Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 36.36%
  • Ankaragücü kazanır

12 54.55%
  • Berabere biter

2 9.09%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 144 sonuç

Konu: Galatasaray - Ankaragücü [8.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Baros sakatlandı. Galatasaray'ın puan ümidinin bittiği vakittir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Haftaya oynamazsa G.Saray'ın işi çok zor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Haftaya Baros olmazsa bi 7-0 falan bekliyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız futbolcuların sinirleri aşırı derecede bozuk gözüküyor.Rijkaard takıma zarar veriyor.Derbiyi beklemeden gitmeli.Vallahi hayatımda bu kadar kötü Galatasaray görmedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Baros haftaya olmassa kalede de Aykut oynarsa çok farklı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alıştık artık.Tesir etmiyor bazı şeyler.Mağlubiyetmiş,sakatlıkmış,kırmızı kartmış...

Teşekkürler Rijkaard.Artık gitme vaktidir bana göre.Bu ülke asla bir ekol olamaz.Sistemli futbolu kaldıramaz.Hiddinkmiş,Rijkaardmış,Schustermiş...Ma lesef hepsine yazık oluyor.

Türkiye'ye yabancı hoca getirecekseniz,ancak tek tip hoca getirebilirsiniz.Zico ya da Lucescu gibi.Bu hocalar sizi hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarıya ulaştırır.

Türkiye'de yerli bir hoca ile anlaşacaksanız,bu da tek tip olabilir.Mustafa Denizli,Fatih Terim,Ersun Yanal,Şenol Güneş.Bu hocalar da sizi hem Türkiye'de,hem de Avrupa'da başarıya taşıyabilir.

Bu hocaları getirmedikçe başarılı olamazsınız Türkiye'de.Herkes görüyor zaten Türk Futbolu'nun durumunu.Biz sahaya futbol oynamaya çıkmıyoruz,savaşmaya çıkıyoruz.Futbolu eğlence için oynamıyoruz,taraftarların egolarını tatmin etmek için oynuyoruz.Oysa İngiltere'de oynanan futbol bunun tam zıddı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

4-2 oldu geçmiş olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray 2-4 Ankaragücü Gol!.. 90+' Turgut Doğan Şahin. Yanılmıyorsam bu arkadaş geçen sene Samsunspor'daydı ve 150 küsür PA sahibiydi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Taraftarlar İmparator Fatih Terim diye bağırıyorlar.Ben olsam bende bağırırım özledik onu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne saçma bir takımız arkadaş.Haftaya 3'ten fazla yersek maç sonu Rijkaard verir istifasını.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nerdeysen bırak gel be Gerets.. Bak ön libero da var kafana göre..

Nesil
    2006

Eğer bir takım geçmişini özlüyor ise o takımın teknik adamı yolcudur. Galatasaray'da ya Polat gider ya Rijkaard.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2-4 Gsde moraller 0 gs en kotu zamanlarında gelcek kadıkoye fenerinde en iyi zamanlarına gelio kadıkoyde 6-0dan sonra bir tarih daha yazılabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hakan Balta, Baros, Arda dışında bütün takım fesh edilmelidir. Berbat ötesi bir savunma var. Sabri'nin Süper Lig'de bile oynamaması gerekir. Son golde rakibini takibini bırakması şaka gibi ya.

Fener bize 7-8 atar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Nerdeysen bırak gel be Gerets.. Bak ön libero da var kafana göre..
    O muhabbet neydi be öyle.Adama kimseyi alamıyorduk.F. İnsua yı rüyamda görüyorum diye açıklama yapıyordu.Şimdi herkes var ama Teknik direktör yok.Rijkaard ı bu maçta göndermeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Rijkaard gitse Mourinho gelse sizce ne kadar şey fark eder? Hoca sorunu değil bu, kadro yanlış. Savaşan oyuncular alınmıyor, hep durarak oynayan adamlar. Fenerdeki Niang, Dia tarzı adamlar bizde yok. Onun için yapacak bir şey yok, en kısa sürede kadro baştan kurulmalıdır.

17. Default

Rijkaard-Galatasaray birlikteliği sona yaklaştı. Fazla bile sürdü zaten. Kağıt üzerinde son yıllardaki en iyi Galatasaray kadrosu bu, iki yıldır bir adım ileri gidilemediyse sorumlusu kulübede.
    Karabük ile berabere kaldığımız için üzülüyordum ama sonuca bakalım iki ciddi rakibe bir puan daha fark açtık

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fatih Terim'miş. Gelsin bakalım, onun son geldiği dönemden beri belimizi doğrultamıyoruz.

Galatasaray taraftarında ciddi bir şaşkınlık var. Daha ağırını söylemek geçiyor içimden maalesef ama söyleyemiyorum. Hani gerçek taraftarlık takıma en kötü gününde bile destek olmaktı ?. Bu mudur destekleri, yani Fatih Terim gelse her şey çözülecek mi? Yani ıslıklanan Misimovic gönderilse, kadro dışı bırakılsa her şey daha mı iyi olacak?

Gerçek taraftarlık bu değildir, gerçek taraftarlık henüz takımda 6. maçını oynayan adamı kötü oynadı diye çıkarken ıslıklamak değildir. Avrupa'da yapılan futbolcu transferlerinde çoğu zaman oyuncunun takıma alışması için bekleniyor. 3-4 hafta oyuncu takıma adapte oluyor ondan sonra lig maçlarında oynamaya başlıyor. Düşünün Galatasaray'ın bu durumdaki acizliğini. Öyle berbat bir hale düştük ki medya bile artık eğleniyor resmen bizimle.

Bugün gözlerime inanamadım gerçekten.. "Koskoca" Galatasaray kulübü kendi evinde, yani cehennem diye tabir edilen yerde 4 yiyor Ankaragücü'nden. Bunun kötü futbolla ya da taktikle zartla zurtla hiçbir şeyle alakası yok. Rijkaard ruhsuz, takım ruhsuz, problem budur. Adnan Polat çıkıyor, Galatasaray ekonomisini düzeltti, tünelden çıkıyoruz diyor. Madem tünelden çıktık o zaman boşver futbolu Adnan Polat, tüm yatırımı basketbola, voleybola, tekerlekli sandalye basketboluna yap..

Taraftarız biz nasıl olsa, gideriz o maçlara da...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Rijkaard gitse Mourinho gelse sizce ne kadar şey fark eder? Hoca sorunu değil bu, kadro yanlış. Savaşan oyuncular alınmıyor, hep durarak oynayan adamlar. Fenerdeki Niang, Dia tarzı adamlar bizde yok. Onun için yapacak bir şey yok, en kısa sürede kadro baştan kurulmalıdır.
    Yapma Emrah abi.Lucescu tarzı bir adam gelse istemez misin?Fatih Terim tarzı biri gelse istemez misin?Bu ülkede sistem tutmaz.Takıma göre sistem tutar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Haftaya Tugay gelir takımın başına, sezon sonu gönderilir yerine kariyeri iyi olan teknik adam getirirler, sonra başlarlar yine yapılanma süreci diye bizde yeriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu takıma Zenci futbolcu transferi şart. Zenci futbolcu olmazsa olmaz artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Turgut'un gol atmasına sevindim.Geçmiş olsun Galatasaray.

Tebrikler Ankaragücü.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fatih Terim'i her zaman isterim o ayrı ama diğerleri bir şey yapamaz bu aşamada, bu kadroyla. Rijkaard kalmalıdır bence, Fatih Terim gelecekse gönderilsin. Ya Sabri'nin hala klüpte olmasını Rijkaard ile mi açıklıyorsunuz? Türkiye'de hiç mi sağ bek yok, bırakın bunları yahu. Gidin alt liglere bakın ne oyuncular var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yunus'un dediği gibi, sistemli oynatacak adamı getirdiğinde kadroyu tam olarak eline veremiyorsun. O nedenle bence Lucescu Daum gibi oynatan adamları alacaksın. Yada yerli hoca kullanacaksın. Çünkü bizdeki futbol enteresan.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Abi teknik adamın suçu olabilir, kabul ederim de Mustafa'nın, Sabri'nin adamını kaçırmasının Rijkaard ile ne alakası var. Biz hep hocaları suçladığımız için bu futbolcular hep kalıyor.

Nesil
    2006

Konuyu Fenerbahçe - Galatasaray muhabbetine çevirmeyelim.

Galatasaray'ın, Ankaragücü önünde bir yenilgi yaşayabileceğini düşünüyordum; ama bu kadar ağır değil. evinde Galatasaray'ın 4 yemesi çok kötü bir olay. Birde düşünülmesi gereken iyi Baros var her maç en az iki gol atıyor; ama Galatasaray kazanamıyor. Sorunun nerede olduğu belli.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bu takıma Zenci futbolcu transferi şart. Zenci futbolcu olmazsa olmaz artık.
    Her zaman zenci oyuncular favorimdir mesela gecen sene cırpınıodum zenci frvet diye bu sene sonunda fenere alındı ve sonuc ortada dia desene mukemmel zenciler her zmn iyidir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yunus ve Sait abi ve benzeri yorum yapanlara katılıyorum. Bu ülkeye nasıl teknik adamlar geldi de nasıl gönderildiler. Del Bosque, Aragones, Hiddink, Löw ve sayamayacağım kadar başarılı teknik adam geldi ama sonuç hepsinin aynıydı. Kuyruklarına teneke bağlandı. Şimdiki teneke Rijkaard'a bağlanacak. Birde Christoph Daum geldi. Türkiye'de 6 sezon çalıştı. 3 şampiyonluk gördü 2'sini son hafta kaçırdı. Ama kariyerinde çok büyük başarıları bulunmuyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Konuyu Fenerbahçe - Galatasaray muhabbetine çevirmeyelim.

Galatasaray'ın, Ankaragücü önünde bir yenilgi yaşayabileceğini düşünüyordum; ama bu kadar ağır değil. evinde Galatasaray'ın 4 yemesi çok kötü bir olay. Birde düşünülmesi gereken iyi Baros var her maç en az iki gol atıyor; ama Galatasaray kazanamıyor. Sorunun nerede olduğu belli.
    İyi Baros var da yine sakatlandı, hep sakatlanıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Orada Misimovic ıslıklanmadı ıslıklanan Rijkaard'ın kararlarıydı .10 saniye sonra zaten Rijkaard İstifa diye bağırdılar .

Teknik direktörde değil sorun ,sorun bu kadroyu kuranlarda .Bu kadar dengesiz bir kadro daha görmedim . Rezil futbol mücadeleden aciz futbolcular .. Fener şuan iyi durumdaysa fark atar bize .

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri