bana da sorarsan Mesut Arda'nın bir alt gömleğidir....
Bu Mesut konusu iyice baydı cidden. Mesele yetenek ya da seçim değil. Bizim medyanın yaptığı baya bildiğin platonik aşk gibi birşeyYok efendim Mesut harika oynadı gol attı, yok efendim Türk oyuncu Real Madrid'e gitti falan da filan... Yahu adam senin ona koyduğun Türk damgasını taşımıyorki. Yaşayışı ve fikirleri "ben Alman'ım" diye bağırırken bazı medya unsurları adama hala türk etiketi vurmaya çalışıyor. Bırakın adam rahat rahat yaşasın Almanlığını ya da Türklüğünü... Hamit Altıntop olsun, Yıldıray Baştürk olsun formda oldukları süre zarfında Almanya milli takımında çok rahat oynarlardı. Kimse o oyuncuları da küçümsemesin. Bugün Almanya milli takımında Mesut değil de Arda oynuyor olsaydı, Real Madrid'e giden de Arda olurdu. Emin olun Volkan Şen İspanyol ya da Alman falan olsa ve milli takımda oynasa devler peşine düşer. Düşünce de adam tüm avrupaya "yıldız" diye etiketle çıkıyor. "Yıldız" olmak için 2 şart var, birincisi yetenek, ikincisi ise
Avrupa'nın önde gelen lig ve milli takımlarında yer almakBunu kıran tek türk futbolcusu vardı, O da Hakan Şükür.... Eğer kendine iyi bakarsa ikincisi de Arda Turan olur inşallah....

bana da sorarsan Mesut Arda'nın bir alt gömleğidir....
Yok efendim Mesut harika oynadı gol attı, yok efendim Türk oyuncu Real Madrid'e gitti falan da filan... Yahu adam senin ona koyduğun Türk damgasını taşımıyorki. Yaşayışı ve fikirleri "ben Alman'ım" diye bağırırken bazı medya unsurları adama hala türk etiketi vurmaya çalışıyor. Bırakın adam rahat rahat yaşasın Almanlığını ya da Türklüğünü... Hamit Altıntop olsun, Yıldıray Baştürk olsun formda oldukları süre zarfında Almanya milli takımında çok rahat oynarlardı. Kimse o oyuncuları da küçümsemesin. Bugün Almanya milli takımında Mesut değil de Arda oynuyor olsaydı, Real Madrid'e giden de Arda olurdu. Emin olun Volkan Şen İspanyol ya da Alman falan olsa ve milli takımda oynasa devler peşine düşer. Düşünce de adam tüm avrupaya "yıldız" diye etiketle çıkıyor. "Yıldız" olmak için 2 şart var, birincisi yetenek, ikincisi ise
Alıntılı Yanıtla