Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post

Evet arkadaşlar takımım bu şekil ve şuan 3. sezonun başlarındayım.

1.Sezon Ligi şampiyon ve türkiye Kupasını alarak bitirdik. UEFA da ise Çeyrek Finalde elendik.
2.Sezon Ligi şampiyon türkiye kupasında finalde kaybettik Şampiyonlar liginde ise 2.turda Real Madride 0-0 ve 1-0 skorla elendik. ve tabiki sezonu süper kupayı müzemize götürerk açtık.

Gelelim şimdiki sezonumuza yani 3.Sezona Lige süper kupada Beşiktaşa kaybederek açtık. İyi transferler yaptığımı düşünüyorum takıma 3 tane yeni takviye yaptım Di Maria, Gignac ve Van der Vaart alarak. ama hala istediğim futbolu oynatamıyorum ligde 5 haftada 2 galibiyet 3 beraberlik aldım ve bu beraberliklerin hepsi deplasmanda ve diğer bi istatistik 6 gol atıp hiç gol yemedik süper kupa finali hariç.

Aslında takımda şuan huzursuzluk başladı Elanoyu yabancı kontenjanından göndermek istedim ve futbolcular acayip şekilde cephe aldılar bana Elano yu göndermemin sebebi ise 90. dakikayı tamamlayamamasıdır. Bende van der vaart'ı bedelsiz şekilde takıma alınca kesilecek tek futbolcunun Elano olduğunu düşündüm.

Sevgili FM hayranları 3 yıllık öyküm bu şekil ve son kadromda resimde görüldüğü gibidir. Sizden yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Kadron çok iyi özellikle kalecin çok iyiBence o kadro ile Ş.Liginde iyi bi başarı yakalanabilir.Bekleri bence bi yenile