Bekleriz....
Şakayı kakaya çevirmezsek iyi olur, şakayı ciddiye alanlar varsa ve ciddi şekilde yazıyorsa, buraya değil adminlere yazsınlar. Bu konuyu amacından (şaka) çıkarmamakta fayda var.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Adminler de bekleriz diyor.![]()
kemiklerimiz sızlasa gene iyi hunharca haykırmak ıstıyorum aygun nasıl yonetıcı olur
Zaten şakayı yapan Emrah, ona lafımız yok.Şaka olduğunu anlamayıp yazanlar varsa diye hatırlatayım dedim, geçmişte bizlere açıldığında da ciddi sanan bir kaç kişi olmuştu, şimdi de olabilir.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Mayk ne zaman ıslatıyoruz bu mevkii yükselişini![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
biz ıslattık ama başka birşeyi![]()
Ben daha emektar bile degilim, aygun takmis apoletleri. :P
Aygun ilk icraatin ne olacak, birgun mod olursam bisiler yapcam diyodun
Eger o dedigini yapacaksan ifsa etmeyelim ozelden konusuruZ.![]()
Adaşın ayağını kaydırmak lazım. İlk açıkta kafasına kafasına vurmak lazım. Şaka bir yana hayırlı olsun.
Arkadaşlar ben espri yaptım mı olay olmasın lütfen. Bu kadar mı kötüyüm espri işinde.![]()
Artık baktılar olmuyor Aygün çok cıvıtıyor dediler yönetici yapalım bunu daha az konuşur. Hem o rahat hem biz rahat oluruz diye düşünmüşlerde olabilirler.![]()
![]()
Adam kızmış beyler..
Yönetici oldu hala çizgi film avatarları imzaları,gerçi bilgim yok çizgi film mi değil mi ama![]()
Merak ettim araştırdım.
Arama bölümünden yazarak son bi aydaki mesajlarına baktım.Var yine de : )
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gülücük ekleyin, konuya nokta koyalım arkadaşlar.![]()
Ben her şeye gülücük eklerim. Mesela sana PES'te 10 tane atmam komik değil, üzülüyorum ama yine de gülücük ekliyorum.![]()
buqünleride mi qörecektim.. bizim hayaticik mod olmuş.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Aygün Laptop'ın ekranını geriye doğru eğdiğimde ekran biraz karardığı için nickin koyu mavi yani üst yönetici gibi görünüyor, sonumuz yaklaşıyor.
5 yıldır buradayım böyle skandal görmedim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved