Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Rijkaard'ın görevine son verildi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Rijkaard'ın görevine son verildi

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Frank Rijkaard'ın geleceği hakkında ser verip sır vermedi.

Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın görevine son verilecek mi? İşte tüm gün boyunca bu sorunun cevabını bekledik. Galatasaray Yönetim Kurulu, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda bulunan kulüp binasında yaptığı görüşmelerde Frank Rijkaard'ın geleceğini masaya yatırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Mehmet Helvacı yaptığı açıklamada, Hollandalı teknik adamın Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konusunda bir ifade kullanmazken, ""Bugün futbolla ilgili ne varsa hepsi bu akşam konuşuldu. Nihai kararları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Alınan bazı kararlar var ancak, bunları şu anda açıklamıyoruz." dedi.

Ayrıntılar birazdan...

Sporx

Edit:

Kamuoyuna Açıklama

20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...

Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız tecrübe ve birikimini bizimle paylaşmaktan kaçınmayan sayın Frank Rijkaard’a Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.

Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens’e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.

Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat’a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü
    Last edited by TR.CaPTaiN : 20.Ekim.2010 at 12:47
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bugun Ntvspor'da Liverpool'un Rijkaard'a teklif yaptığını söyledi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bileti kesilmiş, yerine adam aranıyor bence. Gidince direkt geleni açıklayacaklar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anladığım kadarıyla derbi maçı bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O da olabilir. Derbiden yüzyılın sürprizi çıkmazsa biter bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenere her halukarda yenileceğiz en azından yeni gelen teknik direktör fener yenilgisiyle başlamasın diye o maçı bekliyecekler bence o maçta 4-5 yedikten sonra reykard gidecek anlaşılan yeni hoca gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe maçı sonucu ne olursa olsun Rijkaard gitmemeli.Umarım Rijkaard'la yolları ayırmak gibi saçma bir harekette bulunmazlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek korkum yılardır kazanamadığımız derbiyi Mustafa Sarp gibi bir kazmanın attığı uzaktan şutla 1-0 kazanmamız.Rijkaard sonra kovsan gitmez

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rijkaard kararı açıklanmadı!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Frank Rijkaard'ın geleceği hakkında ser verip sır vermedi.

Rijkaard kararı açıklanmadı! Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın görevine son verilecek mi? İşte tüm gün boyunca bu sorunun cevabını bekledik. Galatasaray Yönetim Kurulu, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda bulunan kulüp binasında yaptığı görüşmelerde Frank Rijkaard'ın geleceğini masaya yatırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Mehmet Helvacı yaptığı açıklamada, Hollandalı teknik adamın Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konusunda bir ifade kullanmazken, "Nihai bir karar oluşmamakla beraber bazı kararlara varıldı. Ama bu kararları şu an için açıklayacak durumda değiliz. Bunları hafta içerisinde kısım kısım göreceksiniz. Zaten zamanı geldiğinde tüm bunları sizinle paylaşmış olacağız. Dün akşam da dediğim gibi futbolla ilgili ne varsa hepsi bu akşam konuşuldu. Ve hepsine ilişkin kararlar alındı" dedi.

Helvacı, dün Ankaragücü maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe maçı öncesi önlemler alacaklarını kaydettiğinin ve bugün aldıkları kararların bu karşılaşma öncesi uygulamaya girip girmeyeceği şeklindeki bir soruya, ''Bu maçı süre olarak alabilirsiniz. Burada görüş alışverişleri tamamlandı. Herkes kendi fikrini beyan etti. Nihai karar oluşmamakla beraber, bazı kararlara varıldı. Bu hafta içinde kısım kısım göreceksiniz. Zamanı geldiğinde size yine geniş bir açıklama yaparız'' yanıtını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın görevinden alınmasının, bugünkü kararlar içinde olup olmadığının sorulması üzerine Helvacı, ''Futbolla ilgili ne varsa hepsi konuşuldu ve hepsiyle ilgili kararlar da alındı. Kararların hepsi sonuç itibariyle alınmış durumda. Uygulamalarını önümüzdeki günlerde açıklayacağız'' ifadelerini kullanırken, Hollandalı teknik adamla kendisinin şahsen bir görüşmesi olmadığını da aktardı.

''FENERBAHÇE MAÇININ SONUCU, KARARLARI ETKİLEMEZ''

Önlerindeki Fenerbahçe derbisinde alınacak sonucun, aldıkları kararların uygulanmasında bir değişikliğe gitmelerine neden olup olmayacağının sorulması üzerine Mehmet Helvacı, ''Hayır değiştirmez. Genel olarak yapılmış bir görüşme. Alınan kararlar da maçlara bağlı olarak değil, genel olarak alındı'' şeklinde konuştu.

Aldıkları kararları açıklamama gibi bir düşüncelerini bulunmadığını da yineleyen Helvacı, zamanı geldiğinde bu kararların duyurulacağını sözlerine ekledi.

Sporx

Liverpool'a İlaç Olur İlaç Eğer Liverpool Alırsa Rijkaardı İstediği Oyuncular Mevcut Tam Sistem Takımı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bazı kararlar derken tek reykard konusunda değil başka konulardada karar almışlar sanırım ama hangi konular???

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

düne kadar her severinde Rijkaardı destekliyordum ama dün akşam anladımki olmayacak kesinlikle göndermek lazım yerine de Fatih Terimin gelmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

LigTV son dakika gelişmesi olarak Rijkaard %99.9 gitti dedi.

