Görüşme devam edecek mi detay falan yok mu ya
Görüşme devam edecek mi detay falan yok mu ya
Reykard gitti Hagi gelirse yönetimde gider..
İŞTE TERİM'İN KABUL EDİLMEYEN ŞARTLARI:
1- Adnan Sezgin'i istemem
2- Tek yetkili ben olurum
3- Siz Tugay Kerimoğlu'nun yardımcım olmasını istiyorsunuz ama bu konuda kesin kararımı vermedim. Önce başlasın sonra bakarız.
4- Florya'da her kuralı ben belirlerim. Malzemeciden çaycıya kadar her şeyi ben belirlerim.
(ligtv.com.tr)
Bilmem ne kadar doğru..
Bence şu fener maçı savuşturulmadan takımın başına kimse geçmez.
Şimdi M.Helvacı çıkar;" Daha zaman var en iyi t.d getiririz der",
Adnan Polat;"2012 geyiği ile başlar,Ömür biter transfer bitmez"ile bitirir.
Allah sonumuzu hayır etsin.Herşeyde bi hayır var diyecem amma...
Terim gelmezse Kalli gelebilir, nede olsa Adnan Polat'ın kankası.
Kalli Galatasaray'la sadece gönül bağım var artık külliyen yönetmem demişti.![]()
Emekleriniz için teşekkür ederiz Frank Rijkaard ve Johan Neeskens.. Oynatmaya çalıştığınız futbol maalesef Türkiye'de oynanabilecek olan futbol değil..
Artık 2 taraf da kendi önüne bakacak. Bizde sanırım derbiden önce hoca açıklanmaz, derbiye Tugay'la filan çıkılır. Derbiden sonra yeni hoca belirlenir. Keşke Gerets gelse ama imkansız Gerets.. Bir Graeme Souness sürprizi de gelebilir eğer bu isim boşta ise.
Ciddi ciddi gönderdik ya adamı şaka gibi.Gelsin Terim gelsin.
Tugay gelecek galiba bu gidisle. Hikmet hocada sözlesme yeniledi ya Tugay ya Hakan gelir.
derbide tugay hocanın 11 olcak benden sölemesi
Tugay'ın teknik direktörlük kariyerine böylesine stresli bir maçla başlaması büyük bir risk,genç ve potansiyel vadeden bir antrenörü ateşe atmak gibi olur diye düşünüyorum.Fakat bunun yanında camianın derbi ile ilgili beklentileri bu durumu nötrleştirebilir.
fatih terim alacağı parayı beğenmemiştir.
Gelecekse Souness gelsin ama TD'liği bıraktıBeni heyecanlandıracak bir takımdan teklif gelirse geri dönebilirim demişti bırakırken o da bizden başkası olamaz heralde
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu saatten sonra önümüzdeki yılın planlanması yapılmalı.Bu sene artık F.Terim'de geçse,Mourinho'da gelse bir şey farketmiyecek.Bana göre sezon sonuna kadar Tugay yönetsin.Sene sonuda başka birini getirmeliyiz.
Galatasaray'ı Tugay Kerimoğlu çalıştırıyor
Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğu şu anda boşta. Takımın bugünkü idmanında ise oyuncuları çalıştıran isim Tugay Kerimoğlu oldu.
Lig TV
Galatasaray'ı Tugay Kerimoğlu çalıştırıyor Galatasaray'da sıcak saatler devam ediyor. 17.30'da başlayan idmanda takımın başında kimin olacağı merakla bekleniyordu. Sarı-kırmızılı takımı bugünkü idmanda altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu'nun çalıştırıldığı görüldü.
Bu gelişme eğer Galatasaray bir teknik direktörle 1-2 gün içinde sözleşme imzalamadığı takdirde eski Galatasaraylı ismin Kadıköy'de Fenerbahçe maçında takımın başına olacak isim olarak belirlendiği şeklinde yorumlanıyor.
Olur da Tugay Kerimoğlu derbide takımın başında olur ve kazanırsak ertesi gün yaparlar 2 yıllık bir sözleşme.
inşallah gerets gelir
Bekliyoruz Hagi'yi.
I love you Hagi.
Tugay pazar gunu supriz yapar demedi demeyin
Tugaydan bende süpriz bekliorum böyle kaoslar genelde galatasaraya pozitif yönde tepkiler verdiriyo ama galibiyet gelirse kesinlikle takımın başında durmamalı yazık olur henüz erken şuanda gheorge hagiye bir şans verilmeli gibi
Güzel oldu bu gelişme.Takımın başında derbide Tugay olsa dahi,hiç değilse ateşleyici güç olacaktır.Hatırlayınız;Cevat Güler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Herkes eski isimleri düşünüyor. Neden hiç Galatasaray'ı çalıştırmamış biri gelmesin ki.
Yeni macera arayacak gücümüz yok malesef ki.
Son yillar bakimindan sportif basari anlaminda gördügüm en kötü Gs yönetimi bunlar gitmeden bu takim bisey olmaz.
Sporxde okuduguma göre transfer istemis ve gönderilcek oyunculari söylemis Fatih Terim haksiz da degil isteklerinde ama yönetim kabul etmemis.
Bu takima 5-6 oyuncu alinmadan ve 3-4 gereksiz futbolcu gönderilmeden basari gelmez.
Simdi de Daum diyorlar iyice sasirdilar.
Daum geliyor Daum![]()
Saka gibi..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Gelsin gelsin Lucescu gelsin![]()
Türk yöneticelirn vizyonu bu kadarmı dar ya dünyada sadece daum var biizm yöneticelre göre