Bu sezon ilk kez bir lig maçını izledim takımımızın ve beğendim.Kimse 4-1 öne geçince takımın rölantiye almasını eleştirmesin, haftaya oynayacağımız bir derbi maçımız var.Ve skor 4-1.Yalnız şunu da gözardı etmemek gerek, defansta biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor.Skor 4-1 iken ve kısmen takım daha rölantide oynarken "bence" defans daha güvenli hamleler yapmalı, bu maçı daha fazla gol yiyerek bitirebilirdik.

Yobo-Lugano ikilisi zaman geçtikçe birbirlerine daha iyi alışacaklar gibi gözüküyor.Birbirini tamamlayan tarzda iki stoper.Yobo gerçekten özellikle boyuna rağmen Lugano'ya göre daha hızlı ve atletik bir oyuncu.Caner'e gelince, genel olarak bugün ben de beğendim.Ama bazı pozisyonlarda yerini iyi alamıyor, 2 pozisyonda futbol tabiriyle "pide almaya " gönderdiler Caner'i.Bunlara dikkat etmesi gerekiyor.

Topuz bugün süperdi.Benim hep bahsettiğim şekilde oynattı Aykut hoca.Emre ile yan yana.Yalnız Serkan'ın da dediği gibi daha zorlu rakiplere karşı zorlanabilir bu ikili.Önümüzdeki yıl Alex'in gönderilmesiyle Emre-Topuz ikilisinin arkasına sağlam bir ön libero alabilirsek takımımız müthiş olur gerçekten.Emre bugün de mükemmeldi ve maçın adamıydı tabiki.Geçen hafta Emre'yi "bal yapmayan arı" olarak nitelendirip, milli takımı bırakması gerektiğini düşünen arkadaşları bu denli utandırmasına gerek yoktu.

Konyasporlu futbolcular özellikle ilk yarı futbolu katlettiler.Bildiğim kadarıyla net bir gelişme yok ama Özer'in ayak tarak kemiğinde kırık yada çatlak var, Dia'yı yerden kaldırmadılar, Lietava nasıl bir forvettir? sanki Lugano forvetmişcesine müdahaleler yaptı ona, Emre'ye kalkan taban da dediklerimi pekiştirir türde bir hareket zaten.Eğer Konyaspor bütün maçlarda böyle oynuyorsa bu ligi hak etmiyorlar.Yazık.

Gollerimizin hepsi çok güzeldi.En çok Emre'nin golünü beğendim.Ama ilk yarıda Stoch'un soldan yaptğı müthiş dribbling ve Semih'le (sanırım) girdiği verkaç golle sonuçlansaydı bence en güzeli o olurdu.Takımımız gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.Yalnız kornerleri çok boş kullanıyoruz.Bilmiyorum ben mi dikkat etmedim ama hiç çalışılmış gibi durmuyor kornerler.Sanki rastgele orta yaptılar her kornerde.

İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız.Önümüzde kritik bir derbi mücadelesi var.Derbilerin favorisi olmaz.Onun için ne Gs'nin ne bizim bu hafta ve geçen ligin geride bıraktığımız bölümündeki formunu değerlendirmemek lazım.Adı üzerinde; derbi.İnşallah iyi futbolla galip gelen taraf biz oluruz.