Valla biz doğru anladık merak etme, kimin ne olduğunu biliyoruzOriginally Posted by batuhan1907
![]()
![]()
Bu arada eeethh ya yapılsın bu yarışma ! Ama oylar adil olacak yani msn'den bana oy versene falan gibi şeyler söylemek yok![]()
Valla biz doğru anladık merak etme, kimin ne olduğunu biliyoruzOriginally Posted by batuhan1907
![]()
![]()
Bu arada eeethh ya yapılsın bu yarışma ! Ama oylar adil olacak yani msn'den bana oy versene falan gibi şeyler söylemek yok![]()
yarışma olduda oyu kaldıOriginally Posted by cngnsry
![]()
destekiyorum... iddialı degilim... kim duzelıycek. hadi göriyim bikinili fotolarınızı. mayo olmas tek parca yok. cıft parca olcak hehehe![]()
oy verecek olanlar kim : ) erkekler.... .ben yokum kardeşimhani forum kız ve erkeklerin yazıştığı bir forum olsa ok. de böyle biraz saçma kaçar.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bak her konuda senle tartışmak istemiyorum ne istiyosun sen...Originally Posted by cngnsry
Ben varım böyle bir yarışmada ama resmımı calıp kızlara kendınız dıe tanıtmak yok)
arkadaşlar nerden çıkardınız şimdi bu konuyu.böyle bir konu birbirimizi kırmaktan başka bişeye yaramaz.hem saçma bi konu bence.madem kendinize güveniyosunuz "bizbize" bölümüne koyun resimlerinizi herkes görsün.![]()
![]()
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
eet ya tartısmayın alla allaa ben olacam bıtecek ıste alla allaa neden konusuyorsunuz kı hâlâ![]()
![]()
![]()
beyler resmimi koymuyorum ümidiniz olsun diye![]()