Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

8 47.06%
  • Trabzonspor kazanır

2 11.76%
  • Berabere biter

7 41.18%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Kayserispor - Trabzonspor [6. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haftanın en zevkli maçı olmaya aday bir maç.İki takımda çok pozisyona giriyor.Daha fazla atan bu maçı kazanır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Haftanın en zevkli maçı olmaya aday bir maç.İki takımda çok pozisyona giriyor.Daha fazla atan bu maçı kazanır.

Hatta iki takımda gol atamzsa maç berabere biter. Kaleciler tutmazsa gol olur.

0 diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

0 diyorum.
    Yunus kendini açıklayıcı bir şekilde ifade edememiş anlaşılan Ömer Üründül yapma anında

Kayserispor evinde çok etkili, Trabzonspor takım olarak çok iyi.. Zor ve zevkli bir karşılaşma olacak. Kayserispor deplasmanda yara aldı geçtiğimiz hafta, Trabzonspor ise evinde. Daha iyi takım olan Trabzonspor'u 1 adım önde giriyorum ama maç yüksek ihtimalli üst bitecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yunus kendini açıklayıcı bir şekilde ifade edememiş anlaşılan Ömer Üründül yapma anında

Kayserispor evinde çok etkili, Trabzonspor takım olarak çok iyi.. Zor ve zevkli bir karşılaşma olacak. Kayserispor deplasmanda yara aldı geçtiğimiz hafta, Trabzonspor ise evinde. Daha iyi takım olan Trabzonspor'u 1 adım önde giriyorum ama maç yüksek ihtimalli üst bitecektir.
    Daha fazla atan derken,pozisyonları değerlendirebilen,gününde olan takım kazanır demek istemiştim.Dediğin gibi Kaan pek açıklayıcı olmamış bu cümlem.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

0 diyorum.
    Dediğinde bir şey yok.Kimin kazanacağını tahmin edememiş.Gollü maç olur daha fazla atan kazanır demiş bir şey yok bunda.

Mesaj Yetkileri