-
Bizim yönetimde suç var ama Rijkard'ında bir o kadar suçu var.Geçen seneki transferlerle Türkiye liginde rahat şampiyon olunurdu.Transferler açıklandığında kim bu transferlere kötü dedi.Bir tane oyuncudan bile verim alamadı kendisi.Skibbe bile ondan önceki sene daha kötü kadroyla takımı Avrupada Üst turlara taşıdı.Kim ne derse desin Rijkard'ın elinde Türkiye standartlarının üstünde oyuncular vardı bunları kullanamadı.Brezilya'da döktüren Elano'dan %1 lik verim alamadı kendisi.Jo'dan verim alamadı, Dos Santos'dan verim alamadı.Hatta Arda bile Rijkard'ın gelmesiyle düşüşe geçti farkındaysanız.Bir sistemdir tutturuyor Rijkard ancak o istediği sistemi anca Xavi ve İniesta gibi oyuncularla oynar.Rijkard Barcelona'dan başka hiç bir takımda başarılı olamaz burayada yazıyorum.2 yıllık bir süreçte kendisi ne yaptı ne katkısı oldu takıma ? İlk geldiği zaman 9 hafta takım top oynadı oda yeni teknik adam geldi diye o kadar.Galatasaray'ın maçlarını izlediğimde bana umut vermiyorki takım yemişim sistemini.
Yönetim suçsuz mu tabikide değil ancak Rijkard bey kusura bakmasın Barça kadar parası yok bu klübün.Bu sene çok fazla yanlışı oldu geçen seneye göre çok daha kötü bir kadro var orası doğru.Ancak şu kadro ile bile bu kadar rezil sonuçlar alınamaz.
Aykut(Ufuk)
Sol Bek: Hakan, Çağlar, İnsua
Sağ Bek:Sabri
Defans: Servet, Ali Turan
Defans:Neil
Orta Saha:Ayhan
Orta Saha:Misimoviç ( Elano )
Orta Saha:Cana, Mustafa Sarp
Sol:Arda, Aydın
Sağ:Kewell, Pino
Forvet: Baros (Batdal)
Bu kadro o kadarda kötü değil, iyimi değil ama Türkiye standartlarının üstünde bir kadro.Bu kadro ile şu anki durumumuz hiç ama hiç normal değil.
Mesaj Yetkileri