Ya her habere inanmayalım ne Daum'u ya![]()
Ya her habere inanmayalım ne Daum'u ya![]()
Daum'mu?Aman aman bizden uzak dursun.Ülke sınırlarına bile gelmesin.Eğer yönetim böyle bir hata yaparsa ertesi gün kulüp binasının önünde protestolar olur.Bende seve seve giderim.
Lig Tvde haberi Pinar Argun yapmis gecen gün de sanirim Hagi ve Hakanla kesin anlasmaya varildi falan diyodu.Gerci ben bu yönetim varken herseyi beklerim.
Daum Galatasaray'ın tek kurtarıcısı olur. Daum gelirse bu Galatasaray taraftarınının Daum'un kapısında yatması gerekir.
Aragones gelmeli.
Tabi tabi hepsi toplansa 1 Gerets bi Hagi etmez bunların.Daum gelirse Galatasaray o adam gidene kadar benim için biter
Hagi geldi deniyor bu sefer de![]()
Tribündergi
Hagi'nin geldiğini son dakika olarak verdi ama NtvSpor'da böyle birşey göremedim.
http://twitpic.com/2zb83g
Bugünkü idmandan bi kare
Daum krizi yönetebilir ve takımı kısa vadede bir yerlere getirir. Sene sonuna kadar anlaşma yapılırsa gelmesi mantıklı olur(zaten Galatasaray Avrupa'da da yok). Trabzon maçında Fenerbahçe 35 şuttan bir gol daha çıkarabilse Daum hala Fener'de olur ve gelmesinin konusu bile olmazdı.
Daum'un bence hocaligini tartismamak lazim eger bir yabanci hoca Türkiye'de bir takimi sampiyon yapiyorsa onun hocaligi tartisilmamali.. yabanci hocalarin üstünde yerlilerden daha cok baski var nedense..
Daum'un düzlüğe çıkartamayacağı takım yoktur.. Ancak Daum'un takımları hiçbir zaman ilerleme kaydedemez.. Tecrübeyle sabittir..
Daum Stuttgart'a gidecektir diye tahmin ediyorum. Daum'un küçümsendiği kadar kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Hatta kötü bir hoca olduğunu da düşünmüyorum. Daum'un rakibimiz olan Galatasaray'a gitmesini kesinlikle istemem.
Hagi'yle büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Ntvspor son dakika
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rijkaard insanlık olarak da oynatmaya çalıştığı futbol olarak da çok begendiğim biriydi fakat Galatasaray'da insan yönetimini iyi yapamadı. Bir türlü takımı bir arada tutarak arkadaşlık bağlarını geliştiremedi. Bence oyuncuların da ona inancı azaldıktan sonra çöküş hızlandı.Artık bu saatten sonra bence Fatih Terim gelmemeli. Çünkü onun devri de kapandı... Kapanmalı!!!!! Kapanmalı ki Galatasaray gibi bir camia kendi içinden yeni bir kahraman çıkarabilsin.Rijkaard'a 2 sene katlandık. 2 sene de kendi evlatlarımızdan birine katlanmamız lazım. Tugay Kerimoğlu yabancı ülkede yıllarca profesyonelce mücadele etmniş ve bence türk futbolunu yurt dışında en iyi temsil eden türk oyuncusu olmuştur. Bu yönüyle yabancılarla iletişimi iyi kuracaktır. Galatasaray'ın içerisinden çıktığı için de türklerle dialoğu iyi kuracağını düşünüyorum.Kısa vadede en azından devre arasına kadar sözleşme imzalanmadan biraz devam edilmeli bence onunla. Hakan Şükür sportif direktör olarak neler yapar bilemem ama Hagi teknik direktörlük açısından bizim aradığımız kişi değil benceAlmanya ve İngiltere'de temaslar var diye haberler çıktı. İnşallah yine Skibbe gibi bir hoca falan bulmazlar. Ben artık yabancı hoca falan da istemem açıkcası. Hiddink gibi bir dünya markası bile milli takımı rezil ediyorsa "Türk futboluna Avrupalı hoca gitmez" gerçeği kafamıza "dan" diye inmiştir... Bence ya Tugay ya da yerli bir teknik adam getirilmeli....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ha Hagi, ha Fatih Terim, ha Tugay, ha Hakan Şükür. G.Saray bu isimlerle bir yere varamaz, kimse kendini kandırmasın. Hagiyle anlaşan Adnan Polat ve ekibi bu yolda kendilerini harcıyorlar farkında değiller. Zaten bu zihniyetleri sürerse kendi sonları da yakındır, ama karşılarına cesur ve sağlam birisi çıkarsa. Bu ülkede de hiç kimse Ferguson falan beklemesin başımızda böyle zihniyetler olduğu sürece, lafım genel sadece G.Saray için değil. Aykut ve Schuster de aynen bu zihniyetler oldukça fazla barınamayacaklar ne yazık ki ve ne yazık ki.![]()
Rijkaard'a 2 sene katlanamadık ya bişey demiyorum . Kuyusunu kazan futbolcular çeşitli yerlerine kına yakmışlardır artık .. İnşallah Tugay gelmez . 2 sene içinde 2. efsanemizi harcamayalım . O kalsın bari 1-2 sene daha . Hakan Şükür falan da gelmesin hiç bir mevkiide . Top toplayıcı bile olmasın .. Gitsin trt'de Galatasaray'a sallasın .. Gelecekse Hagi gelsin de , kanser olacaksak onun yüzünden olalım .. Belki saha kenarında top ona gelince 1-2 hareket yapar da yine heyecanlanırız ..
Türkiye'de Sportif Direktör modeli bu şartlarda işlemez idarecilikten anlamayan Şükür Sportif Direktörlüğe getirilmemeli sırf göz boyamak için . Teknik Direktörlüğe gelirsek Terim işi yattığını varsayarsak geriye Hagi , Daum ve Tugay kalıyor . Hagi'den pek başarılı Teknik Direktör olamayacağını daha önce gördük bunu Romanya'da gördü , Daum kısa vadede takımı düzlüğe çıkarabilir ama takım hiç bir zaman belli bi seviyenin üstüne çıkamaz ve güzel futbol oynayamaz . Geriye Tugay kalıyor bence ona bi şans verilebir tabi Bülent Korkmaz'a sabır gösterilmemişti aynı şey Tugay'a yapılmamalı.
Hagi GS'da başarılı olamaz bence. Bir teknik adam yetenekliyse zaten kendini belli eder. Tugay doğru seçim olacaktır bu durumda.
Hagi geldi NTVSPOR'da yazdı bu arada 2005 de yine gelmişti Hagi ve 2.olmuştu Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek kazanmıştık.
Günü kurtarıyorlar, kim gelirse gelsin Galatasaray bu sezonu kaybetti, hafta sonu Fenerbahçe'yi yenseler de, şampiyonluk yarışında olmaları zor. Bu nedenle sevilen birisini getirip, kendilerine yönelen tepkiyi azaltmak ve hocayı yönetmek derdindeler. Hagi'ye kolayca laf geçirebilirler, iddia edildiği gibi, Rijkaard'ı dinlemeyip, onun istediği oyuncuları almayan/göndermeyen yönetim, Hagi'yi bu konuda hiç takmayacaklardır.
Umarım sezon sonunu görür de seneye kendi kuracağı takımla yoluna devam edebilir Hagi, şu aşamada başarısız olursa, en az suçlu o olur ama fatura yine ilk ona kesilir. Hayırlı olsun, yarın imza atacakmış ama derbiyi trbünden izleyebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Kamuoyuna Açıklama
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü’ne Gheorghe Hagi, yardımcılığına ise Tugay Kerimoğlu getirilmiştir.
22 Ekim Cuma günü saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda yeni teknik direktörümüzün imza töreni yapılacaktır.
İmza törenini takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç, yarın (22 Ekim 2010) saat 12.00'ye kadar [email protected] mail adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir. Akreditasyon kartları basın toplantısı öncesinde dağıtılacaktır.
Galatasaray Sportif AŞ.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Hagi o kadarda başarısız bir antrönör değildi, Fenerbahçe'yi 5-1 yendiğimizde takımın başında Hagi vardı, Ali Sami Yen'de yendiğimizde yine takımın başında Hagi vardı.Oynattığı oyun göze hoş geliyordu daha çok ofansif bir sistemi var Hagi'nin.Çok başarılı demiyorum hatta başarılı bile demiyorum ama kötü bir hoca değil diyorum.Tecrübe kazandı tüm bu olaylarladan sonra eğer o tecrübelerini iyi kullanırsa başarılı bir hoca olabilir.Neden bunu diyorum çünkü Hagi oyun yeteneğini çok iyi bilen bir hoca.Arda'yı ve Aydın'ı Galatasaray'a asıl kazandıran Hagidir.Arda'yı a takıma çıkarıp Manisaya kiralamıştır.Ofansif bir takımımız var zaten Hagi'den oyunculardan çok iyi verim almasını bilen ve ofansif bir oyun oynatan teknik direktör olduğu için ilaç gibi gelecektir bizim şuanki takımımıza.Elano ve Misimioviç'i 11'de sürekli göreceğiz 2 sini birdende saha sürecektir.