1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Fm 2010 Online Oynamak

Hybrid View

Ben kuzenimle aynı evde yani aynı modeme bağlanarak kurduğumuzda oynayabiliyoruz fakat farklı yerlerden hamachi üzerinden bağlandığımızda birbirini görmüyor. Yaptığımız işlemler aynı ikisindede hamachiyi açıyoruz ama farklı modemlerde boyle bir sorun ortaya çıkıyor bunun herhangi bir çözümü varmıdır ?

Quote Originally Posted by TheroDamaS View Post
    Ya arkadaşlar. İlk önce hamachiyi kurdum ağ kurdum arkadaşımı davet ettim. Sonra fmden resimdeki herşeyi yaptım. İp adresini yazıp girmeye çalışınca "Unable to connect to server." Hatasını veriyor. Çok acil yardım gerek..
    Quote Originally Posted by Hatred View Post
    Ben kuzenimle aynı evde yani aynı modeme bağlanarak kurduğumuzda oynayabiliyoruz fakat farklı yerlerden hamachi üzerinden bağlandığımızda birbirini görmüyor. Yaptığımız işlemler aynı ikisindede hamachiyi açıyoruz ama farklı modemlerde boyle bir sorun ortaya çıkıyor bunun herhangi bir çözümü varmıdır ?
    Oyunu Kurarken Run a Server'in İşaretli Olmasına, Versiyonların Aynı Olmasına, Virüs ve Güvenlik Duvarı Gibi Benzeri Programları Devre Dışı Bırakmanız Gerekmektedir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri