1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Crash Dump Hatasının çözümü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Crash Dump zaten bir hata değil, bilgisayarda herhangi bir sebeple oluşan hatanın oyunu etkilemesiyle gelen uyarının adı. Çok farklı sebepten bu uyarı alınabilir, o nedenle zaten hata olarak görülen Crash Dump neden oluyor deniyor. Oluyor çünkü yapımcılar da, sistemde neyin etkileyip hata vereceğini bilemezler, direk oyunun yazılımıyla alakalı olsa, zaten çözümü de basit olur. Aynı dosyayı inceleyerek çözüm yolu aaranabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Sekopej;1855782.
    Çok farklı sebepten bu uyarı alınabilir, o nedenle zaten hata olarak görülen Crash Dump neden oluyor deniyor. Oluyor çünkü yapımcılar da, sistemde neyin etkileyip hata vereceğini bilemezler, direk oyunun yazılımıyla alakalı olsa, zaten çözümü de basit olur. Aynı dosyayı inceleyerek çözüm yolu aranabilir.
    Crash Dump zaten bir hata değil, bilgisayarda herhangi bir sebeple oluşan hatanın oyunu etkilemesiyle gelen uyarının adı
    teşekkür ederim bilmiyordum!
    bu profelyonelce yazınızdan sonra ne tavsiye edersiniz hayır bişey bulmuşun teşekkürler falan beklerdim ben bizde biliyoruz bişey olduğunu önemli olan çözmek o yüzdek bu tarz filozofça yazıları bıraksak ve direk çözüm arasak nasıl olur mesela ben araştırdım bişey buldum farklı nedenlerde olabilir tabii
    daha açık bir yazı yazsak örneğin şu dosya eksik ondan bu hatayı veriyor bu dosya bozuk ondan oluyor desek bişey bulana da bu tarz bişey yerine afferim bulmuşun ama benimki ondan kapanmadı işte şu eksik bozuk ondan kapandı gene de yazdığın için teşekkür desek daha iyi olmaz mı? aynı hata varsa da bi teşekkür yeter benim buradaki amacım yardımcı olmak bunu da bişey bulursam söylerim boş yere sallamam yani.hadi by.iyi işler.
    okuyan arkadaşlara da dediğim gibi sorununuz bellek ayrılamadığından ise çözüm yolu budur ama başka hatalar da var mesela antivirüs oyunu etkiliyor yada virüs aynı şekilde bir dosya eksik yada bozuk olabilir vs. crash dump dosyanızı inceleyerek(not defteri ile açabilirsiniz) sorunu bulmaya çalışabilirsiniz bende tabi ki mükemmel falan değilim o kadar kapanmada anca buldum ama bundan olacağını düşünüyordum yoksa beklediğim sadece bi teşekkür o kadar bişey beklemiyorum yani hakketmiyorum da zaten her neyse iyi crash dump sız oyunlar!

Mesaj Yetkileri