Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

5 16.13%
  • Fenerbahçe kazanır

19 61.29%
  • Berabere biter

7 22.58%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 129 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Fenerbahçe [6. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Esat dergi tercümanımız oldu. Hele son cümle halimizi ortaya koyuyor.

esatdergi
    Niang'i izlemek, Niang'a sahip olmak. Carlo Ancelotti'den farkimiz yok. Seni Allah gondermis Niang. E 25 milyon 5 sene dua edince...

Edit: Ben yazarken Alex 6. golü attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 oldu Alex.

Nesil
    2006

Maçı izlemiyorum ya bol keseden atıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hangi maçı izlemediysem gol rekoru oluyor ardakaş

5. Default

Bilica'nın çıkışı direk belli oldu . 2.yarıda ki savunmamızdan . Bunun dışında Dia-Alex-Niang-Emre maçı alan isimlerdi tebrikler Fenerbahçe'm .

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Niang'ın varsa gerisini düşünme

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir maçta 6 gol atmak ciddi bir başarıdır, Fener'i tebrik ediyorum. Fakat Fener küçük takımlara fark atıyor, büyük takımları yenemiyor. Alex'li sistem büyük takımlara karşı işlemiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ne diyerek izin isteyecektik ti.

onu demeyim burda

Çok süper oynamadık belki ama özellkle ikinci yarıda defansı çok düşünmeye gerek kalmayınca rahat galibiyet aldık. Ama iddia ediyorum geçen sene Guiza yerinde Niang olsaydı Fenerbahçe belki 2 hafta önceden şampiyonluğunu ilan ederdi ve bu tarz 5-6 gollük maçlar görürdük.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Bana bu maçın özet linkini bulup atabilir misiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçın böyle olmasının nedeni tamamı ersen martin luzumsuzunun yüzünden bence niang klasını konuşturdu bu maçta

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlginç bir maç oldu. Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki defansif zaafları, Kasımpaşa'nın geçen seneki halinden çok uzak görüntüsü nedeniyle yarım saatte 5 gol izledik. İlk yarıda Bilica ve Selçuk çok kötülerdi. İlk yarıda resmen ortasahada Emre tek başına, defansta Lugano tek başına oynuyordu. Birçok Fenerbahçe taraftarı normalde Selçuk'u Cristian'a tercih eder, çünkü Selçuk yeteneği sınırlı olsa da mücadele eden bir adamdır, rakiple beraber giderken eskort olmaz müdahale etmeye çalışır. Ancak bugün Selçuk ilk yarıda Cristian'ın daha yeteneksiz hali gibiydi. Emre'nin muhteşem oyunuyla ilk yarı ortasaha idare etti.

İkinci yarıda sahada Yobo'yu görünce çok şükür dedik. Ne yaptığını bilen, soğukkanlı, rakibi iyi marke eden oyuncu. Etkisiz Santos yerine de Caner'in girmesiyle daha hareketli bir takıma dönüştük. İkinci yarı bu değişikliklerle yanılmıyorsam birkaç pozisyon verdik. İdeal savunmamız Gökhan-Lugano-Yobo-Santos şeklindedir ama Santos bugünkü gibi oynadığında Caner de denenebilir.

Bugün muhtemelen maçın yıldızı Niang seçilecektir. Pierre'den beri aradığı komple forvete özlem duyan Fenerbahçe taraftarı top Niang'a geldiğinde heyecanlanıyor. Yerden etkili, havadan etkili, pozisyonları iyi kokluyor. Niang'a sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Sezon başında 13 milyon rakamları geçerken dahi istediğim bir oyuncuydu. 7 milyon gibi bana göre çok uygun bir rakama alındı ve forvet özlemimizi bitirdi.

Dia bugün çok iyidi. Özellikle Niang'ın boş kaleye attığı goldeki asisti muhteşem, ortasahada rakiple mücadele ederken yere düştü fakat bir anda ayaklanarak yoluna devam etti ve adeta golü oluşturdu. Bazı eksikleri var ama umarım tamamlayacaktır onları.

Emre yine ortasahanın komutanıydı. Gerek defansif gerek ofansif açıdan çok iyidi. Attığı gol de muhteşem; Emre'den böyle golleri daha fazla görmek istiyoruz.

