Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Manchester United

22 73.33%
  • Beraberlik

3 10.00%
  • Bursaspor

5 16.67%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Manchester United - Bursaspor [Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bursa nin kaderinde hep jeneriklik gol yemek var

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İvankov kalede çok yetersiz nanin şu sert değildi öyle kurtarabilirdi iyi bir kaqleci olsa

Nesil
    2006

Ertem Şenerin iyi niyeti süper olacak diyor. Maçın sonucu belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

naninin çoçukluğu çok sıkıntılı geçmiş halası büyütmüş

Mustafa Keçeli sağda ısınmaktan buharlaşacak - Ertem Şener

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Mustafa Keçeli kenarda ısınmaktan buharlaşacak"

Dk 70 oldu 1-0 devam ediyor.Belki bir ümit berabere bitebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aslında böyle bir skor bekliyordum Man.U ligdede çok zorlanıyor diğer rakiplerine karşı ha birde sanki Ferguson Bursa'yı küçümsüyor Rooney yok Berbatov yok.Sakat falanlarmı?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Minik bezelye girdi oyuna, babası da esas büyük bezelyeymiş. Ulan Ertem Şener seni spiker diye keşfedenin ben yaa. Tam numunelik, karikatürlük bir konuşma adamdaki, ne tür bir muhabbet anlayışı varsa artık.

Maça gelirsek; Manu hem kadrodan hem de oyundan anlaşıldığı üzere kasmıyor kendini, Bursa biraz akıllı oynasa puan çıkartabilir, ancak o imkanı yakalayamadılar ve Manu da bırakmıyor zaten, izin vermiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aslında böyle bir skor bekliyordum Man.U ligdede çok zorlanıyor diğer rakiplerine karşı ha birde sanki Ferguson Bursa'yı küçümsüyor Rooney yok Berbatov yok.Sakat falanlarmı?
    Rio Ferdinand,Scholes falan da yok.

Sheriff Misafir

Gerçekten çok kötü bir futbolla sadece bir gol yedik. Hiç bir oyuncumuz iyi değildi, ayakta bile duramadılar, forvetlerin ayağına top bile değmedi doru düzgün. Belki çift forvet çıksak ileride baskı kurup daha fazla boş alan bulabilirdik ama taktiksel anlamda bir değişikliğe gitmedi Ertuğrul Sağlam. Farklı yenilebilirdik, herşeye rağmen iyi skor bence..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu futbola göre iyi bir skordu.Umarım Bursaspor kalan maçlarda gol bulur ve puanlar alır.

Ali Tandoğan'ın sakatlanması Nunez'in oyuna dahil olmasına engel oldu yoksa çift forvet dönüyorduk zaten.

Oyun adına pek bişi yapamadık, denedik ama başaramadık. Old Trafford da bizi destekleyen taraftarımıza,oyuncularımıza ve Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ediyoruz.

Maçtan önce fark olsa da keyfimiz yerine gelse diyen zihniyete de selam olsun.

Herkese iyi forumlar. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bursasporda İnsua çok iyiydi soğukkanlıydı , Volkan ve Sercan arasında sürekli bir rekabet seziyorum ve bu da bencilliğe yol açıyor. Sanki Bursaspordan çok kendilerini Avrupaya atmak için oynuyorlar gibi. Ozan İpek keşke biraz daha iyi olsaydı bu akşam Bremen scoutları izlemiş. Ömer'i de beğendim ayrıca.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    . Ozan İpek keşke biraz daha iyi olsaydı bu akşam Bremen scoutları izlemiş.
    dogruluk payi oldugunu sanmiyorum almanya 2. liginde ozan gibi oyuncular sürüyle var neden yabanci bir oyuncuyu tercih etsinler? su haliyle bundesliga gibi fiziksel ve mental güc gerektiren bir ligde kolay kolay oynayamaz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bugün türk futbolunun fiziksel anlamda oyuncu yetiştirmede ne kadar başarısız olduğunun en büyük kanıtıydı bu maç Teknik ya da zeka değil artık en önemli unsur fiziksel olarak sahada çok sağlam olmak. Sen Türkiye'nin en diri takımı olarak lanse edilirken eğer 90 dk rakip kaleye 1 kere gidemiyorsan zaten söylenecek laf yok... Ama dediğim gibi bu maç Bursa'nın değil Türk futbolunun ayıbıdır....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

tamam bursanın mutlaka açık oynamaması defans yapması gerekiyodu ama dk 90a gelmiş hala bursa kendi yarı sahasında.ertuğrul sağlam ın çıkın demesi gerekiyodu özellikle 80den sonra.maç 2-0 bitse nolur zaten takım yeniliyo şuursuzca saldırması gerekirdi diye düşünüyorum bursanın.maçın tamamında en ufak bi heyecan bile yaratmadı takım olarak bursa.birazda oyuncu değişikliklerini konuşmak gerek.turgayı almanın mantığı nedir?skora aldanmamak gerektiğini düşünüyorum.futbol hiç umut vermedi daha önceki maçlar gibi.ama sonuçta şu an ligimizin en iyi takımı bu.diğerlerinin ne durumda olduğu daha net anlaşılıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nani'nin attığı gollerin yarısı jeneriklik oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Keşke 5 yeseydikde böyle rezil futbol oynamasaydık..

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

yok yaaaa 5 yememekte başrolde 3 yada 4 oyuncu var en başta VOLKAN ŞEN ardından ÖMER ERDOĞAN ve aklıma gelemeyen 2 kişi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İvankov ile bu iş yürümez.. Adam gibi bi kaleci olsaydı şimdi ne Rangers yenebilirdi, ne de Nani'nin şutu gol olurdu..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bugün türk futbolunun fiziksel anlamda oyuncu yetiştirmede ne kadar başarısız olduğunun en büyük kanıtıydı bu maç Teknik ya da zeka değil artık en önemli unsur fiziksel olarak sahada çok sağlam olmak. Sen Türkiye'nin en diri takımı olarak lanse edilirken eğer 90 dk rakip kaleye 1 kere gidemiyorsan zaten söylenecek laf yok... Ama dediğim gibi bu maç Bursa'nın değil Türk futbolunun ayıbıdır....

Benim yillardir anlamadigim ve tersini dusundugum birseyin kanitiydi dunku mac. Hep denir, iyi oyuncu geldiginde ve basarisiz oldugunda 'bizim lig cok sert, fiziksel guc on planda ' vs. Alakasi yok, bizim ligde sadece faul yapmaktan ve kasitli tekme atmaktan baska birsey bilmeyen kasaplar var, ki sakatliklar ortada. Ama bizim ligde guclu oyuncular, tempolu futbol oynanmiyor. Dun Bursa'li oyuncular ayakta bile duramadi, kac omuz omuza mucadelede yerde kalip faul beklediler, hakem devam ettirdi. Bizim milletimiz fiziksel guc olarak tekme atmayi, faul yapmayi anliyor, ama fiziksel guc bu demek degil, oyun kurallari cercevesinde mucadelelerde rakibe ustunluk saglamaktir, gerek kas gucu gerek kosu anlaminda. Sonra da yildizlar bizim ligimizde oynamiyor! Tabii oynayamaz, sen kasaplik yapip bicersen herifi nasil oynasin? En komik olani da hakemlerimizin bu kasaplara goz yummasidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by barahir View Post
    İvankov ile bu iş yürümez.. Adam gibi bi kaleci olsaydı şimdi ne Rangers yenebilirdi, ne de Nani'nin şutu gol olurdu..
    Bursa'nin 3 mac sonunda birakin golu, neredeyse net pozisyonu yok. 3 mac ust uste pas yapmisligi yok neredeyse, Ivankov'a sucu yuklememek lazim. Bursa cok cok kotu takim, demistim bu transferlerden sonra puan almasi mucize olur, buyuk ihtimalle puansiz veya 1 puanla kapatacaklar maclari. Adam gibi 2-3 yabanci alinsaydi bu durumda olmazdi Bursa. Svensson'un Huseyin'den farki yok, Nunez ve Steinert sahada dokulen Sercan ve Volkan'i kesemiyor, yerli oyuncularin cogu zaten yetersiz. Kimse para yok falan da demesin. Makukula, Zalayeta, Cernat, Santana nasil alindi peki?

sakary Ali Misafir

Böyle bir anlayışla gol falan atamazdık zaten.Ertuğrul Hoca'nın şu Avrupa Maçlarında ki alışkanlığından vazgeçmeli.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ertuğrul hoca anlamak istemiyor galiba.Bu taktikle anca ligde başarılı olur her takımda.Biraz daha farklı şeyler denemeli.

Türk futbolunun genel sorunu bu.

Bursaspor son şampiyon ve lider Şampiyonlar Ligin'deki 3 karşılaşmada da herhangi bir varlık gösteremedi.

Fenerbahçe, İsviçre'nin baş altı bir takımı Young Boys a yenilip CL'den elendi, üstüne PAOK'a mağlup olup UEFA'da varlık gösteremedi.

Galatasaray, adını birçok kişinin kuradan sonra duyduğu vasat bir takıma elendi.

Trabzonspor, belkide tarihinin en formsuz ve kötü dönemini yaşayan Liverpool'a elendi.

BJK milyon dolarlık transferler yaptı yükseliş içerisindeydi ancak onlarda hem ligde hem Avrupa'da düşüşte.

Sorun Türk futbolunun temelinde bunu ne şahıslar üzerinden ne de takımlar üzerinden halledebiliriz. Bazı olayların kökten halledilmesi gerekiyor. . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son 2 Haftadır Beşiktaş'ın Puan kayıplarında, Milyon dolarlık transfer şampiyonu diye anılıyoruz benmi transferleri kaçırdım gizlice transfer felanmı yaptık anlamış degilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bursaspor Şampiyonlar Ligini Golsüz Ve Puansız Kapatır Bence.Zaten Baştanda Bursanın Avrupada Bir Yere Gelemeyeceği Belliydi. Bursalı Arkadaşlar Şampiyonluktan Sonra Bayağı Coşmuştu Zafer Sarhoşluğundan Olsa Gerek Diye Düşünüyorum Bursa Gruptan Çıkar Filan Bile Diyen Vardı Ama Unutmayın Burası Türkiye Ligi Değil Şampiyonlar Ligi Kolay Bir yer Değil ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa heyecandan oynayamıyor. Ben bir tek sakin, soğukkanlı Vederson'u gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.facebook.com/video/video....27336550655379

Benim arkadaslardan biri video eklemis, izliyebilirmisiniz bilmem ama yine link koyim

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=127336550655379

Benim arkadaslardan biri video eklemis, izliyebilirmisiniz bilmem ama yine link koyim
    Ortak arkadaşlarımız var galiba

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri