-
Haberin doğruluğu tartışılır bence. Olsa bile böyle sıkıntılarla ilk kez karşılaşılmıyor. Zamanında Halil'de Fatih Hoca için öyle demişti ama Fatih Terim'in son maçından bi önceki maç hatırlamıyorum hangi maçtı o maçta gol atıp Fatih Terim'e koşmuştu.
Her olayı Mesut'la bağdaştırmak çokda mantıklı gelmiyor bana. Uğur Yıldırım'da bi frikik yarışmasından sonra yıldızı parlamıştı milli takıma çağrıldığında yıldız muamelesi gösterilmesini beklemişti bir çok ayrıcalık istedi sonra Hollanda milli takımıyla maçlara çıktı sonuç ne ? Şu an hangi takımda oynuyor haberim yok.
Mesut konusuna gelince mantığımın almadığı bir olay var. Diyorki Türk Milli takımı bana ilgi göstermedi çağırmadılar beni falan fıstık. Yaa geleceğin yıldız adayı bir adam çok şey beklenen bir isim Almanyada yaptıkları ortada ve Mili Takıma uzun yıllar hizmet verebilecek bir isim. Fatih Terim'in yada her kimse bunları hiç mi düşünmedi onların aklı mı yoktu. Böyle bir saçmalığı tepki almamak için söylediğine inanıyorum. Gökhan İnler'de İsviçre milli takımını seçti ama hiç böyle olaylar yaşanmadı çünkü böyle bahanelerin arkasına saklanmadı. En son burda bi haberi okumuştum Gökhan'la ilgili. Doğruysa haber adam diyor ki ben İsviçreliyim burda doğdum büyüdüm kendimi İsviçreli hissediyorum. Yinede gönül isterdi bizim Milli Takımımızda oynasın ama en azından böyle laf kalabalığı yapıp Mesut gibi kimseyide zan altında bırakmadı.
Mesaj Yetkileri