Ntv avrupa gösteriyor ya maçı.
Haydi Türkiye'm!
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Maç türkiyede gibi tribünün her tarafında türk seyirciler var![]()
Kadro çok sakatmış ya zaten umutlu değildim iyice azalttı umudumu Hiddink. Tek isteğim kazanalım da görsün şu Alman Mesut![]()
Mevlüt yerine Halil tercihi doğru olmuş bana kalırsa. Almanya savunması uzun boylu oyunculardan kurulu. Halil fizik olarak daha iyi olduğu için daha fazla rahatsız eder Mevlüt'e göre. Mevlüt ezilir bence o savunmada. Kontraatak oynama gibi bir düşüncesi yok sanırım Hiddink'in. Eğer kontra oynayacaksak Mevlüt daha etkili olurdu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Şaka mı bu ? Halil mi Mevlüt ' den daha güçlü Mevlüt ' ün hiç maçını izlemedin sanırsam adam hem hızlı bunun yanında müthiş güçlü bu stoperlere karşı bana göre Halil ezilir ancak Halil'in avantajı bu stoperler'İ tanıyor olması .
hiddink almanya doğumlu kim varsa ilk 11e adını yazmış değişik bir politika umarım tutar.Özer biraz form tutabilmiş olsa bu takım için çok önemli olur aslında ama sakatlıklardan kurtulamadı bir türlü umarım fizik handikapı o kadar etki etmez bu maç
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ses çok önce geliyor![]()
En azından izliyorsun Aygün efendi ben izleyemiyorumda![]()
İzlemiyorum ya bu ne arkadaş böyle , 3 saniye öncden pozisyonun nasıl sonuçlandıgını söyleyecekse izlesem ne zevk alacam.
Almanlar kötü biz onlardan da kötüyüz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk yarı 1-0 bitti.Doğru düzgün gol pozisyonumuz yok.Hamit'in reklam panolarına attığı suçlar harici şut attığımızı hatırlamıyorum.Tuncay'ın adını duymadım.Ne havadan gelebiliyoruz ne yerden.Umarım devre arası toparlanırız ve ikinci yarı iyi oyunumuzla maçı alırız.
Emre Bugün Ayrı Havalarda Pasları Hep Rakibe, Halil Top Tutmaktan Aciz Fprvet Özelliği Yok, Sabri Bile Gol Atmak İstiyor Durumumuz Felaket![]()
Allah Yardımcımız Olsun.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hayatımda bukadar kötü bir milli takım izlemedim. İki pas yapamıyoruz. Nuri Maldonado gibi oynuyor, alıyor aldığı adama geri dönüyor, ileriye hiç top atmadı, Özer'in ayağı kaç kere topa değdi merak ediyorum, Halil ne yapıyor orda anlayamadım, hiçbir şey yapmadı. Ayakta kalan tek adam Hamit'di ilk yarı. Halil'in yerine kesinlikle hızlı bir oyuncunun girmesi lazım, Sercan yada Mevlüt'ü alması lazım oraya. Nuri, Özer ve Emre'nin acilen hücuma katkı yapacak şekilde toparlanmaları lazım. Bu ortasahada zaten savunma gücü iyi olan doğru düzgün kimse yok, bari hücumda doğru düzgün top yapalım.
çok fazla pas hatası yapıyoruz . 3 büyüklere karşı oynayan lige yeni çıkmış takım gibiyiz . saçma sapan pas hataları , anlamsız heyecan + hiç yararı olmayan halil tuncay ikilisi . sabri zaten solda komple kayıp . almanya da bizim kadar olmasa da kötü doğru düzgün pozisyonları yoktu gole kadar .. 2.yarıda toparlanırız inşallah
İki pas yapamıyor takım ya halille özer ne iş yapar anlamış değilim mevlüt neden yok anlamıyorum özerin yerinede volkan şen vs alterantifler varkene özer nerden çıktı anlamş değilim oyuncu değişikliiği şart ikinci yarıda sabri saatli bomba gibi duruyor zaten
Ben bu milli takıma gülüyoruz sadece . Sabriyi sol bek olarak oynatan zihniyet hem takımı hemde bu adamı sabote ettiklerinin farkında değiller sanırım. Ülkede sol bek mi yok ? Hiç olmadı alırsın Anadolu takımından iyi bir sol bek. Şart mı 3-4 büyük takımdan almak ?
Rezillikte son perde.
Sol beke hasan ali kaldırımı alacaktı aslında adam bildiğin hasan ashley coledırım sol bek yok gibi sabriye sol beki verdik adam yıllardır sağ beke uyum sağlayamadı
Aynı tas aynı hamam devam ediyoruz.
Bu maçtan puan almak mucize olur, çok kötü oynuyoruz çok.
Ayrıca yerli ronaldomuz Özer'e yazık oluyor çıksada herkes rahatlasa.
Mesut attı ve sevinmedi sanırım.
Mesut attı 2-0 oldu.Golü atınca sevinmedi sadece arkadaşlarıyla kutladı.
Ben hangi maçı dinliyorum radyoda ? 1-0 radyoda![]()
adamlardaki philip lahm bitirdi bizi ya 2 goldede adamın pasları var.diyecek bişe bulamıyorum...
özer hurmacı bu takımda volkan şen bursada evinde pes doğrusu....
mevlüt klubede halil denilen sakar oyuncu kadroda....
ne oynadığı belli olmayan m.aurelio sahada selçuk inan klubede...
almanyayı bu kadar formsuz yakalamışken puan alamıyorsunuz....
mağlubiyet olur bişe demiyoruzda bukadar basiretsiz kişiliksiz bir oyun olmaz olamaz....