sakatlanmasa şaşardım zaten
sakatlanmasa şaşardım zaten
Barosun 3. gol çok klastı adını golcülüğünü konuşturdu
Melih Şendil Beşiktaş maçı anlatıyorsa sesi kısar izlerim. Amigodan farkı yok çünkü. Ercan Taner'de Beşiktaşlıydı ama her gole aynı tepkiyi verirdi. Neyse konu bu değil zaten.
Baros'un 3. golü jeneriklik valla muhteşem bi gol.
Baros bizim lige fazla bir golcü.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Maalesef boş geçti. Tribünler dün çok güzel bağırdı (Yine) ama Alpaslan Abi için birşey yapmamışlar. 2-3 pankart var o kadar. Maç içinde de sadece 1 kere tezahuratını yaptılar. uA nasıl olurda bu konuda duyarsız kalır anlamış değilim. Ben Gollerden sonra "Dikmeen" "Alpaslaaan" bekliyordum , Maçın büyük bölümünde Alpaslan Dikmen tezahuratı yapılmasını bekliyordum , Kareografi bekliyordum. Ama nedense bunların hiç biri olmadı. Geçen sene çok güzel bir şekilde yapıldı ama bu sene nedense yapılmadı. Belkide artık unutmak istiyorlardır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Alpaslan Dikmen tezahuratının yapılmasını bende bekliyordum, koreografi de bekliyordum ama hiçbiri olmadı. Sadece gollerden sonra "Dikmen,Alpaslan" anonsu yapıldı diye hatırlıyorum. 3 golü atana kadar güzel bir oyun sergiledik bu seneye nazaran. Zorlu bir rakibe karşı kazanmamız güzeldi.
Bu ara Elano'ya değinmeden geçemeyeceğim. Bu sene dünya kupasında Brezilya'da iyi performans gösteren oyunculardan biriydi ve Rijkaard bu adamı takıma küstürmek için elinden geleni yapıyor. Elano'nun surat ifadesinden ne kadar üzgün olduğu da belli. Elano'yu böyle gördükçe içim parçalanıyo gerçekten çok yazık.. Misimovic'ten faydalanamazsak çok ararız disiplinli bir oyuncuyu o bölgede.
Not: NTVSpor'da biraz önce Elano'nun izinli olarak Brezilya'ya gittiğini söylediler. Şimdiden güle güle Elano. Eminim ki seni çok özleyeceğiz.. Yazık oldu çok yazık....
Last edited by Revolution : 27.Eylül.2010 at 15:57
bu nasıl işdir dünyanın parasını alıyor çalışacağı yerde ülkesine gidiyo
Elano, tanıyabileceğimiz en disiplinli Brezilyalılardan. İstenmediği bu senenin başından beri belliydi, yerine son olarak da Misimovic'i getirdiler. Oynatmayı bile düşünmüyor Rijkaard ki dün Barış'ı aldı Elano'yu alabileceği yerde..
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını yarıda bırakmak zorunda kalan Milan Baros’un tedavisine başlandı. Sol ayak arka adalesinde birinci derecede yırtığı bulunan Baros; Karabükspor maçında forma giyemeyecek.
GS.org
Cana her zamanki gibi sertti.Orta sahayı topladı,gerektiğin de top dağıttı.Hatasızdı diyemiyorum ceza sahasında kaybettiği bir top vardı ama tehlike yaratmadı.
Pino demek dribbling demek benceBiraz daha pası düşünürse Keita'dan daha yararlı olacağına adım kadar eminim.
Misimovic paslarıyla ön plana çıkmaya çalıştı.İlk haftalardaki Elano gibiydi.2 şut attı ikisi de kaleciyle buluştu.
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Valla Misivovic yakaladığı 2 pozisyonu gol yapsa, daha ne yapçakİkisinde de iyi vurdu, kaleci de tuttu, sıkıntı yok..
Pino baya iyi.. Zaten hızlı oyuncudan zarar gelmezbknz: Sabri
Elano bence 6 yabacı sınırından dolayı oynayamıyor.. Cana'sız olmaz, onu kesemezsin. Neill'i mi kesiceksin ? Pino'nun yerinde de denedi, olmadı.. Elano oynar aslında yani..Ama sanırım hala değeri varken satıcak Gs, yabancı yedek bir forvet alıcak gibi hissediyorum..
Sentugo.
Baros ne biçim gol atmış.
Baroş yine kalitesini konuşturdu.