Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 35.29%
  • Porto kazanır

9 52.94%
  • Berabere biter

2 11.76%
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Beşiktaş - Porto [ Avrupa Ligi L Grubu 3. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

FB maci sonrasi burda bir arkadasla (sanirim I3esiktas) H.Arikan konusunda oldukca hararetli tartisimistik, kendisi de cok iddialiydi. Uzerinden Manisa ve Porto maclari gecti, 6 puan ucup gitti. Delikanli gibi cikip korusun Hakan'i yine bakalim. Taraftari, kulubu gectim, sahadaki diger oyuncularin emegine yazik, resmen diger 10 oyuncunun emegini, alin terini caliyor Hakan Arikan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    FB maci sonrasi burda bir arkadasla (sanirim I3esiktas) H.Arikan konusunda oldukca hararetli tartisimistik, kendisi de cok iddialiydi. Uzerinden Manisa ve Porto maclari gecti, 6 puan ucup gitti. Delikanli gibi cikip korusun Hakan'i yine bakalim. Taraftari, kulubu gectim, sahadaki diger oyuncularin emegine yazik, resmen diger 10 oyuncunun emegini, alin terini caliyor Hakan Arikan.
    Hakan bana göre halen iyi kalecidir. Pozisyonu dikkatli incelersen Hakan'ı top aştıkdan sonra İbrahim Toraman Rakibi izlemekten topun nerden geldigini bakmıyor ve 1 sn lik dikkatsizlikle rakip önüne geçip golünü atıyor. Burda Hakan'ın suçu olsada İbrahim Toraman'ın dikkatsizligide söz konusudur.

Tek Hakan'ı suçlamakta anlamsızlıktır. Orda baskıyı kurmuşuz her an gol atıcaz derken Zapo Fenerbahçe maçında yaptıgı hatanın kopyasını burdada yapıp ümitlerimizi söndürüyor. Taraftarımızın Hakan Arıkan'ı yuhalaması bize hiç yakışmadı.

Maçı genel olarak degerlendirirsek ben Beşiktaş'ın futbolunu begendim. Quaresma ve Guti'yi çok aradık. Keşke şu maç Deplasmanda olsaydı Evimizdeki maça Q7 ve Guti'li çıkardık üstüne üstlük rakibin 2 eksigide dahil.

Mesaj Yetkileri