alınabilecek en büyük radikal karar alex'in daha az dakika alması ve alex merkezli oyunu yok etmek olur zaten aykut hoca'nın da yapmaya çalıştığı şeylerden biri bu bence
Beraber alıntı yapayım.

Hedef elbette her zaman şampiyonluk. Daha 5. hafta, Beşiktaş, Galatasaray, Bursa Trabzon'a ve Kayseri'ye gidecekler, oynanacak derbiler var, İnönü'de Fenerbahçe Beşiktaş'ı yenemez diyebilir miyiz? Hayır.

Demek istediğim şu, takımdan ne bekliyor Aykut Kocaman? Alex ile mi devam edecek, kafasında Alex'in olmadığı bir sistem varsa ve biraz da mecburiyetten bunu uygulamayıp Alex'i oynatıyorsa, 1 ileri 1 geri şeklinde maçlar devam eder. Ama çıkıp derse, ben değişimi zamana yaymaktan vazgeçtim, çünkü tekleyerek gidiyoruz, risk alıyorum, 2-3 hafta belki kazanamayız ama uzun vadede daha iyi duruma gelebiliriz diyerek devam ederse, geleceğe daha iyi bakabiliriz.

Kadro bence de yeterli şampiyonluk için, hiç olmadı, Zico'nun, Daum'un sistemine dönülür yine yola devam edilir. Şampiyonluktan vazgeçmeyi bu nedenle yazdım, en azından sezon sonu bu takım şampiyon olamasa da bazı şeylerini geliştirmiş olarak seneye girer.

Yoksa daha oynanacak 28 maç var elbette, şampiyonluktan kopmadı Fenerbahçe.