Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 31. You may not vote on this poll
-
Konyaspor kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Bu maçtan sonra zorlu bir viraja giriyoruz. Haftaya Galatasaray derbisi, ardından Bursa deplasmanı, Kadıköy'de Eskişehir ve deplasmanda Gaziantepspor maçları var. Konya maçı kağıt üzerinde bu maçlardan daha kolay. Bu zorlu döneme girmeden önceki bu maçtan 3 puanla ayrılmalıyız ki önümüze daha rahat bakalım.
Eksik oyuncular takımı etkileyecektir. Şuan en skora en fazla katkı yapan 2 oyuncumuz olan Niang ve Alex bu maçta yok. Alex kesin yok, Niang belki oynayabilir ancak benim tahminim riske edilmeyecek, derbiye saklanacak. Bu maçta büyük ihtimalle şans bulacak isimlerden Kazım ve Semih ise yakaladıkları bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyeceklerdir. Bu seneki geniş kadroda formayı kapmak daha zor. Dolayısıyla bu oyuncuların da limitlerini zorlayacağını düşünüyorum.
Konyaspor maça sert başlayıp Fenerbahçe'yi yıldırmak isteyecektir. Konyaspor'un sertliğine aynı şekilde cevap vererek erken bir gol bulmalıyız. Erken bir gol bulursak bu maçtan 3 puanla rahat ayrılırız. Ancak kısır, golsüz bir şekilde kitlenmiş bir oyuna dönerse; bu durum Fenerbahçe aleyhine olur.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules