-
24.Haziran.2006, 14:41
Kongre'de olay: "Böyle Fener olmaz!"
Fenerbahçe Kongresi’nde söz alan eski başkanlardan Ali Şen’in konuşması sırasında aylağa kalkıp itirazlarda bulunan eski yöneticilerden ve Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz’ın sözleri üzerine sert tartışmalar yaşandı.
Ali Şen’in konuşması bölünürken, çeşitli gruplar ve fikir farklılıkları bulunan üyeler arasında sözlü tartışmalar yaşandı.
Bu olay üzerine Aziz Yılmaz’ın yanına gelen Aziz Yıldırım ortama sakinleştirmeye çalıştı.
Tartışmalar devam edince Aziz Yılmaz salonu beraberindekilerle birlikte terk ederken sözlü sataşmaların devam etmesi üzerine öfkelenen Aziz Yıldırım, kameralara yansıyan şu sözlerle dikkat çekti: "Böyle Fenerbahçe olmaz. Böyle Fenerbahçelilik olmaz. Böyle bir Fenerbahçe'nin başında olmak istemiyorum"
Aziz Yılmaz'dan suçlama!
Fenerbahçe Kongresi'nde söz alan eski başkanlardan Ali Şen'in konuşması sırasında ayağa kalkıp itirazlarda bulunan eski yöneticilerden ve Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, ortamın gerginleşmesine sebep olunca salonu terketmişti. Başkan Aziz Yıldırım ve genel kurul üyelerinin büyük çoğunluğunun tepkisini alan Aziz yılmaz çıkışta yaptığı açıklamada özür diledi.
Yılmaz, "Bana yakışmayan bir harekette bulundum, sinirlerime hakim olamadım. Camiadan özür diliyorum. Başkanım gelip müdahale etmese söylemimin durulacağını zannetmiyordum. Başkanım beni frenledi ve çıktım. Sayın Ali Şen'e olan tepkim şundan, devamlı genel kurula saygısızlık yapıyor, genel kurulu yok sayıyor ve devamlı -Ben Ali Şen'im. Beni taraftar ister der- Hiçbir zaman genel kurulu yücelten bir kelime duymadık. Ayrıca başkan ile geçen buluşmasında olayı organize eden kendisi. Alaattin Metin'e beni çağırt, konuşalım diyen kendisi. Ondan sonra Alaattin Metin başkana gelip sizinle görüşmek istiyor deyince başkan da -iyi gelsin görüşelim, ara gelsin- diyor. Allaattin de "bana aramak yakışmaz, sen ara" diyor. Başkan da orada iyi niyeti ile arıyor. Sonuçta davet etmiş oluyor. Halbuki kendisi davet ettiren. Görüşmede yaptığı çirkin hareketi biliyorsunuz. Ondan sonra bu kulübün aslında ondan daha saygın, 5 tane daha eski başkanı var. Başkan hepsini bir çağırmayı düşünürken o kafasındaki programı değiştirmiş oldu.
Ben kendisinin büyük bir palavracı olduğunu biliyorum. Davet edildiği gün görüşmeye gelmeden evvel "vereceğim gazı, dolduracağım kazı-bunlar hep söylediği laflar. Şimdi bir devam etsin de sonra teneke ile gider". Ben iyi niyetine inanmıyorum. O yüzden bu tip insanların ben genel kurulu üyesi olduğum için benim onurumla oynadığını kabul ediyorum. Bir daha da böyle birşey yapabileceğimi zannetmiyorum. Çok üzüntülüyüm tabii. Ama insan geçmişine de bakmalı. Ben onun yerinde olsam sokağa çıkmam. Köyümde oturuyorum dedi. Bir türlü köyünde durmuyor. Bir görüşme yaptı gündem değişti. Böyle birşey yok. Fenerbahçelilik kendi aranda konuşursun, biter. Desteği sahte, şova dönük. Bunları artık yemiyoruz, bilmesi lazım. Hadi bir suçu işledin onu geçtik. Bana göre Ali Şen haysiyet fakiridir.
Mesaj Yetkileri