1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Bülent Uygun istifa etti!

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok ahlak dışı bir hareket bülent uygun,eskişehir kulübününde can havliyle yaptğı bu transferi kınıyorum umarım bülent uygunda kurtaramaz sizi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Çok ahlak dışı bir hareket bülent uygun,eskişehir kulübününde can havliyle yaptğı bu transferi kınıyorum umarım bülent uygunda kurtaramaz sizi
    Burası birbirine kan kusma yeri değil.Zaten zor bir deplasmanız hoşunuza gider düşmemiz. Önce şunları bir okuyun bakalım. Alıntıdır;

1-) Şeref Üstündağ kim? Buca başkanı olan Mehmet Bektur yönetiminde görev yapıp taraftarı Mehmet Bektur'a karşı kışkırtan ve küfür ettirip istifa ettiren kişi.Mehmet Bektur istifası sonrasında yönetimin normalde kongreye gitmesi gerekirken kongreye gitmeyip yönetim içinden başkan olan kişidir.Ne zaman oldu bu olaylar.İki hafta önce.
    2-)Şeref Üstündağ Buca'ya başkan olunca ilk işi eski başkanın bedava bilet vermediği ve durmadan küfür eden taraftara bedava bilet vermek oldu.Bizim maça bakın.Neredeyse stadın tamamını doldurdular.Buca'nın hangi maçına bu kadar taraftar gelmiş.Ve maçta durmadan toplu halde bize küfür ettiler.
    3-)Yine bu Şeref Üstündağ,Buca'nın sağlık heyetini çok para istiyorlar diye kovdu.Amaç belki eski başkanın izlerini silmek belki Bülent Uygun'u yıpratmak.Netice de basına yansımasa da masör'de dahil 9 kişilik sağlık heyeti kovuldu.
    4-) Buca'nın alt yapısının iyi olduğu biliniyor.Ama sezon başı 19 tane (Bi gazeteci yazmıştı)
    dışarıdan yeni adam alınınca kulübün alt yapısı isyan bayrağı çekti.Bir de bu alınanlar çok basit golleri kaçırınca Bülent Uygun hedef adam haline geldi.Her yerde Bülent Uygun hakkında senaryolar yaratılmaya başlandı.Çok ciddi bir şekilde komisyonculukla suçlandılar. Bu suçlamalar üzerine Başkan hafta içinde Bülent uygun'la toplantı yaptı.Düşünün bir Başkan Hoca'sına komisyon aldınmı diye hesap soruyor.
    5-) Buca maçında Buca'nın yedek kulübesinin arkasındaki taraftarlar Bülent Uygun ve yardımcı hocalara durmadan küfür ettiler.Hatta yardımcı hocaları Toprak kulübeden çıkarak taraftarla tartışınca Bülent Uygun müdahale etti.
    6-) Yine hafta içinde menajer Olgun Peker ile görüşen Bülent Uygun Eskişehir maçı öncesi istifa edeceğini söyledi.Olgun Peker, Eskişehir maçını kazan öyle istifa et diyerek kararından vazgeçirdi.
    Bülent Uygun'u bende istemiyorum. Hele böyle gelmesini hiç istemiyorum. Sanki başka takım böyle şeyler yapmamış gibi Eskişehirspor'a kan kusmana gerek yok. Zaten Zico olmazsa Bülent Uygun gelecek...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ayrıca araştır Eskişehirspor Taraftar Forumlarını bakalım. Bülent Uygun'un gelmesini isteyen kaç kişi bulacaksın. Bu şekilde geldiğini gördükten sonra keşke alt liglerde kalsaydık bu rezalet durumları hiç görmeseydik diyen üye sayısı ise müthiş bir şekilde artıyor. Haberi gören böyle düşünüyor. Siz merak etmeyin Eskişehirspor Taraftarı yeri geldiğinde kendini, takımını, yönetimini en iyi şekilde cezalandırır..
    I'm back...

Mesaj Yetkileri