1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Siyah Takım 11-7 Beyaz Takım

Hybrid View

Cristiano Ronaldo Misafir

Ben de Çağrı'yı iyi kaleci bilirdim.. Geleni yemiiiş, gideni de yemiş...

Bu arada Mert arkadaşımızı tebrik etmemiz lazım Çağrı'nın korkulu rüyası olmuş her ne kadar boş kaleye atmış olsa da çoğu golünü..

Bu arada Beyaz'lardan skor kaydedenleri yazmıyor muyuz?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Quote Originally Posted by Cristiano Ronaldo
    Ben de Çağrı'yı iyi kaleci bilirdim.. Geleni yemiiiş, gideni de yemiş...

Bu arada Mert arkadaşımızı tebrik etmemiz lazım Çağrı'nın korkulu rüyası olmuş her ne kadar boş kaleye atmış olsa da çoğu golünü..

Bu arada Beyaz'lardan skor kaydedenleri yazmıyor muyuz?
    Çağrı kaleden çıkana kadar maç başabaş devam ediyordu. Çağrı kaleden çıkınca takımdaki dengeler bozuldu. Yorgunluk emareleri gösteren takım geriye dönmekte güçlük çekince siyah takım için arayı açmak zor olmadı.

biri şu beyaz takım ve siyah takım ilk 6 sını ve golleri atanları bana tam liste olarak göndersin. Habere ekleyim. Haber demişken maç şu anda CM bölümünde manşette.

Cristiano Ronaldo Misafir

Quote Originally Posted by tolginho
    Çağrı kaleden çıkana kadar maç başabaş devam ediyordu. Çağrı kaleden çıkınca takımdaki dengeler bozuldu. Yorgunluk emareleri gösteren takım geriye dönmekte güçlük çekince siyah takım için arayı açmak zor olmadı.

biri şu beyaz takım ve siyah takım ilk 6 sını ve golleri atanları bana tam liste olarak göndersin. Habere ekleyim. Haber demişken maç şu anda CM bölümünde manşette.
    Ben bilmiyordum valla kaleden çıktığını.. Yoksa Beyaz'lar kesinlikle maçı alırlardı..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cristiano Ronaldo
    Ben bilmiyordum valla kaleden çıktığını.. Yoksa Beyaz'lar kesinlikle maçı alırlardı..
    lütfen günahımı alma sevgin.. bn kalede gayet iyiydim wala.. tabii gelmediğin için bunu bilemessin ehauehae.. şöyle söliim.. görkem de ben de gayet iyiydik kalede.. maçın adamı olarak görkemi seçiyorum ben zaten... kaleden çıkmasam ben de olabilirdim hele osman uyuz oldu zaten ben kaleyeken heauehau

Mesaj Yetkileri