Bence derbide takımın başında Tugay olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lig TV öyle diyorsa Rijkaard kalıyor demek

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Rijkaard giderse bugune kadar savunduğu herşeye , hepsi doğru olan herşeye ihanet eder polat . istersek fener'e 9-0 yenilelim rijkaard gitmemeli . herşey günü kurtarmak değil . önemli olan sistemi olan bir takım olmak . 3 sene de 5 sene de sürse beklenmeli . tabi bu sisteme uygun adamlar alınacaksa .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Rijkaard giderse bugune kadar savunduğu herşeye , hepsi doğru olan herşeye ihanet eder polat . istersek fener'e 9-0 yenilelim rijkaard gitmemeli . herşey günü kurtarmak değil . önemli olan sistemi olan bir takım olmak . 3 sene de 5 sene de sürse beklenmeli . tabi bu sisteme uygun adamlar alınacaksa .
    Kesinlikle katılıyorum abi çok haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Lig TV'nin haberine göre Rijkaard gönderilip yerine Hikmet Karaman getirilecekmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hikmet Karaman Manisa'da değil mi? nasıl gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hikmet karaman geleceğine hakan şükürü getirsinler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu Hikmet Karaman lafı 2 gündür ortada dolaşıyor, kim çıkarıyor anlamadım. Herhalde kendisi söylenti oluşturuyor.

Fatih Terim diyen var, Hikmet Karaman diyen var, Abdullah Avcı, Gerets geri gelsin diyenler var, Abdullah Avcı TD yardımcısı da Tugay olsun diyen var.

Tabii bir de klasik Lucescu.

Rijkaard kesin gitti herhalde bu kadar söylenti türediğine göre.

Ben inanmıştım Rijkaard'a onun bir şeyleri değiştireceğini düşünüyordum, ama olmuyor nedenini tam olarak çözemedim şahsen ama tutmadı, uyuşmadı. Rijkaard sistem hocası, futbol oynatmak istiyor, bizim kadro yapımız, mantalitemiz buna müsait değil.

Bu sene Galatasaray yüzünden futboldan soğuma noktasına geldim resmen, yazık oluyor, bir sezon daha heba olmak üzere.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

LigTV son dakika, Hikmet Karaman - hakan şükür göreve gelecek.

Umarım kolpadır, doğru olduğuna inanmıyorum pek ama tırsmıyor da değilim istemiyorum ikisini de şaka gibi yahu.

Rijkaard - Neeskens'den hikmet ile hakana mı geçiyoruz. Yönetimin vizyonu bu kadar da dar olamaz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kolpadır yahu öyle bir şey olamaz.Olur da Rijkaard giderse Fatih Terim,Tugay falan gelir ne işi var Hikmet Karaman'ın kim uydurduysa artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

NTVSpor'da da canlı yayında Hikmet Karaman ve Hakan Şükür'e somut teklifler yapıldığı söyleniyor. Hikmet Karaman'ı Manisa bırakmıyormuş ama Hakan Şükür büyük bir ihtimalle Sportif Direktör olacağız diyebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

hakan şükür bu takımın içine eder.

Ayrıca o kadar saçma ki, hakan şükürün kabul etme durumundan öte ben Adnan Polat'a şaşırıyorum. hakan şükür sağda solda sana salladı, saçma sapan yazılar yazdı, sen adamı kulübe üye yaptın davet ettin adam gelmedi. Bir de üstüne göreve getireceksin. Kendi ipini çekiyor başkan, böyle olmaz bu iş, koca kulübü çiftliğe çevirdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şunu da söylemişlerdi, Adnan Sezgin'in de görevine son verilebilirmiş, en azından bu da sevindirici bir nokta.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Sezgin'e bende kızıyorum, herkes kızıyor ama o adam kulübün maaşlı çalışanı yönetim ne derse onu yapıyor zaten vizyonsuz bir insan. Yerine gelecek kişinin belirli kriterleri karşılaması gerek, ben basında çıkan isimlere bakıyorum yerli hoca gelecekse Abdullah Avcı gelsin, yabancı olacaksa ne yapsınlar etsinler Gerets'i getirsinler.

Gidip saçma sapan isimleri getireceklerine Rijkaard kalsın daha iyi.

Tam bir kaos ortamı var, yönetim resmen çuvalladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hikmet Karaman'a somut teklif yapılmış. Hani yok etik mesajları? Hani nerde etik değerler? Sadece Anadolu Kulüplerine mi etik değerler yoksa? İşte böyle olur. Keser döner, sap döner. Bir gün gelir hesap döner...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu ülkede etik nerede var ki zaten..

Etik olmayan bir şekilde hoca getireceksek Abdullah Avcı gelsin, ne karamanı.. Adam Belediye'ye istikrar sağladı, kadrosu belli, taraftarı yok, imkanları kısıtlı. Gerçi daha önce teklif yapılmıştı reddetmişti, düzgün adam takımını yarı yolda bırakmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Şu anda böyle bir teklif yok. Olsa da doğru olmaz. Beş yıldır çalıştığım bir takım var ve onları başkalarının yaptığı gibi yarı yolda bırakamam. Günü kurtarmak adına yapılacak bir şeyin içinde asla olmam. Uzun süreli bir proje ile doğru bir zamanda gelecek teklifi ise değerlendirebilirim. Ama şu an için böyle bir şey mümkün değil."

Abdullah Avcı'nın Sporx'le yaptığı röportajda verdiği cevap.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer bir sportif direktör gelecekse bu Hakan Şükür olur ya da başkası, Fenerbahçe'nin Daum döneminde yaptığı hatayı yapmamalı. Orada Aykut Kocaman gidip Daum ile anlaşmamıştı, ikisi beraber geldi, sonra da Daum ben anlaşmayı başkan ile yaptım diyerek Aykut Kocaman'ı takmıyordu. Hocayı yönetim belirlemiş olsa da, sportif direktör önce gelmeli, sonra hocaya teklifi o iletmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri