-
Valla ben henüz işlemler hallolmadığı için bu hafta eski sınıfımdaydım yani sayısalda.Sezona yaptığım müthiş başlangıçla bu sınıftakilere bile matematik 1 ve geometride farkımı belli ettim,çoğunluğu umursamaz öğrencilerden oluşan tm sınıfında neler yaparım bilemiyorum.Allah nazardan saklasın gerçekten çok hırslıyım.Hedeflerim çok büyük olduğu için o hedefleri düşündüğüm an gaza geliyorum.Ve en önemlisi sevdiğim şeylerden de kopmadan.Bugün öğle arası full basketbol oynadım ve derse girince hiç bir şey olmamış gibi çalışmaya devam ettim.Beşiktaş'ın maçlarını da kaçırmadan izleyeceğim zaten.Aynı zamanda bir süre sonra akşam 10'da yatıp sabah 5'te kalkacağım ve ders çalışacağım.NBA başladıktan sonra da Lakers ve Miami'nin maçlarını izleyeceğim.Maç olmadığı zaman da ders çalışacağım.Böylece hem en sevdiğim ligi takip etmiş olacağım,hem en sevdiğim oyunu oynamış olacağım(Çarşamba,Cumartesi ve Pazar basketbol günüm) hem de dersimi güçlü bir şekilde çalışmış olacağım.Umarım böyle gider,umarım herkes bunu uygular.
Mesaj Yetkileri