Açıkçası bu kadar çok pozisyona giripte atamadıktan sonra kazanamayacağımızı tahmin ettim. Niang ilk yarıda atsaydı maç 2-0'a gelip kopabilirdi. Emre'nin çıkması çok etkiledi. Baroni yerine Stoch gibi top tutabilen, bizi ileride tutacak bir adamın alınması belki Emre'nin yokluğunu bir nebze hafifletebilirdi. BANA GÖRE haketmedik beraberliği kazanmalıydık. % 80 kendi yüzümüzden bu sonuca mahkum olduk.

Ayrıca Volkan'ın düğünü olacak, adam sakat sakat dans edecek galiba... Dizi çok şiş görünüyordu geçmiş olsun. Çıkardığı toplarlada kalesinde ne kadar güven veren bir kaleci olduğunu gösterdi. Penaltı pozisyonunda belki eliyle alsaydı daha iyi olabilirdi. Ama ona gelene kadar Bilica'nın adamını kaçırması pozisyon alınamaması penaltıyı hazırladı.

Takımı tabiki beğendim. Güzel oynadı. Zaman zaman oynayamasada bu takıma hala gerekli mevkilere transfer yapıldıktan sonra daha iyi olur kanısındayım. Mesela iyi bir önlibero olsa Fenerbahçe daha güzel olur. Artı Yobo ve Emre 90 dakika sahada kalsa daha iyi bir oyun oynayabilirdik. Aykut Kocaman iyi iş yaptı. Alex'te etkiliydi maçta yalnız kaçırdığı goller onun klasına yakışmadı. İlk yarıdaki golü atmalıydı. Tam vuramadı orada. Buna ek olarak Özer istekli göründü, iki kez sağdan ceza sahasına kesti, fena maç çıkarmadı...