Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 66.67%
  • İBB kazanır

6 22.22%
  • Berabere biter

3 11.11%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Galatasaray - İBB [6. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sakatlanmasa şaşardım zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Barosun 3. gol çok klastı adını golcülüğünü konuşturdu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Melih Şendil Beşiktaş maçı anlatıyorsa sesi kısar izlerim. Amigodan farkı yok çünkü. Ercan Taner'de Beşiktaşlıydı ama her gole aynı tepkiyi verirdi. Neyse konu bu değil zaten.

Baros'un 3. golü jeneriklik valla muhteşem bi gol.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Baros bizim lige fazla bir golcü.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    vardır büyük ihtimal boş geçmez UA
    Maalesef boş geçti. Tribünler dün çok güzel bağırdı (Yine) ama Alpaslan Abi için birşey yapmamışlar. 2-3 pankart var o kadar. Maç içinde de sadece 1 kere tezahuratını yaptılar. uA nasıl olurda bu konuda duyarsız kalır anlamış değilim. Ben Gollerden sonra "Dikmeen" "Alpaslaaan" bekliyordum , Maçın büyük bölümünde Alpaslan Dikmen tezahuratı yapılmasını bekliyordum , Kareografi bekliyordum. Ama nedense bunların hiç biri olmadı. Geçen sene çok güzel bir şekilde yapıldı ama bu sene nedense yapılmadı. Belkide artık unutmak istiyorlardır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alpaslan Dikmen tezahuratının yapılmasını bende bekliyordum, koreografi de bekliyordum ama hiçbiri olmadı. Sadece gollerden sonra "Dikmen,Alpaslan" anonsu yapıldı diye hatırlıyorum. 3 golü atana kadar güzel bir oyun sergiledik bu seneye nazaran. Zorlu bir rakibe karşı kazanmamız güzeldi.

Bu ara Elano'ya değinmeden geçemeyeceğim. Bu sene dünya kupasında Brezilya'da iyi performans gösteren oyunculardan biriydi ve Rijkaard bu adamı takıma küstürmek için elinden geleni yapıyor. Elano'nun surat ifadesinden ne kadar üzgün olduğu da belli. Elano'yu böyle gördükçe içim parçalanıyo gerçekten çok yazık.. Misimovic'ten faydalanamazsak çok ararız disiplinli bir oyuncuyu o bölgede.

Not: NTVSpor'da biraz önce Elano'nun izinli olarak Brezilya'ya gittiğini söylediler. Şimdiden güle güle Elano. Eminim ki seni çok özleyeceğiz.. Yazık oldu çok yazık....
    Last edited by Revolution : 27.Eylül.2010 at 15:57

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bu nasıl işdir dünyanın parasını alıyor çalışacağı yerde ülkesine gidiyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano, tanıyabileceğimiz en disiplinli Brezilyalılardan. İstenmediği bu senenin başından beri belliydi, yerine son olarak da Misimovic'i getirdiler. Oynatmayı bile düşünmüyor Rijkaard ki dün Barış'ı aldı Elano'yu alabileceği yerde..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını yarıda bırakmak zorunda kalan Milan Baros’un tedavisine başlandı. Sol ayak arka adalesinde birinci derecede yırtığı bulunan Baros; Karabükspor maçında forma giyemeyecek.

GS.org

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    maçı izleyemedim ben nasıl oynadı misimoviç,pino ve cana ?
    Cana her zamanki gibi sertti.Orta sahayı topladı,gerektiğin de top dağıttı.Hatasızdı diyemiyorum ceza sahasında kaybettiği bir top vardı ama tehlike yaratmadı.

Pino demek dribbling demek bence Biraz daha pası düşünürse Keita'dan daha yararlı olacağına adım kadar eminim.

Misimovic paslarıyla ön plana çıkmaya çalıştı.İlk haftalardaki Elano gibiydi.2 şut attı ikisi de kaleciyle buluştu.

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Melih Şendil Beşiktaş maçı anlatıyorsa sesi kısar izlerim. Amigodan farkı yok çünkü. Ercan Taner'de Beşiktaşlıydı ama her gole aynı tepkiyi verirdi. Neyse konu bu değil zaten.

Baros'un 3. golü jeneriklik valla muhteşem bi gol.
    Amigodan farki yok ama kendisi Besiktas'li degil Fenerbahce'lidir, BJK'li olan diger Melih.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla Misivovic yakaladığı 2 pozisyonu gol yapsa, daha ne yapçak İkisinde de iyi vurdu, kaleci de tuttu, sıkıntı yok..

Pino baya iyi.. Zaten hızlı oyuncudan zarar gelmez bknz: Sabri

Elano bence 6 yabacı sınırından dolayı oynayamıyor.. Cana'sız olmaz, onu kesemezsin. Neill'i mi kesiceksin ? Pino'nun yerinde de denedi, olmadı.. Elano oynar aslında yani..Ama sanırım hala değeri varken satıcak Gs, yabancı yedek bir forvet alıcak gibi hissediyorum..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros ne biçim gol atmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Baroş yine kalitesini konuşturdu.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234