Alex yine skora önemli katkı yaptı. Ancak hepsinden öte serbest vuruşta Dia'ya seslenip herkes uyurken Dia'yı koşturması çok hoşuma gitti. Zeki futbolcuları çok seviyorum.

Aykut Kocaman'ın oyuncu değişiklikleri yerindeydi, ilk yarıdaki gibi devam etseydik muhtemelen işler iyi gitmeyecekti.

Takımda sadece aksayan bölge ortasahada Emre'nin yanında kaliteli bir ortasaha olmaması. Umuyorum devre arası oraya gerekli transfer yapılır. Fenerbahçe'nin kadrosu gerçekten kaliteli. Aykut Kocaman çok şanslı, çünkü eline çok güzel kadro verildi, veya çok güzel kadro kurma imkanı verildi.

Bunalımdan çıkmamız adına farklı galibiyet güzel oldu. Takımımıza tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Valla zevkli bir maçtı çünkü galip geldik bilicalı santoslu defansımız faciaydı,ikinci yarıda yobo ve caner değişikleri isabet oldu ve golde yemedik pozisyon vermedik.

Orta sahamız zayıf selcuk yerine topuzu cekip sag açığa dia sol açığada stochlu sistemini ne zman göreceğiz merak ediyorum

Niang Niang Niang sonunda aranan golcü hem hızlı hem kuvvetli hem golcü süper bir transfer oldu

Dia nın tek eksiği şutları,bitiriciliği onuda zamanla oturtacaktır,onun dışında CR7 yi andırıyor bugün gerçekten onu izlerken mest oldum

Emreye söz yok zaten.Alex pek görünmedi son 15 dkkda yaptı yapacağını

Kasımpaşa ise gerçekten çok vahim durumda bugün Keller,Yekta ve Şahin göze çarptı defansı,orta saha kavramı bizim bilicalı baronili kadromuz gibi siz düşünün hallerini

Güzel başlayan bir gün güzel devam ediyor teşekkürler Fenerbahce

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yahu mesajımda ne vardıda silindi anlamadım peki biraz daha kibar söyleyim maç ersenin gereksiz penaltısından sonra dödnü gibi kasımpaşanın direnci kırıldı sonucun böyle olmasında etkili oldu niang da golcülğünü konuşturdu bugün fb sonunda aradığı forveti buldu gibi

Enteresan bir maç oldu. Defans zaafları ikinci yarı Yobo'nun oyuna girmesiyle son buldu. Bilica'nın bugün aklı yerinde değildi galiba, geldiği günden beri en rezil maçını oynadı. Caner de yine iyiydi, Caner A.Santos'tan daha iyi performans gösteriyor sene başından beri, forma onun hakkı. Emre bugün olağanüstüydü, orta sahada gösterdiği performansla Gerrard'a, Lampard'a kafa tutacak düzeydeydi. Süper bir gol de attı, hücumda çok sık gördük bugün onu. Alex iş bitirici işler yaptı ama bence performansı yeterli değildi. Dia harikaydı, Beşiktaş maçındaki güzel oyununu sürdürdü, iki güzel asist yaptı. Niang için söyleyecek söz yok, son dakika dahi çok iyi bir kafa vuruşu çıkarıp 3. golünü attı, takipçiliği süper, hızlı, çalım atabiliyor, süperdi, bugün attığı çalımlar, top sürüşleri inanılmazdı.

İdeal onbir, G.Gönül-Lugano-Yobo-Caner, Dia-Topuz-Emre-Stoch, Alex-Niang olmalı. Bana göre şu anki performanslar ve form durumuyla, eldeki kadroyla en iyi onbir bu olur. Önümüzdeki maçta bu kadroyu sahada görmek istiyoruz. Stoch ile Dia aynı özelliklere sahipler, Stoch'un avantajı içeri kat ederek de oynayabiliyor, bence ondan da faydalanmalıyız. Savunma yönü sıkıntı olur deniliyor ama bu şekilde de çok sıkıntılıydı, gördük hepimiz. Göbekte Yobo oynayınca sıkıntı bir nebze giderildi. Umarım Stoch da takıma tekrar kazandırılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

İlginç bir maçtı hakikaten.İlk yarıda defansta başrolde Bilica olmak üzere çok garip hatalar yaptık.Bilica'nın kötü oynadığı çok maç oldu ama bu maç çok garipti,sanki zorla sahaya çıkmış gibi garip şeyler yaptı nitekim 2.yarıda oyundan alındı.André Santos'un kalitesini,gerçekten istekli oynadığı zaman neler yapabileceğini çoğumuz biliyoruz ama oynamıyor yada oynayamıyor nedense.Eskiden defans anlamında sorun yaşar hücumda etkili olurdu artık 2 sinide yapamıyor.Caner oyuna girdikten sonra daha faydalı oldu.

Maçın kare ası Alex,Niang,Dia,Emre'ydi.Dia yaptığı asistlerle maçın yüksek skora çıkmasına katkıda bulundu.Niang golcü olduğunu bir kez daha gösterdi.Alex zaten bu takımda olduğu sürece kadroya yazılmalı.Emre'de mücadelesiye ve attığı müthiş golle maçın iyilerindendi.

Bu maç iyide oynasak kötüde oynasak kazanmalıydık.Bu takım defans zaaflarını çözerse çok iyi işler çıkarır diye düşünüyorum.Fenerbahçemize tebrikler.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Dia'yı seyretmek kadar büyük bir keyif yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kanaltürk'te stat gösteriliyor. Fenerbahçe taraftarı kendilerine ayrılan bölümde 1 tane dahi koltuk kırmamış, tuvaletlere en ufak bir hasar verilmemiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Stoch geldiğinde de demiştim ama pek inandırıcı olmamıştı... Fenerbahçe Dia'nın değerini yıllar geçtikçe anlayacak Herkes Stoch alındı diye sevinip , Dia'ya burun kıvırırp " en azından genç oyuncu aldılar" diye yorumlar yaptı ama Dia Stoch'tan daha kalite bir isim... Bugün maçı izlemed,m, belki skor oyunu direk yansıtmıyor olabilir fakat sonuçta yarım düzine gol atılmışsa bu da bir kabiliyettir. Aslında Fenerbahçe BJK maçında da buna yakın gol atabilirdi ama o gece şanssızlık ve beceriksizlik vardı Tebrikler FB....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

selçuk ve bilica paket halinde giderse güzel günler göreceğiz güneşli günler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Niangın fm profilini sitede bulamadım bir arkadaş koyabilir mi ? ben silmiştimde fm yi 2011 i bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne seninle ne sensiz.

Artık Alex üzerine kurulu sistem değişsin diyorum sezon başından beri ama bugün atılan 4 golde direk etkisi var Alex'in. Attığı 98. gol oldu, 100'ler kulübüne rahat girecektir. Elinde Alex'in 4. golden önce Dia'ya kaçması için işaret ederken tavşan gibi dişlerini gösterdiği fotoğraf olan var mı? O görüntü çok hoşuma gitti, avatar yapacağım.

Stoch niye oynamıyor diyoruz, Dia'yı 2 haftadır izleyince, Stoch'un neden yedek kaldığını görüyoruz. Geçen hafta biraz şanslı olsak ve kaçan gollerin yarısını atsak, 103 gollük sezonun rekorunu kırarak başlamış olacaktık sezona. Gol atmakta ilerleyen haftalarda da çok sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum, Kayseri maçında gol olmadı, o maçta da aynı anda çok oyuncumuz kötüydü, golsüz bitecek maç hocanın hatasıyla kaybedilmişti.

Yobo'nun oynaması defansın daha derli toplu olmasını sağlıyor. Yobo, Lugano'nun da önünde bir defans oyuncusu bana göre. Bilica son şansını da ilk devre ortaya koyduğu oyunla kaybetti, artık çok zor kadroya girmesi.

Santos yedek kaldığında da kendini toparlayamamış, milli takıma gidecek, bu şekilde devam ederse, sürekli oynaması zor, Caner daha iyi duruyor şu anda.

İlk devre orta sahasız bir maç oldu, Emre'nin aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun. İlk devre ileride baskı yaptı, kaleciye bile pres yapıyordu zaman zaman. Genelde Alex'in yanında oynadı, hücuma çok destek verdi, o pres yaptığında, savunma da oyunu daraltmak için öne çıktığında, diğer oyuncular destek veremedi ve ne pres çok etkili oldu ne de savunmanın önde olması. Sürekli rakip arkaya kaçırıldı. Selçuk ormalde çok sırıtmıyordu ama Emre çok üst düzey oynayınca, Selçuk'un kalitesi yetmedi.

Bu nedenle bu takımda her oyuncunun yerine birisi bulunur ama Emre gibisi bulunmaz. Bilica ve Cristian gönderilip, Emre'nin yanına bir kaliteli yabancı ile, kalite anlayışı da değişir, Beşiktaş'ın nokta atışı yaptığı Ernst gibi bir oyuncu devre arası alınırsa, bir de yerli defansif yönü kuvvetli orta saha alınırsa, başka transfere gerek yok. Devre arasına kadar maalesef Selçuk ve Baroni'yi bu şekilde izlemeye devam edeceğiz. Ama bugün olduğu kadar kötü olmamalarını umuyorum.

Alex varken, Dia ve Stoch'un bir arada oynaması, şu halini görünce takımın ve rakibin etkisiz durumunu görünce, intihar olur.

Dia için söyleyecek söz yok, sahada konuştu. Stoch formayı yeniden kapmak için daha çok çalışmalı, bu da Fenerbahçe'nin yararına. 3. golde topu çalıp, kendi geliştirdiği atakla maçı koparacak hareketi yapmıştı ama kopmadı maç, savunma sayesinde.

Alex bu takımdan ayrılmadan, Alex otursun mu, oynasın mı tartışmaları sürüp gidecek. Oynadığında da oynamadığında da birileri mutlaka konuşacak, işte bu nedenle zaten kesip atamıyor Aykut Kocaman da.

Niang ise bambaşka. Bulduğunu atan, top tutan, çalım atabilen, yeteince hızı olan, ayak içi, dışı iyi vurabilen, kafa topları iyi olan bir forveti izlemeyeli baya oldu. Duran topları da kullansa, Hooijdonk'un boşluğunu tam doldurmuş olacaktı. Bu sene daha çok izleyeceğiz gollerini.

6 gol güzeldi ama bu skor yanıltmasın kimseyi, takım çok kötü oynadı, Emre'nin insanüstü performansı (2. devre yarı sahamızdan uzun top attı, defans kafayla çeldi ve Niang topu alamadı, defans oyuncusuönüne aldı, sürecek ve bir bakıyoruz Emre pres yapan adam, 40 metre top atıp, adam topu indirip sürene kadar yanına gelen bir oyuncu), Niang'ın gelen pozisyonları değerlendiresi, Dia'nın iştahlı oyunu (bu seiyesi hala iyi değil, kendisini geliştirmeye devam etmeli, çok basit bir kaç top kaybı da yaptı) sayesinde ve Kasımpaşa'nın çok amatörce hareketleri sebebiyle maçı kazandık.

Bir seri yakalamak şart, takıma moral geldi, oyunculara özgüven gelmiştir, Galatasaray maçına kadar kayıpsız atlatmak gerekiyor, savunmaya da daha çok önlem alınması şart.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

“Savunma hatalarını göz ardı edemem”

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, atılan 6 golün tüm Fenerbahçeliler gibi kendisini de çok mutlu ettiğini ancak takımın maçın özellikle maçın ilk yarısında yaptığı savunma hatalarının ve saha yerleşiminin iç açıcı olmadığını söyledi.

Kasımpaşa maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Aykut Kocaman, "İki hafta aradan sonra kazanmak mutluluk verici. Maçın sonundaki 6 gol daha da mutlu etti. Ancak diğer tarafı da benim göz ardı etmemem lazım. Tüm Fenerbahçeliler sevinse de; ben göz ardı edemem bunu. İlk yarıda büyük savunma hatalarımız vardı ve saha yerleşimimiz sıkıntılıydı. Ben de 6 gole seviniyorum ancak öbür taraftan ilk yarı görüntümüz iç açıcı değildi, bu kadar pozisyon vermememiz lazım. Aslında rakibimiz açısından da önemli bir maçtı, galibiyet almak istiyorlardı. Kadro değiştirterek çıktılar sahaya. Kayseri ve Beşiktaş maçı sonrasında bizim için de lige tutunmak adına bir fırsattı. Maç da bu şekilde iki takım açısından da hırslı başladı. Kasımpaşa esasında 7 kişilik değişiklikten sonra organize şekilde de sahadaydı. Bizim için de yediğimiz gollerden sonra sahada kalmak artımızdı. Ama maçın ilk yarısındaki demoralize halimiz iyi değildi. İkinci yarı bizim açımızdan iyi geçti ama yine de 2 net pozisyon yakaladı rakibimiz. İlerleyen zamanlarda bunu düzeltmemiz lazım. Öne geçtiğimiz anlarda topun bizde kalma süresini artırmalıyız. Avrupa sonuçları, Trabzon ve Kayseri yenilgilerinin de stresi vardı belki takımda. Ancak öne geçtiğimiz anlardan sonra topun kontrolünün bizde olması gerekiyor" diye konuştu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Bilica , Yoboya bişi olmadıkça bi daha forma yüzü göremez heralde . Santos maç seçiyor Deivid gibi ama Canerde savunma yapmayı bilmiyor inşallah ilerleyen zamanlarda bu mevkide sorun yaşamayız . Selçuk yetersiz ama Cristiana tercih ederim . Emre bu takımın herşeyi orta sahayı tek başına idare ediyor . Dia müthiş hızlı ve çevik ama teknik olarak bazı sorunları var yinede bu haliyle bile çok şey yapar . Topuz istekli ama iyi durumda değil Kazım veya Stoch oraya monte edilmeli . Alex bugün iyiydi ama sistemin değişmesi ve kontenjan açısından yedek kalmalı . Stoch yedek kalmamalı Stoch Niang Dia üçlüsünü artık aynı anda sahada görmek istiyorum . Niang hızlı güçlü fırsatçı bu haliyle 20 gole ulaşır diye tahmin ediyorum . Son olarak 6 gol çok aldatmasın rakip çok zayıftı.

Bugünün en sevindirici olaylarından biri de Baroni'nin 18'de yer almamasıydı bana göre

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bugünün en sevindirici olaylarından biri de Baroni'nin 18'de yer almamasıydı bana göre
    kesinlikle katılıyorum selçuğu bile tercih ederim o bölgede..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bana bu maçın özet linkini bulup atabilir misiniz?
    Maç Özetinide Ben Ekleyim Bari

Buyrun Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı 4Dk'lık Özeti Burada

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçın tamamını seyrettim. İlk golü yedikten sonra dedim heralde bu maçta yattı. Fakat ardından çok çabuk cevap verdik. Ersen Martin refleks dedi fakat refleksle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü top ne yüzüne ne koluna doğru geliyor ve kafa topunada zıplamamışsın ama elin direk topa gidiyor, Bu nasıl bir refleks?

Bilica denen varlık biran önce hatta bugün kovulmalı. Yani bostan korkuluğunu diksek heralde o pozisyonlardan birinde adam denk gelirdi maalesef bilica denk gelemeden maçı bitirdi. Caner ve Yobo değişiklikleri 2. yarıda pozisyon vermememiz açısından daha iyi oldu. Santosta bitikti. En azından Caner hareketlilik getirdi. Topu ileri taşıdı. Santos kendini taşıyamıyor. Selçukta bir kaç pozisyona müdahalesi dışında kötüydü. Dia boş alanlarda ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu gösterdi. Boş alan demişken dünki muhabir orada boş koridordan yararlandı deyip durdu. Sanarsınki adam okul koridorunda koşuyor. Hiç birşey yapmyor. Fakat savunma adamlarını çalımladı yani bomboş pozisyonlar değildi. Kendi bireysel becerileride vardı. Maçın adamı 1 Alex 2 Emre olabilir. Savunma anlamında çok kötü kaldık yine. Umarım Yobo ya birşey olmazda bu kabusları her maç görmeyiz. Yenecek cinsten goller değil çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

sonunda bizimde bir santroforumuz var.
    emrenin golude cok iyiydi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Bizim forma pembeyse bu ne renk

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Arkadaşlar maç içinden herhangi bir görüntü yayınlamanın yasak olduğunu biliyosunuz. Açılan pankartı mesajınızda belirtebilirsiniz.
    Yeni gördüm bu kuralı. Neden böyle bir yasak getirildi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri