Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Konyaspor kazanır

5 16.13%
  • Fenerbahçe kazanır

22 70.97%
  • Berabere biter

4 12.90%
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [8. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Cristian'ın yaptığı yanına kalmadı, Selçuk'un yokluğunda orada oynayacak ilk isim Cristian olmasına rağmen, sane muhtaç değilim dedi Aykut Kocaman ve hakedene formayı veriyor. Üstelik de Aykut Kocaman'ın sezon başında en çok ısrar ettiği oyunculardan biriydi Cristian. Ama böyle devam ettiği için, performansını arttırmadığı için oynayamıyor, yabancı sıkıntısı olmamasına rağmen, kadroya giremiyor. Aykut Kocaman'ın yerli yabancı ayrımı yapmadığının göstergesi.

Emre ve Mehmet'in yan yana çok iyi olmayacağını düşünenlerdenim ama Cristian'ın bu halinden daha fazla katkı sağlar Mehmet.

4-4-2 oynayabiliriz ama erken gol atamazsak zor bir maç olur. Semih'in önünde Kazım var diye düşünüyorum, bu hafta çok önemli hale geldi. Zorlu maçlar öncesi mutlak galibiyet şart.
    Cristian'ın gönderilmesi ve yeni bir önlibero transferi ihtimallerini güçlendiriyor bu tutumu.
    Umarım bu şekilde gerçekleşiyor, Alfred N'Diaye gibi genç potansiyelli bir önlibero transferine kesinlikle karşı çıkmam.

Herkes Özer yazıyor ama Gökay ilk 11'de çıkacak bence.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Cristian'ın gönderilmesi ve yeni bir önlibero transferi ihtimallerini güçlendiriyor bu tutumu.
    Umarım bu şekilde gerçekleşiyor, Alfred N'Diaye gibi genç potansiyelli bir önlibero transferine kesinlikle karşı çıkmam.

Herkes Özer yazıyor ama Gökay ilk 11'de çıkacak bence.
    Eğer sezon başı işler iyi gitseydi ve takım daha erken belli seviyeye gelseydi, devre arasında bile Alex ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılıp, iyi bir orta saha alınırdı ama şu aşamada sezon sonuna kadar Alex bizimle ve devre arasında Cristian yerine dediğin gibi genç bir isimle takviye yapılabilir.

Ve ben de Gökay'ı bekliyorum ilk 11'de. Henüz şu mevkinin oyuncusudur diyebilecek durumda değil Gökay, ortada da, kanatlarda da oynayabilir. Ve yarın orta sahada görev alırsa ilk 11'de kesinlikle şaşırmayacağım.

İlk 11 çıkmasa bile maça sonradan gireceğine ise kesin gözüyle bakıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri