-
Tony Parker, Spurs’da Kalmak İstiyor
San Antonio Spurs’un Fransız yıldızı Tony Parker, çıkan takas dedikodularına rağmen hiçbir şekilde ayrılmak istemediğini söyledi.
Click this bar to view the full image.

Kariyerini San Antonio Spurs’da tamamlamayı amaçladığını kaydeden All-Star oyun kurucu, “Her zaman için San Antonio’da kalmak istediğimi söyledim. Onlar ne zaman beni istemezlerse işte o zaman buna anlayış gösteririm. Ama ben kesinlikle burada olmak istiyorum” dedi.
28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon sonuna tamamlanacak olan kontratıyla ilgili olarak, “Kesinlikle bunu düşünmüyorum. Tim Duncan ile birlikte bu yıl da şampiyonluk kazanmak için mücadele edeceğim. Şuan bir tek buna konsantre olmuş durumdayım” diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle 56 karşılaşmada oynayabilen Tony Parker, 16.0 sayı- 2.4 ribaund- 5.7 asist rakamları elde etmişti.
NBAtrky
Green Kontrat İstiyor
Geçen sezon playoff'a kalma başarısı gösteren OKC Thunder'ın en önemli isimlerinden biri olan Jeff Green,31 Ekim'den önce takımla bir kontrat yapmak istediğini söyledi.Green'le kontrat yapılmazsa,oyuncu bu sezonun sonunda sınırlı serbest olacak.
2007 NBA Draftı'nda Boston Celtics tarafından 5.sıradan seçilen,daha sonra Ray Allen takası kapsamında OKC Thunder yolunu tutan oyuncu,burada gösterdiği performansla yıldızını parlattı.Green geçen sezonu 15.1 sayı 6.0 ribaund ortalamalarıyla bitirdi.
NBATrKy
Mesaj Yetkileri