Bu oyuncuları daha verimli kullanmak için onlara göre bir düzen kurmak gerek tabii ki. Emre-Nuri ikilisinin oynaması demek, Hamit'in asıl oynaması gereken mevkiiden farklı bir yerde oynaması demek. Orta sahada Hamit-Nuri-Emre 3'lüsü kullanılabilir. Ancak belki Azerbaycan'a karşı sorun olmaz ancak önemli rakiplere karşı savunma açısından sorun yaşanır. Kalecimiz ve sağ bek belli. Savunmada Servet'in partnerini bulamadık. Bana kalsa Servet'e de alternatif arardım. Ama eldeki en iyi savunmacı şu an. Toraman'a da şans verilmeli. Sol bekimiz yok. Artık İsmail Köybaşı, Caner Erkin ve Hakan Balta dışındaki ligimizdeki-varsa yurtdışındaki- sol beklerin de denenmesi lazım. Orta sahamız şu oyunculardan oluşuyor diyemiyoruz. Sağ kanat belli değil. Sol kanatın da Arda'nın sakatlığından sonra ne olacağı belli değil. Forvetimiz belli değil. Eskiden beğenilse de, eleştirilse de milli takımın forveti denince herkes Hakan Şükür derdi. Sabit isimlerimiz yok demem; sürekli aynı oyuncularla oynansın anlamında değil. Yanlış anlaşılmasın. İlk tercihinizi oynatırsınız, başarısız olursa o oyuncuya alternatif isimlere şans verirsiniz. Ama bizim 2-3 oyuncu dışında ilk tercihimiz belli değil maalesef. Hollanda hazırlık maçıyla değişir bazı şeyler diye umuyorum.