Tam oyunun kontrolünü alıp gol için bastırırken bu golü yememiz hiç iyi olmadı.İşimiz daha zor şimdi.Umarım ikinci yarı çevirebiliriz maçı.Allah yardımcımız olsun.
Tam oyunun kontrolünü alıp gol için bastırırken bu golü yememiz hiç iyi olmadı.İşimiz daha zor şimdi.Umarım ikinci yarı çevirebiliriz maçı.Allah yardımcımız olsun.
So what?
Saike
Kötü oynamıyoruz ama daha agresif olmalıyız ve daha hızlı oynamalıyız yediğimiz gole gelirsek rakip adam adama oynadığımızı bilerek ona göre korner taktiği hazırlamış resmen tuzaklarına düştük çok amatörce çok.
Özer çıktı Nihat girdi.
Bize 'hadi koçum'cu TD lazımmış meğer.
Daha maç bitmeden hocayı harcıyorsunuz arkadaşlar.Maç böyle bitse bile,tamam önemli bir kayıp olacak ama Hiddink öyle kolay harcanacak bir hoca değil.
So what?
Saike
abi bu nedir ya azerbaycanı yenemyioruz daha
Emeği geçenleri tebrik ediyorum.
azeriler çok net bir gol kaçırdı maç bitebilirdi
Sayın Hiddink, Azerbaycan dünya sıralamasında kaçıncı sırada?
Fatih Terim'in aldığı parayı bile tartıştı bu ülke. Hiddink ne kadar alıyor? Fatih Terim'den ne fazlası var?
Seversiniz veya sevmezsiniz ama Fatih Terim'in milli takımını ben çok özledim. Futbolcularımız olağanüstü yetenekli değil, ama bir inanç ve mücadele gücü vardı.
Hiddink'e kötü teknik direktör demek haddimize değil. Ama bu yönetim biçimi resmen rezilliktir.
Kazanırsak şans golleriyle kazanacağımızı düşünmekteyim.
saka maka yenilcez
Bu pozisyondan sonra biz gol falan atamayız .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bizi yenecekse kardeşlerimiz yensin zaten, helal olsun bu yenilgiden dolayı üzüntü duymuyorum.
Yılmaz Özdil demişti, Dünya üçünücüsü Şenol Güneş'i gönder, dünya dördüncüsü Hiddink'i getir diye...
dünya kupası elemelrindeki estonya maçı geldi aklıma sonu yine öyle olacak gibi![]()
Yazıklar olsun ya. 90'lı yıllara dönmüşüz resmen. Milli takım iflas.
Adamlar Çanakkale geçilmezi oynadı resmen helal olsun.
2012 yalan oldu
Evet Hiddink şimdi bilmem kaçıncı sıradaki Azerilere nasıl yenildiğimizi açıklasın. Almanya 3.ydü ya![]()
Bunuda gördük, vay be.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bu tip maçlarda pozisyona giremezseniz dahi duran toptan, karambolden bir şekilde golü bulup öne geçmek şart. Biz pozisyonları da bulduk ilk yarıda ancak değerlendiremedik. Azeriler golü de bulduktan sonra bu değerlendiremediğimiz pozisyonlar bize pahalıya patladı. Azeriler iyice gömüldü ve hızlı ataklar gerçekleştirdiler. İlk yarıyı geride kapatmamıza rağmen 2. yarı iyice yüklenir çeviririz diye tahmin ediyordum ancak ikinci yarı, ilk yarıdaki oyun bile yoktu. Bu kayıp çok kötü oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
nese ya bundan sonra herkesin diyecegi sey belli..Deplasmanda belcikayi icerde de almanyayi yener cikariz yahu..
Nihat'ı alan adamdan ne bekliyorsun ki zaten...
Fatih Terim'e haksızlık etmişiz onun zamanında yenildiğimizde en azından iyi oynayıp yeniliyorduk şimdi oda yok..
Erken bisey sölemek istemiyorum ama yine katilamiyacagiz sanirim..Gelen gideni aratiyor..
İlk yarıda yakaladığımız gol fırsatlarından birisini değerlendirebilseydik şu an galibiyetimizi,hatta farklı galibiyetimizi konuşuyor olabilirdik.Futbol böyle bir oyun işte.Azerbaycan attığı golü çok iyi korumasını bildi ve bize önemli bir puan kaybı yaşattı.Bu tür maçlarda kazanamamız turnuvalara katılamamızın en büyük nedeni.6 sene arayla turnuvalara katılıyoruz 2002'den beri.Umarım bu sefer öyle olmaz ama işimiz de hiç kolay değil.
So what?
Saike
Aslında iyi başladık ama golü atamadık.Atsaydık farklı bir maç olabilirdi.Ama duran toptan adamlar mis gibi gol attılar.Bizde 50bin tane duran topu öyle gözümüz kapalı atarız içeriye belki birisi vurur diye.
Yılmaz Vural gelse idi bari.
Bugün, Avusturya'da yenerse puan farkı yaratacaklar ikincilik için.
Azerbaycan'ın attığı golü iyi incelemek gerekir, tam ders alınacak bir gol, Beşiktaş yemişti daha önce yine bir Azeri takımından böyle bir golü, neyse bunu da görmüş olduk.
90'lı yıllar olsa iyi, 80'lere geri döndük futbol olarak, ne bir hırs, ne bir mücadele hiçbir şey kalmamış, yazık. Dünya'da 102.'idi Azerbaycan bu sonuçla ilk 100'ü garantilerler herhalde, 2012 hayal gibi bir şey artık.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
http://www.youtube.com/watch?v=XoTM7HaGr30
Bu gol tanıdık geldi bana nedense![]()
Hadi geçmiş olsun...
Ve Emre, 2012'den sonra Milli Takım'ı bırakmak istediğini dile getirdi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT