Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 147 sonuç

Konu: Rijkaard'ın görevine son verildi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu ülkede etik nerede var ki zaten..

Etik olmayan bir şekilde hoca getireceksek Abdullah Avcı gelsin, ne karamanı.. Adam Belediye'ye istikrar sağladı, kadrosu belli, taraftarı yok, imkanları kısıtlı. Gerçi daha önce teklif yapılmıştı reddetmişti, düzgün adam takımını yarı yolda bırakmıyor.

Bülent Uygun Eskişehirspor'un başına geçti diye neden kıyamet kopardı medya o zaman? Kaldı ki Hakan Şükür olayın gerçeğini açıkladı dün gece. Bülent Uygun istifa ettiğinde ona bir teklif yapıldığını ama reddettiğini açıkladı. 1 satır haber yapıldı mı bugün? Yazık yazık. Ölmüş Türk Futbolu, Türk Futbol Medyası...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence de sportif direktör ile teknik direktör arasında bir uyum olmalı ve sportif direktör bir nevi yedek teknik direktör durumunda kalmamalı.

Bizim ülkemiz için bu sistem pek uygun gözükmüyor, herkes tek adam olmak isteyeceği için yürümez bence. Ayrıca hakan şükür hangi vasıflarıyla sportif direktör adayı oluyor, sinirden gülüyorum yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rijkaard giderse Hagi gelsin Hagi Şimdi aklıma geldi o

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Bülent Uygun Eskişehirspor'un başına geçti diye neden kıyamet kopardı medya o zaman? Kaldı ki Hakan Şükür olayın gerçeğini açıkladı dün gece. Bülent Uygun istifa ettiğinde ona bir teklif yapıldığını ama reddettiğini açıkladı. 1 satır haber yapıldı mı bugün? Yazık yazık. Ölmüş Türk Futbolu, Türk Futbol Medyası...
    Medya zaten sorunlu dostum, haber değeri var mıdır diye düşünmeden her önüne gelen şeyi haber yapıyorlar. İnternet medyası çok vahim durumda, sitelerde başlık başka birşeyi anlatıyor içerik bambaşka. Hocanın getirilişi etik değil diye haber yapan sitelerin, gazetelerin kendi haberlerinin kaçı etik sorgulamak lazım ama çark dönüyor işte..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin'e bende kızıyorum, herkes kızıyor ama o adam kulübün maaşlı çalışanı yönetim ne derse onu yapıyor zaten vizyonsuz bir insan. Yerine gelecek kişinin belirli kriterleri karşılaması gerek, ben basında çıkan isimlere bakıyorum yerli hoca gelecekse Abdullah Avcı gelsin, yabancı olacaksa ne yapsınlar etsinler Gerets'i getirsinler.

Gidip saçma sapan isimleri getireceklerine Rijkaard kalsın daha iyi.

Tam bir kaos ortamı var, yönetim resmen çuvalladı.

+1905

gerets yada lucescu(shaktar bırakmaz orası ayrı ) gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lucescu'yu kulübü bıraksa bile kendisi gelmiş, adam takımı şampiyon yaptı biz adamı gönderdik kimin için Fatih Terim için. O ne yaptı, zarar zarar zarar. Hem yanılmıyorsam Lucescu 6 yıldır Shaktar'da istikrarlı bir şekilde kariyerine devam ediyor. İmkansız şu aşamada.

Aygün ne yapıcan Hagi'yi. Çıkıp oynayacaksa gelsin o ayrı.

Ertem Şener 48 saat içinde açıklanacak yeni hoca Hikmet Karaman dedi.Sanırım futbol devrimi yapmaya çalışıyoruz Rijkaard'ı gönderip Hikmet hocayı getirerek.

Rijkaard gidince bazıları mutlu olcak özellikle babası öldüğünde şebeklik yapanlar ve bunun yanında Servet.

Yıllar sonra mücadelesiyle değil Ankaragücü maçında Rijkaard'ı göndermek adına oynamadığı futbolla anılacak.

Helal olsun bu duruma düşürdükleri için.

Rijkaard'ı gönderip mustafa sarp servet gibi gereksizleri kadro dışı bırakmayacaksa bu yönetim çektirsin gitsin...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hikmet Karaman Yilmaz Vural'in Fatih Terim'e benzer versiyonu gibi birsey.. tam bir shovmen bu kafayla hayatta 3 büyükleri calistiramaz gecen telegole ciktiginda da atip tutuyordu mimikleride ayni fatih hoca bilerek mi yapiyor acaba yoksa farkinda degilmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Şükür Sportif Direktör, Hagi Teknik Direktör diyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İmparator , İmparator , İmparator Fatih Teriim

Bence iş T.D de değil futbolcularda. Ara transfer dönemine kadar aynı Galatasarayı izleyeceğiz. Ara transferde çok iyi adımlar atılmalı ki şampiyon olalım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Hakan Şükür Sportif Direktör, Hagi Teknik Direktör diyorlar.
    Hakan'in Adnan Polat varken takima gelecegine inaniyormusun sen adam her hafta trt1 de Adnan Polat'i elestiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

türkiyede sportif direktörlük taraftarın gözünü boyamaktır...aldanmayın sakın....
    eğer hakan şükü sportif direktör olursa takımın başında bir abi olsun düşüncesi...galatasarayın abileri meşhurdur....
    aldanmayın gs li arkadaşlar hagi hiç bişe yapamaz bu takıma...
    gatasarayın aradığı adam hiç sevmesemde lucescudur yada abdullah avcıdır...
    hagi ve hakan şükür taraftrın tepkisinden kurtulmak için alınmış olan bir karar olur kısa vadede....

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Biz bir sene daha Rijkaard'a sabredemeyiz.Yazık Galatasaray taraftarına , giden paralara.Galatasaray'a yakışmayan sonuçlar alıyoruz.Bir sene dayandık ama bu sene %100 gitmesini isteyenlerdenim.Bu arada Ntvspor'un haberine göre adayalar ; Hikmet Karaman , Tugay Kerimoğlu , Hagi , Hakan Şükür , Tolunay Kafkas , Christoph Daum ve yıllar önce Galatasaray'ı çalıştırmış İskoçyalı bir hoca (ismini unuttum).
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şükür tamam, Hagi yolda

19 Ekim 2010 00:52 | NTV Spor
    Galatasaray'da sıcak gelişme. Sarı-kırmızılılar sportif direktörlük için Hakan Şükür ile kesin anlaştı. Teknik direktörlüğe ise efsane futbolcu Gheorge Hagi getiriliyor.

Galatasaray'da sıcak gelişmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılıların sportif direktörlük için Hakan Şükür'ün %100 anlaşıldığı, teknik direktörlük için en önemli adayın ise Gheorge Hagi olduğu bildirildi.

NTV SPOR'da yayınlanan Spor Servisi programına telefonla bağlanan NTV SPOR haber müdürü Haluk Yürekli, Hakan Şükür'ün sportif direktörlüğe kesin olarak getirileceği bilgisine ulaştıklarını, teknik direktörlük için ise Hagi'yle büyük oranda anlaşma sağlandığını söyledi. Yürekli ayrıca bir başka efsane futbolcu A2 takımı antrenörü Tugay Kerimoğlu'nun ise herhangi bir görev almayacağını söylerken, Hagi'de son dakika pürüzü çıkması halinde ise Tolunay Kafkas'ın düşünüldüğünü sözlerine ekledi.

Ntvspor'dan alıntı...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@William Rookwood

İskoçya'lı Grame Souness namıdeğer Ulubatlı Souness.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

hikmet karaman takımında kalmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

hikmet karaman takımında kalmış.
    Evet. Kenan Yaralı 14-16 programına bağlandı ve Hikmet Karaman'ın sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hakan şükür teklif aldığını doğrulamış

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Zaten Hakan Şükür; "Galatasaray'dan başka bir takım çalıştırmam." diyerek Eskişehirspor'u reddetti. Teklifi kabul edecektir bence...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hakan Şükür direk Teknik Direktörlüğe getirilsin bence.Aykut Kocaman gibi oda rahat başarılı olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence Galatasaray efsaneleri kurtarıcı olarak getirilmemeli.Çünkü yazık oluyor onlarada Bülent Korkmaz aynı şekilde devre arası sonrasında geldi haksızlık edildi.Çünkü çok kötü bir dönemde geldi Hakan Şükür içinde aynı şekilde onlara lig başladığında takım emanet edilse hem bir özgüven gelir hemde uzun vaadeli olur , Guardiola gibi.Bana kalırsa Rijkaard gitmeli ve tecrübeli bir teknik direktör gelmeli.Hakan Şükür gelicekse sportif direktör veya asistan olarak gelmeli.Gelecek teknik direktörden birşeyler kapmalı tecrübe edinmeli.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hagi Galatasaray'dan gittikten sonra ne başarı kazandı ki tekrar getirilmek isteniyor ? 10 sene önce kovduğunuz bir hoca bu 10 sene içerisinde kendini geliştirmiştir, başarılar kazanmıştır; tekrar getirmek istersiniz. Ancak 3-4 sene önce gönderdiğiniz bir teknik direktörü bu süre boyunca pek birşey yapmamasına rağmen geri getirmek çok ilginç karar olur.

Tugay'ın da teknik direktör olarak herhangi bir tecrübesi yok. Kısa bir süre önceki Bülent Korkmaz getirildi ve başarılı olamadı. Dolayısıyla eğer Galatasaray yönetimi ders almışsa Tugay'ı da teknik direktör yapmaz.

Hikmet Karaman'ı dinlerken insan hakkaten adamın teknik-taktik bilgisi üst düzey diyor, bazı maçlarda da bunu gösteriyor ama büyük takımda çalışmak ayrı birşey. Yine de Hagi ve Tugay'a göre daha iyi bir seçim olur.

Eğer Galatasaray yerli bir teknik direktör getirmek istiyorsa; gideceği adres Abdullah Avcı olmalıdır. Daha önce teklif götürüldüğünde takımımı yarı yolda bırakmam diyerek kabul etmemişti fakat bu sefer daha sıcak bakacağını düşünüyorum. Sonuçta İBB yönetimi de Abdullah Avcı'yı anlayışla karşılayacaktır. İBB yönetimi Abdullah Avcı'dan 2. kez Galatasaray'ı reddetme fedakarlığını beklememeli.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hikmet Karaman resmen yalan oldu Manisa 2 yıl daha uzattı sözleşmesini. Abdullah Avcı'da hala aynı düşünce de dün SporX'te röportajında okudum, yine yarı yolda bırakmam takımımı demiş.

http://www.sporx.com/ozel/roportaj/g...SXHBQ210086SXQ

G.SARAY'DAN BUGÜN BİR TEKLİF GELSE...

-Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın gönderilmesi gündemde ve teknik direktörlük için adı geçen isimlerden biri de sizsiniz. Şu an böyle bir teklif gelse Galatasaray'a yanıtınız ne olur?
    "Şu anda böyle bir teklif yok. Olsa da doğru olmaz. Beş yıldır çalıştığım bir takım var ve onları başkalarının yaptığı gibi yarı yolda bırakamam. Günü kurtarmak adına yapılacak bir şeyin içinde asla olmam. Uzun süreli bir proje ile doğru bir zamanda gelecek teklifi ise değerlendirebilirim. Ama şu an için böyle bir şey mümkün değil."
    Bu arada Hakan Şükür'de sportif direktörlük teklifi aldığını doğrulamış ama karar vermemiş hala

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ210213SXQ
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün ne yapıcan Hagi'yi. Çıkıp oynayacaksa gelsin o ayrı.
    Bilmiyorum abi aklıma geldi Hikmet Karaman'dan falan iyidir Bak bugün de haberi çıkmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abdullah Avcı bence kurduğu düzeni bozup enkaz bir takım almaz. Galatasaray'ın ihtiyacı olan hoca kısa vadede takımı toparlayacak bir hoca. Zor zamanlarda sistem hocası veya tecrübesiz hoca getirmek intihar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gerets'i düşünüyorum ben en çok ama yönetim düşünmüyor sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Abdullah Avcı'nın röportajı dikkatli okunursa Galatasaray'a şu an gelmem takımımı yarı yolda bırakmam fakat sezon sonu gibi olursa daha sıcak bakabilirim dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Gerets'i düşünüyorum ben en çok ama yönetim düşünmüyor sanırım.
    Gerets'i göndermekle cok büyük hata yaptilar zamaninda. Geri getirirseler Galatasaray'i tekrar sahlandirir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gerets sanırım bi takım çalıştırıyor.

30. Default

Otoriter, sözünü oyunculara geçirebilecek, motive edebilecek birisi lazım. Rijkaard'ın tam zıt karakteri

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri