487/ 443 pas orani
Mustafa Denizli istatisliklere inanmadianca Barcelona yapabilir dedi
1 Bursaspor 20
2 Trabzonspor 17
3 Kayserispor 17
4 Kardemir Karabükspor 14
5 Medical Park Antalyaspor 14
Insan 40 yil dusunse boyle bi tablo cikartamazdi
Maçı izlememiş sanırım Denizli, uzatmaları da sayarsak neredeuse 10 dakika futbol oynanmadı ve bunun 6-7 dakikasında top sürekli Trabzon'da ve sürekli pas yaptılar, en az 100 pas oldu o dönemde zaten, normaldir bu sayı.
Bu tabloyu bozarsa Fenerbahçe bozacak, ilk 5'in içine bir İstanbul takımı yine girecek, kazanamazsa bugün, gerçekten pek alışık olmadığımız bir zirveyle karşı karşıya olacağız 8. hafta sonunda.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tabi Trabzon'Un çok üstün oynadığını da gözardı etmemek gerek. Kasımpaşa zaten ufak bir ihtimalle zorluk çıkarma şansına sahipti, ilk dakikada Alanzinho bu ihtimali bitirdi. Jaja'nın artık ilk 11'de olmasını bekliyorum, takıma çok faydalı olacak bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Cok basit bir yorum olucak fakat TS bu sene sampiyon olamazsa dahada olamaz tum sartlar yerinde ,oturmus ve cok iyi bir kadrosu var , Yonetim kurulu rahat durur sabote etmezse takimi bu sene ''O'' sene olabilir , (bu yorumumun 7-0 yenmesi ile alakasi yok)
Selçuk arkadaşlarını durdurmasa 10-0'lık rekoru da rahat şekilde geçebilirdi Trabzon, ileriye doğru her pas yaptıklarında kale önüne geliyorlardı çünkü.
"YÜCE ATATÜRK"
Evet Selçuk bir ara baya geri aldı takımı.Aslında rekor kırmak için atılabilirdi ama Kasımpaşa'yı bir hayli üzerdi gerçi bu skorda fena ama neyse.
güzel birşey sonunda Buraspor'un da büyük takım olduğunu kabullenmen
lakin benim yorumum bir pozisyonla ilgiliydi, kısaca izah edeyim...skor 3-0'dı yanılmıyorsam, Kasımpaşa'da bir oyuncu kaleciyle karşı karşıya, topu sağa çekerek Onur'dan topu kurtardı ama kendisini kurtaramadı. Hakem kendisini yere attığı gerekçesiyle sarı kartına başvurdu.
Benzer bir pozisyon büyük dediğimiz takımlarda oynayan oyuncular söz konusu olduğunda daha farklı yorumlanır diyorum. Gerçekten kendini yere atanlara, topu bırakıp rakibini kovalayanlara müdahalede bulunmayı beceremiyorlar diyorum. Yani yorumum hakemle ilgiliydi diyorum, Bilmem anlatabildim mi
http://www.facebook.com/video/video.php?v=447756077859
Helal Selcuka
" Hocam uzatma verme ya "
Tebrik ederim Selçuk'u.
Selçuk'a helal olsun gerçektende.![]()
güzelmiş![]()
El nerde oluyor ki ceza sahasında mı?