Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Saç Uzatmak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okul traşı bildiğim kadarıyla 3 numara veya 3 numaradan biraz uzun oluyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Okul traşı bildiğim kadarıyla 3 numara veya 3 numaradan biraz uzun oluyor
    5 numara yapalım , o zaman önlerde uzun kalsın.Hepinze tekrar teşekkürler
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    5 numara yapalım , o zaman önlerde uzun kalsın.Hepinze tekrar teşekkürler
    Rica ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Saçını kes dediklerinde kazıt ve öyle git okula. Çok pis morarıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Saçını kes dediklerinde kazıt ve öyle git okula. Çok pis morarıyorlar.
    Biz mi hocalar mı

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben öyle yapmıştım bütün hocalar düşman oldu ama sınavlarda iyi olduğum için hiçbir şey yapamadılar.

0 yap en iyi fantezi hacı

Benimde o civarlardaydı kızdılar 3 numara yaptırdım. Kel gibi hissediyorum bana hiç yakışmıyor kısa saç.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kazıtmak da yasakmış sanırım.2 sene önce okulun ilk günü saçlarımdam dolayı müdür yardımcısı okuldan kovunca ben de sinirle 0'a yakın kestirmiştim,arkadaşlar söylemişti o zaman.Müdür yardımcısı saçlarımı gördükten sonra tebrik edip öpmüştü üstüne bir de.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Kazıtmak da yasakmış sanırım.2 sene önce okulun ilk günü saçlarımdam dolayı müdür yardımcısı okuldan kovunca ben de sinirle 0'a yakın kestirmiştim,arkadaşlar söylemişti o zaman.Müdür yardımcısı saçlarımı gördükten sonra tebrik edip öpmüştü üstüne bir de.
    Şemsi seni o saçla düşünemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun olunca kes diyorlar da kazıtınca peruk filan mı veriyorlar ne gibi bir çözüm buluyorlar merak ettim

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Dün bir arkadaşın saçını görmüştüm okulda ense falan gözükmüyordu çocukta.Bugün bir gördüm 3 numara olmuş saçlar artık ne dedilerse ne yaptılarsa çocuğa
    Bizim arkadaşta ilk gün uzun saçla geldi iki gündür okula gelmedi dünde müdür yardımcısı onu soruyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu saç yüzünden kaç kere bahçede çevrildiğimi bilmiyorum. Lisedeyken genelde ben her zaman arkada kuyruk şeklinde bırakırdım şaçlarımı. Yani önden bakınca arkadaki kuyruk net belli olmazdı. (Hala öyle) ve üstüde biraz uzatırdım ama iş müdürün yanından geçip kafamın arkasına bakınca değişirdi. Ve berbere yollardı. (Mahalledeydi okul ve bir kaç berber vardı). Giderdim üstten biraz kırptırır gelir girerdim bir süre idare ederdi. Demem o ki, çok uzun saçta bir süre sonra insanı bıktırıyor. 1 ton jöle sürüyorum akşam olunca yıkama derdi sabah kalkınca geri dikme derdi vs. en sonunda kısaltıyorum saçları ve sabah kalktığımda hemen saç yapımı aklıma gelince saçımın kısa olduğu aklıma geliyor. En fazla 1 dakika da bir parmak jöleyi saçlarıma yedirip dikiyorum.

Eğer alternatif bir çözüm istersen, benim ki gibi arkadan kuyruk şeklinde uzat ve ön tarafıda uzun yap. Yanları kısaltki saçının uzunluğu belli olmasın. Veyada dahada uzun yapacaksan sana tavsiyem ders başlamadan hemen önce gir okula. Çok kullandığım bir yöntemdi. Çoğu zaman hoca girer ardından girerdim geç kaldım diye. Bu saç adama herşeyi yaptırır, Of of

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

1 senedir saçımı uzatıyordum yeni kestirdim . kısa saçı o kadar çok özlemişim ki . uzun saçın bakımı zor dedikleri gibi .. her taraf kıl tüydü evde öğrenci halinle düzgün bakmak oldukça zor ama heves meselesidir ben uzattım hevesimi aldım kestirdim . üniversitede bolca zamanın olacak istediğin gibi yaparsın acele etme bence .. ayrıca saç bandıyla halı sahaya çıkmak baya güzel oluyo tavsiye ederim

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa hemen hemen saç uzatmak lise döneminde her erkekte hevestir. Yasaklanan şeyler her zaman daha cazip geliyor nedense. Müdürle aram iyiydi pek saçlarıma bişey demezdi hele son yıl pek karımadı bize bende uzattım bayağı saçlarımı ama sonra kafama bi esti direk 3 numaraya vurdum kafayı. Öyle çok fazla hevesli değilim saç uzatmaya ama kralı gelse enseleri kestirtemez bana . Tamamen bi heves meselesi. Benim için öyle en azından bi uzatırım kafama eserse canım sıkılır 3 numara yaparım saçları

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bendede eskiden saçımı uzatma hevesi vardı ama geçti artık. Sabah duş alıyorum hemen 1 dakikada kurutup şekil veriyorum. Böylesi daha iyi..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

9 numara düşündüm de 7 de olabilir.Sizce hangisini yaptırsam.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Boşver saç uzatmayı. Banada uzun saç yakışıyordu hatta yazın saçım o boyundaki çıkıntılı kemiğin aşağısına kadar gelmişti fakat öğretmenler kızıyor diye kestirdim. Ama bakımı çok zor oluyor, çok çabuk yağlanıyor, elini saçına götürdüğünde dökülmeler olduğunu farkediyorsun. En azından kendini kedi gibi hissediyorsun. Çünkü onlarda sağa sola kıl döker seninde saçların öyle oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha kestirmedin mi saçlarını?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok Şemsi ya kestiremedik hafta sonunu bekledim.Bugün gideceğim.Karar veremedim şimdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Yok Şemsi ya kestiremedik hafta sonunu bekledim.Bugün gideceğim.Karar veremedim şimdi.
    Yaa ben hiç kafamda bi modelle gitmem berbere. Zaten benim gittiğim berber fix değişmez yıllardır aynı yerde traş olurum. Her seferinde nasıl yapayım saçlarını diye sorar bende kafana göre bişeyler yap sen işini bilirsin diyorum ve harbidende işini biliyor memnunum berberimden .

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

3 numaraya vurdur Berk. Ben yazın yaptım çok rahat oluyor. 1 Ay sonra falan tekrar 3 numaraya vurduracağım. Konuyu tam okumadım, saç mı uzatmak istiyorsun rahatsızlığın mı var yoksa okul mu kızıyor ama 3 numara iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Saçını uzatmak istiyor,bunu okul istemiyor,bahane arıyor uzatmamak için.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

En iyi özet bu olmuş

Vallaha şu 7 numarayı biri açıklasaydı çok güzel olacaktı da napalım artık abiye sorarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sonunda gitti saçlar : )

7 Numara,ense dökümlü önler kısa olacak şekilde kestirdim.Vatana millete hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hadi hayırlı olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Saçı uzun , aklı kısa....
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saçı 7, aklı 2 numara..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla ben açık söyleyeyim, adam gibi traş olmadan geleni okula almam zaten bu yıldan itibaren pansiyon müdür yardımcılığına da geçtim. saç uzatacak olan okumasın diye kapıya koyarım tamam bazı öğrenciler uzatınca temizliğini yapabilirler belki ama yapamayanlar yüzünden hergün bit kontrolü mü yapacağız? liseyi bitirin, üniversitede gidin arkadaşlarınızla ev tutun, saç uzatın, küpe takın, göbeğe piercing bile yaptırabilirsin börk ama o zamana kadar bence panik yapma....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok abi o kadar da kısa değil aklım .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merak ettim saçlarını Bi resim koysana
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri