1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: ÖZAK: "Mesut Türk oyuncusudur"

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Ben kariyeri için (kariyer = para kazanma ) için milliyetini değiştiren adam Türk diyemiyorum , afedersiniz .
    Mesut türk vatandaşlığından çıkmak için talepte mi bulunmuş yada türk anne ve babasının onu bir yetimhaneden aldığı mı ortaya çıkmış? o gözlüğü nereden aldıysan yapana teşekkürlerimi ilet mükemmel yapmış.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Mesut türk vatandaşlığından çıkmak için talepte mi bulunmuş yada türk anne ve babasının onu bir yetimhaneden aldığı mı ortaya çıkmış? o gözlüğü nereden aldıysan yapana teşekkürlerimi ilet mükemmel yapmış.
    O benim görüşümdü , bana göre türk değildir diyorum.Türk değildir demiyorum dikkat ederseniz .
    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bugün bizim milli takımımız Mesut'u kaybettiyse kariyer = para kazanma için; dün Aurelio'yu kazanmadı mı? Mustafa İzzet'in kariyer! durumu çok mu farklıydı milli takımımızda? Önce kendi kapımızın önünü süpürelim. Mesut'a hakarete varan düşünce yapısı günümüzde kalmadı artık. Bakın her milli takımda farklı milletlerden birçok oyuncu var. Gittikçe de artmakta. Ben de istemem Aurelio'nun oynamasını milli takımda. Yasalar mümkün kılıyor, oynuyor. Mesut doğuştan Alman vatandaşı, orada oynaması neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum bir türlü. Sadece Mesut mu var başka milli takım forması giyen?

Bizler Mesut'a söverek vakit kaybetmek yerine, gelecekteki Mesut'ları kazanmanın yollarını bulmalıyız. Boş şeylerle uğraşıyoruz. Giden gitti, gelebilecek olanları düşünelim.
    Mesut'un abartıldığına katılıyorum , mesut'a ayrı özel bir nefretim yok benim gözümde toni kroos gibi bir almandır onu söylüyorum .Kalınlaştırdığım kısmada tamamen katılıyorum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri